2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Sağlıcakla kucağına al inşallah tatlım Burda cinsiyeti belli olupta kız bekleyen tek ben herhalde :KK70::KK70::KK70:

senin kıza arkadaş benim iki kızım var inşallah hayırlısıyla doğsun bütün bebekler :):)

Jel kırmızı geldi sonrasında da lekelenme olmuş inşallah onemli bişey deildir.O kadar dikkat etmeme ragmen oluyo işte napıcağımı şaşırdım bende.Amin inşallah

gittin mi doktora ne yaptın merak ettim ?? nasıl oldun??

senin kıza arkadaş benim iki kızım var inşallah hayırlısıyla doğsun bütün bebekler :):)

gittin mi doktora ne yaptın merak ettim ?? nasıl oldun??
Tahmin ettiğim gibi yine plasentadan kaynaklıymış.Allaha şükür çok büyük bişey deil.Yine bana bol bol yatış günleri başladı.Bebeğim gayet iydi o yüzden rahatladım baya.Doktor keyfi yerinde falan dedi.Saolsun doktorum çok iyi kötü zamanlarda bile moralimi düzeltip eve yolluyo saolsun

Geçmiş olsun canım erken başlamış bacak ağrıların normalde 20.haftalarda başlıyo.Geçer heralde sıcak tut kendini hamilelikte hassas olduğumuz için küçücük şeylerden bile etkileniyoruz.Kendime gelicek olursam ben iyi deilim benim plesanta da yine sıkıntı oldu sanırım yarın doktora gidicem inşallah korktuğum gibi deildir.Çok sıkıldım.Rabbim yardımcımız olsun
Allah esirgesin canim inşallah sıkıntısiz atlatırsin .Su mübarek gün de Rabbim esirgesin, bebeklerimizi bizleri korusun inşallah. :dua:

Kalsiyum eksikliğinden olabilir bacak ağrıları. Yeterince tüketemiyorsan doktorunla konuş hapını iç canım. Ben içiyorum ve hamileliğimin başından beri hiç bacak ağrısı yada kramp yaşamadım.
Aslında çok tuketiyorum. Kan değerleri de normal.özellikle geceleri oluyor.ben 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 56 oldum açaba ondan mi diyorum. Birden fazla kilo aldım gibi.Dun biraz gebelik platesi yaptim iyi geldi hareket etmek.Sen nasilsin maaşallah:nazar: az kaldı kuzuna kavuşmaya:anne::dua:

İnşallah önemli bir şey yokdur
Benimde geçen pazartesi günü akşam lekenme oldu dr u aradik hastane ye gidin yatış yapılsın dedi Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani Bebekte sıkıntı yok şükür
Salı günü tekrar kontol var umarım hersey yolundadir
Dualarim seninle Rabbim yavrularimizi sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Rabbim muhafaza etsin inşallah
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen plesanta zamanla yukarı çıkar. Aşağıda olmasından kaynaklanmistir.oğlum da da benim plesanta asagidaydi sonradan çıktı yukarı.

Tahmin ettiğim gibi yine plasentadan kaynaklıymış.Allaha şükür çok büyük bişey deil.Yine bana bol bol yatış günleri başladı.Bebeğim gayet iydi o yüzden rahatladım baya.Doktor keyfi yerinde falan dedi.Saolsun doktorum çok iyi kötü zamanlarda bile moralimi düzeltip eve yolluyo saolsun
Çok sukur canim.Bol bol dinlen hiç yorma kendini.Çok çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın :dua:

Çok geçmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen plesanta zamanla yukarı çıkar. Aşağıda olmasından kaynaklanmistir.oğlum da da benim plesanta asagidaydi sonradan çıktı yukarı.

Sağol teşekkür ederim full yatıştayiz zaten
Evet zamanla yukarı çıkar diyorlar bakalim artik bekleyip göreceğiz

Çok geçmiş olsun tatlım dinlen yolu yarıladık çok şükür Rabbim yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun tatlım dinlen yolu yarıladık çok şükür Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım.Aynen yolu yarıladık artık daha çok dikkat edicem gerekirse hiç kalkmadan yatarım yeter ki minnoşum iyi olsun

Canim sen neden yatiyosun doktor mu soylemisti
Doktorun söylemesine gerek kalmiyo malesef bu 3 oldu biraz ayaklansam yürüyüş yapsam plasentada bi sıkıntı çıkıyo malesef artık ben kendim anlar oldum 2 gün once tahmin etmiştim yanılmadım malesef.O yüzden korkumdan artik sadece wx ihtiyacı için kalkıyorum

Doktorun söylemesine gerek kalmiyo malesef bu 3 oldu biraz ayaklansam yürüyüş yapsam plasentada bi sıkıntı çıkıyo malesef artık ben kendim anlar oldum 2 gün once tahmin etmiştim yanılmadım malesef.O yüzden korkumdan artik sadece wx ihtiyacı için kalkıyorum
Insallah yavrunu saga saglim kucagina akirsin canim bende bu ara sik hareket ediyorumda o yuzden sordum doktor da devlet hastanesine gidiyorum masallah allah versin ben sormadan bisey soylemiyo

Benim de dün kontrolüm vardı
Kanama alanı yok dedi dr
Plasenta geçen haftadan iyi konumda dedi
İstrahate devam dedi
Mümkün olduğunca ayakta kalma dinlen dedi
Suyu çok içiyorum günde 2.5 litre
Ama bu seferde wc den geri gelmiyorum
Yarım saatte 1 wc deyim
Yanıma şişe koydum 1 litrelik
Onu kafama dikiyorum likir likir
Yoksa bardak bardak icilmiyo

Benim de dün kontrolüm vardı
Kanama alanı yok dedi dr
Plasenta geçen haftadan iyi konumda dedi
İstrahate devam dedi
Mümkün olduğunca ayakta kalma dinlen dedi
Suyu çok içiyorum günde 2.5 litre
Ama bu seferde wc den geri gelmiyorum
Yarım saatte 1 wc deyim
Yanıma şişe koydum 1 litrelik
Onu kafama dikiyorum likir likir
Yoksa bardak bardak icilmiyo
Senin adına çok sevindim canım inşallah bi daha olmaz böyle bişey biz risk gurubunda olduğumuz için düzelse de yine de dikkat etmemiz gerekiyo yoksa Allah korusun tekrar etme ihtimali oluyo.Sen baya bol su içiyomuşsun ben 1,5 litre içiyorum anca

Insallah yavrunu saga saglim kucagina akirsin canim bende bu ara sik hareket ediyorumda o yuzden sordum doktor da devlet hastanesine gidiyorum masallah allah versin ben sormadan bisey soylemiyo
Amin canım inşallah.Senin bi sıkıntı yoksa kanama falan olmadıysa hareketini kısıtlaman çok gerekmez bence ama tabi yine de çok yorma kendini dinlenerek hallet işlerini

X