İnşallah olmaz bir dahaSenin adına çok sevindim canım inşallah bi daha olmaz böyle bişey biz risk gurubunda olduğumuz için düzelse de yine de dikkat etmemiz gerekiyo yoksa Allah korusun tekrar etme ihtimali oluyo.Sen baya bol su içiyomuşsun ben 1,5 litre içiyorum anca
Evet biliyorum canım su içmeyi severim ama habire wc ye gitmek beni çok rahatsız ediyo o yüzden kendimi zorlamadan içebildiğim kadar içiyorumİnşallah olmaz bir daha
Sağ salim doğum yaparız inşallah Allahın izni ile
Sende suyu çok içmeye bak inan ki faydası çok suyun
Yok canim cok sukur bi sikintim olmadi cok is yapmiyorum kaynanamda kaliyorumAmin canım inşallah.Senin bi sıkıntı yoksa kanama falan olmadıysa hareketini kısıtlaman çok gerekmez bence ama tabi yine de çok yorma kendini dinlenerek hallet işlerini
Canım 5.gün çok erken moralini hiç bozma sen sabırla bekle 10.gün baktirirsinBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?
Sagol canim benim hayirlisiyla bitirelim su 10 gunu biraz moralim bozuldu ama yaa bogazlarim fena sisAyy çok sevindim ya.Hadi inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.Dualarim seninle canım.Güzel haberlerini bekliycem
Canım sakın moralini bozma balla zencefili karıştır ye.Gece yatmadan once 1 tatlı kaşığı iyleşmesine yardımcı olur.Moral çok onemli stres yapmıyosun 10 gün sonra seni çok güzel bi sürpriz bekliyo oyle düşün.Pozitif olmak çok önemli.Bu arada bol bol dinlenmeye çalış.Kendini yorucak işler yapmaSagol canim benim hayirlisiyla bitirelim su 10 gunu biraz moralim bozuldu ama yaa bogazlarim fena sis
Kaçıncı gün embriyosu 3.günse kesinlikle çıkmaz.Ne gerek var bu kadar erken yapip kendiniz üzüyosunuz ben hiç anlamıyorum.Bu işler sabır işi hamile olsan 9 ay nasil bekliyceksinBenim 5. Günüm dü kan verdim 0,1 çıktı daha sonra yükselen oldu mu ?
5. Gün embriyosuydu canım valla Allah biliyo sürecim güzel gidiyodu bugün çok üzüldüm harab ettim kendimi varsa bebeğime daha çok dikkat edeyim bide belki pozitif olurda az mutlu olurum diye yaptırdımKaçıncı gün embriyosu 3.günse kesinlikle çıkmaz.Ne gerek var bu kadar erken yapip kendiniz üzüyosunuz ben hiç anlamıyorum.Bu işler sabır işi hamile olsan 9 ay nasil bekliyceksin
Ya bi kaç arkadaşta pozitif görünce bide iki tane transfer edilmişti çıkar dedim ama çıkmadı pişman mıyım evet ama çocuklarımı heder etmedim niye olumsuz diye sonra okuyunca :)Canım 5.gün çok erken moralini hiç bozma sen sabırla bekle 10.gün baktirirsin
Sagol canım benim bugun yatiyorum geldigimden beri uyuyorum zaten insallah bu sefer guzel haberlerleCanım sakın moralini bozma balla zencefili karıştır ye.Gece yatmadan once 1 tatlı kaşığı iyleşmesine yardımcı olur.Moral çok onemli stres yapmıyosun 10 gün sonra seni çok güzel bi sürpriz bekliyo oyle düşün.Pozitif olmak çok önemli.Bu arada bol bol dinlenmeye çalış.Kendini yorucak işler yapma
Erken test yapma tamam mı canım sakın vesveseye gelmeSagol canım benim bugun yatiyorum geldigimden beri uyuyorum zaten insallah bu sefer guzel haberlerle
Yok canim yapmam ilkinde idrar testi bile yapmadım. Bugunluk yatiyorum cok halsizim bogazlarım sisti dun moralim cok bozuldu surekli yatmiyorum. Bir an once iyilessem bariErken test yapma tamam mı canım sakın vesveseye gelmeyaparken bi ihtimal çıkar çıkmazsa üzülmem diye gittim acile zaten bende .. hatta negatifi gördüm 5 dk sonra çaya gittim komşuya şuan iyiyim :) sen nasılsın yorma kendini ben hep yatmadım ilk gün daha küçük hareketlerle dolandım 3 saat sonra eve geldik zaten merkezde çok yattım .. sonraki günler dinlendim ama yine gezdim evde meyvelerini ye protein al umarım güzel sonuçlar alalım
Limon da iyi değil diyolar ya boğazım şiş deyip içme kuzum çorba falan iç tavuk suyuna ya da et haşlama karabiber dök çok iyi gelir bakY
Yok canim yapmam ilkinde idrar testi bile yapmadım. Bugunluk yatiyorum cok halsizim bogazlarım sisti dun moralim cok bozuldu surekli yatmiyorum. Bir an once iyilessem bari
Benim dün devlet hastanesinde detaylı Ultrasyonum vardı mimik kuzumda çok şükür bir sorun çıkmadı 280 gr olmuşKızlar hayırlı akşamlar.Nasılsınız bugün doktor konrolü olan varmıydı
Çok sevindim canım.Bende 17 mayısta giricem detaylıya inşallah bende de bi sorun çıkmazBenim dün devlet hastanesinde detaylı Ultrasyonum vardı mimik kuzumda çok şükür bir sorun çıkmadı 280 gr olmuş