2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Arkadaşlar 10. Haftadayım ve progesteron fitil kullanıyorum drum 12. Haftaya kadar kullan desi ama çok fena mantar yaptı.antbiyotik kullanmak zorunda kaldım iyileşti fitile başlayınca geri başladı.buraksam bir şey olurmu acaba doktorumu değiştireceğim için soramadım.bilginiz var mı ne yapabilirim??
Canım bence jel le alakali olmayabilir.Hamilelik de vajinal enfeksiyonlara yatkınlık artar.pH seviyesi değişir. Bol su ic.temizliğini yaparken önden arkaya yap.idrari ni sakin tutma.ben 8.hf itibaren ilaçları kullanmıyorum. 10 hf itibaren normal gebelik diyor hekimler zaten.Ama yine de dr danis mutlaka belki iğneye cevirir

Slmlar , allh pozitif sonucu alan herkesin sağlıkla tamına erdirsin , biz bekleyenlerde nasip etsin inşlh.

Kızlar 9.gün hcg değerim : 16.1
10.gün hcg değerim : 36,4

5.gün tek embriyo transfer , sonucu bu şekilde sizlerin nasıldı? Düşük hcg ama 2 kat artış var , çok karışık duygular içindeyim[/QUOTE İnşallah sağlıkla ilerler canim.Güzel haberler verirsin.Sen gönlünü ferah tut Rabbim tamamına erdirsin:dua:

Kızlar ben de geçen hafta salı transfer olmuştum iki gün önce salı günü de transferimin 7. Günü idi kan tahlili yaptırdım 76 çıktı sonucum doktor tekrar cuma günü tahlil istedi iki günü bir mi tahlil olması gerekiyor ben bugün tahlil yaptırmadım da

Kızlar ben de geçen hafta salı transfer olmuştum iki gün önce salı günü de transferimin 7. Günü idi kan tahlili yaptırdım 76 çıktı sonucum doktor tekrar cuma günü tahlil istedi iki günü bir mi tahlil olması gerekiyor ben bugün tahlil yaptırmadım da
Zaten hamilelik varya canim 10 .gun normalde test gunu o yuzden 10.gun istemistir buyuk 220lerde cikar cuma gunu

Selam kızlar ikiz gebelikte bebekler arasındaki gün hafta farkı nekadara kadar normal ?

Benim en son gittiğimde 6 gün vardı canım sorun olur mu ?
Yengeminde 5 gun varmisti hep bizimkiler 4 yaslarina girdi hic bi sikintilarida yok masallah insallah bizimde olmaz canim zaten doktorun bisey derdi sorun olsaydi benim biri felaket nazli 2 li test bile yaptirtmadi göstermedi kendini:anne::emir_bebek::emir_bebek:

Bu sene erkek senesi galiba kızı olucak çok az kişiyi denk geldim ben genelde erkek bebek bekliyolar hamişler.Benim de kesinleşti minnoşum erkekmiş.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar etsin evlatlarımızı

X