- 24 Ocak 2018
- 2.225
- 3.186
- 33
Aynen kuzum hayirlisi olsun hakkimizda rabbimin nasibi az kaldi seninde gittiginde sor bak annesi bu pipisi diyo :)Aaaa hadi gözün aydın balım 2 tane oğluşun olacak demekki sağlıkla kucağına al inşallah. Sıra bende :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum hayirlisi olsun hakkimizda rabbimin nasibi az kaldi seninde gittiginde sor bak annesi bu pipisi diyo :)Aaaa hadi gözün aydın balım 2 tane oğluşun olacak demekki sağlıkla kucağına al inşallah. Sıra bende :)
Bakalım kuzum hayırlısı serbest t4 yüksek tsh de çok düşük çıktı bugün testte canım çok sıkıldı onaAynen kuzum hayirlisi olsun hakkimizda rabbimin nasibi az kaldi seninde gittiginde sor bak annesi bu pipisi diyo :)
Bayadir kan vermedim kuzum hic o değerler neymisBakalım kuzum hayırlısı serbest t4 yüksek tsh de çok düşük çıktı bugün testte canım çok sıkıldı ona
Sağlıcakla kucağına al inşallah tatlım Burda cinsiyeti belli olupta kız bekleyen tek ben herhaldeBu sene erkek senesi galiba kızı olucak çok az kişiyi denk geldim ben genelde erkek bebek bekliyolar hamişler.Benim de kesinleşti minnoşum erkekmiş.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar etsin evlatlarımızı
Amin canım sende sağlıkla kavuş minnoşuna :) Bencede senden başka kimse yok sanırım numuneliksinSağlıcakla kucağına al inşallah tatlım Burda cinsiyeti belli olupta kız bekleyen tek ben herhalde
Amin canım sende sağlıkla kavuş minnoşuna :) Bencede senden başka kimse yok sanırım numuneliksin
Hadi bakalım var mı artıran diyorum ben o zaman Saģlıcakla kavuş minnoşuna canımBi de ben bi de ben Kızımıızı bekliyoruz
Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinBi de ben bi de ben Kızımıızı bekliyoruz
Geçmiş olsun canım erken başlamış bacak ağrıların normalde 20.haftalarda başlıyo.Geçer heralde sıcak tut kendini hamilelikte hassas olduğumuz için küçücük şeylerden bile etkileniyoruz.Kendime gelicek olursam ben iyi deilim benim plesanta da yine sıkıntı oldu sanırım yarın doktora gidicem inşallah korktuğum gibi deildir.Çok sıkıldım.Rabbim yardımcımız olsunHerkese güzel bir pazar dilerimNasılsıniz neler yapiyorsunuz.Ben çok şüküriyiyim.Sabah bulantılarim var ama çok rahatsız etmiyor.Ama sabahları bacak ağrılarım çok oluyor.Gün içinde geçiyor.Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı aranizda ilerleyen hf geçiyor mu
Canım nasılsın? Nerden anladın ki sıkıntı olduğunu? Belkide sorun yoktur, moralini bozma lütfen, mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalışmalısın. Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun canım erken başlamış bacak ağrıların normalde 20.haftalarda başlıyo.Geçer heralde sıcak tut kendini hamilelikte hassas olduğumuz için küçücük şeylerden bile etkileniyoruz.Kendime gelicek olursam ben iyi deilim benim plesanta da yine sıkıntı oldu sanırım yarın doktora gidicem inşallah korktuğum gibi deildir.Çok sıkıldım.Rabbim yardımcımız olsun
Kalsiyum eksikliğinden olabilir bacak ağrıları. Yeterince tüketemiyorsan doktorunla konuş hapını iç canım. Ben içiyorum ve hamileliğimin başından beri hiç bacak ağrısı yada kramp yaşamadım.Herkese güzel bir pazar dilerimNasılsıniz neler yapiyorsunuz.Ben çok şüküriyiyim.Sabah bulantılarim var ama çok rahatsız etmiyor.Ama sabahları bacak ağrılarım çok oluyor.Gün içinde geçiyor.Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı aranizda ilerleyen hf geçiyor mu
Jel kırmızı geldi sonrasında da lekelenme olmuş inşallah onemli bişey deildir.O kadar dikkat etmeme ragmen oluyo işte napıcağımı şaşırdım bende.Amin inşallahCanım nasılsın? Nerden anladın ki sıkıntı olduğunu? Belkide sorun yoktur, moralini bozma lütfen, mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalışmalısın. Allah yardımcın olsun.
İnşallah önemli bir şey yokdurGeçmiş olsun canım erken başlamış bacak ağrıların normalde 20.haftalarda başlıyo.Geçer heralde sıcak tut kendini hamilelikte hassas olduğumuz için küçücük şeylerden bile etkileniyoruz.Kendime gelicek olursam ben iyi deilim benim plesanta da yine sıkıntı oldu sanırım yarın doktora gidicem inşallah korktuğum gibi deildir.Çok sıkıldım.Rabbim yardımcımız olsun
Amin inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.Bakalım bana ne diyicek yarın korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmezİnşallah önemli bir şey yokdur
Benimde geçen pazartesi günü akşam lekenme oldu dr u aradik hastane ye gidin yatış yapılsın dedi Sabah da ultrason da baktı plesantanin oldugu yerden kanama yapmis yani plesanta aşağıdaymis 45 gün rapor verdi dr yatacaksin dedi riskli bir durummus yani Bebekte sıkıntı yok şükür
Salı günü tekrar kontol var umarım hersey yolundadir
Dualarim seninle Rabbim yavrularimizi sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah
Rabbim muhafaza etsin inşallah
İnşallah güzel şeyler duyarsınızAmin inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.Bakalım bana ne diyicek yarın korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmez
Çok geçmiş olsun tatlım allah yardımcın olsun yarın bizi habersiz bırakmaAmin inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.Bakalım bana ne diyicek yarın korkuyorum inşallah korktuğum başıma gelmez
Sanada çok geçmiş olsun dikkat et yinede inşallah güzel haberlerinizi duyarızİnşallah güzel şeyler duyarsınız
Dr un ağzından güzel şeyler duymaya çok ihtiyacimiz var inan ki
Kalp atışını duyduk tan 3 hafta sonra bırak dedi merkezSlm iyi geceler herkese Rabbim hepimizin can pare lerini korusun estorfemi kaçıncı kaçıncı haftada bıraktınız ben hala devam ediyorum ama kafam çok karı