2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İnşallah olmaz bir daha
Sağ salim doğum yaparız inşallah Allahın izni ile
Sende suyu çok içmeye bak inan ki faydası çok suyun

İnşallah olmaz bir daha
Sağ salim doğum yaparız inşallah Allahın izni ile
Sende suyu çok içmeye bak inan ki faydası çok suyun
Evet biliyorum canım su içmeyi severim ama habire wc ye gitmek beni çok rahatsız ediyo o yüzden kendimi zorlamadan içebildiğim kadar içiyorum

Amin canım inşallah.Senin bi sıkıntı yoksa kanama falan olmadıysa hareketini kısıtlaman çok gerekmez bence ama tabi yine de çok yorma kendini dinlenerek hallet işlerini
Yok canim cok sukur bi sikintim olmadi cok is yapmiyorum kaynanamda kaliyorum

Sagol canim benim hayirlisiyla bitirelim su 10 gunu biraz moralim bozuldu ama yaa bogazlarim fena sis
Canım sakın moralini bozma balla zencefili karıştır ye.Gece yatmadan once 1 tatlı kaşığı iyleşmesine yardımcı olur.Moral çok onemli stres yapmıyosun 10 gün sonra seni çok güzel bi sürpriz bekliyo oyle düşün.Pozitif olmak çok önemli.Bu arada bol bol dinlenmeye çalış.Kendini yorucak işler yapma

Benim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?
Kaçıncı gün embriyosu 3.günse kesinlikle çıkmaz.Ne gerek var bu kadar erken yapip kendiniz üzüyosunuz ben hiç anlamıyorum.Bu işler sabır işi hamile olsan 9 ay nasil bekliyceksin

Kaçıncı gün embriyosu 3.günse kesinlikle çıkmaz.Ne gerek var bu kadar erken yapip kendiniz üzüyosunuz ben hiç anlamıyorum.Bu işler sabır işi hamile olsan 9 ay nasil bekliyceksin
5. Gün embriyosuydu canım valla Allah biliyo sürecim güzel gidiyodu bugün çok üzüldüm harab ettim kendimi varsa bebeğime daha çok dikkat edeyim bide belki pozitif olurda az mutlu olurum diye yaptırdım

Sagol canım benim bugun yatiyorum geldigimden beri uyuyorum zaten insallah bu sefer guzel haberlerle

Sagol canım benim bugun yatiyorum geldigimden beri uyuyorum zaten insallah bu sefer guzel haberlerle
Erken test yapma tamam mı canım sakın vesveseye gelme yaparken bi ihtimal çıkar çıkmazsa üzülmem diye gittim acile zaten bende .. hatta negatifi gördüm 5 dk sonra çaya gittim komşuya şuan iyiyim :) sen nasılsın yorma kendini ben hep yatmadım ilk gün daha küçük hareketlerle dolandım 3 saat sonra eve geldik zaten merkezde çok yattım .. sonraki günler dinlendim ama yine gezdim evde meyvelerini ye protein al umarım güzel sonuçlar alalım

Ama kızlar bizi bizden başka kimse anlamıyo nazlamıyo eşlerimizden başka bence bu süreci yardım almadan tek başına geçirmek en mantıklısıymış en büyük keşkem bu oldu bu süreçte.. evlat sahibi olalım inş hepimiz hakediyoruzdur bence bu emeklerin karşılığını alırız yakın zaman da inş

Y
Yok canim yapmam ilkinde idrar testi bile yapmadım. Bugunluk yatiyorum cok halsizim bogazlarım sisti dun moralim cok bozuldu surekli yatmiyorum. Bir an once iyilessem bari

Y

Yok canim yapmam ilkinde idrar testi bile yapmadım. Bugunluk yatiyorum cok halsizim bogazlarım sisti dun moralim cok bozuldu surekli yatmiyorum. Bir an once iyilessem bari
Limon da iyi değil diyolar ya boğazım şiş deyip içme kuzum çorba falan iç tavuk suyuna ya da et haşlama karabiber dök çok iyi gelir bak

Kızlar hayırlı akşamlar.Nasılsınız bugün doktor konrolü olan varmıydı

Benim dün devlet hastanesinde detaylı Ultrasyonum vardı mimik kuzumda çok şükür bir sorun çıkmadı 280 gr olmuş
Çok sevindim canım.Bende 17 mayısta giricem detaylıya inşallah bende de bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…