2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Adanada hangisine gitmemizi onerirsiniz...Turan Bey mi yoksa acibademdeki volkan bey mi?
Canım bence acıbadem türkiyede her şehirde birinci diyebiliri.Diyer doktor hangi hastanede.Acıbadem biraz pahalı ama ben çok memnunum.Tavsiye ederim

Canım bence acıbadem türkiyede her şehirde birinci diyebiliri.Diyer doktor hangi hastanede.Acıbadem biraz pahalı ama ben çok memnunum.Tavsiye ederim
ins fiyatini sordk 6300 + ilaclar....cuma gunu randevu aldik ikisinede bakcaz...bnde bi sorun cikmadi ama esimde hareketlilik sorunu var ins olur ...

Kızlar Rabbim hepimize hayırlı mutlu huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin.Ailenizle evlatlarınızla nice mutlu yıllar dilerim..

Kızlar Rabbim hepimize hayırlı mutlu huzur ve sağlık dolu yıllar nasip etsin.Ailenizle evlatlarınızla nice mutlu yıllar dilerim..
2017 bizi bayağı tedavilerle zorladı, yeri geldi üzdü yerigeldi sevindirdi ama mutulukla bebeklerimizle uğurluyoruz inşallah , 2018 hepimize uğurlu gelsin bebişlerimizin sağ salim doğduğunu görelim inşallah tedavi sürecinde olan arkadaşlarımızda umarım pozitifi görürler bu duyguları onlarda yaşarla inşallah.

Progestan fitil kullanan arkadaşlar ne kadar uzanıyorsunuz? Ben bir saat yatıyorum çok sıkılıyorum vallahi:) yarım saat yeterlimidir acaba?

-Gul- Sirf diger topikte sert tepki aldigin icin sana yaziyorum canim. Kotuler herzaman kotudur sen kotu dusunme. Gonlunden ne geciyorsa Rabbim sana nasip etsin en kisa zamanda

Progestan fitil kullanan arkadaşlar ne kadar uzanıyorsunuz? Ben bir saat yatıyorum çok sıkılıyorum vallahi:) yarım saat yeterlimidir acaba?
Ben igne vuruluyorum malesef ne zamana kadar kullancaz acaba bunlari

-Gul- Sirf diger topikte sert tepki aldigin icin sana yaziyorum canim. Kotuler herzaman kotudur sen kotu dusunme. Gonlunden ne geciyorsa Rabbim sana nasip etsin en kisa zamanda
Amin.Allah razı olsun canım.Hayırlı olsun .Rabbim hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese arkadaşım

Amin.Allah razı olsun canım.Hayırlı olsun .Rabbim hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin darısı bana ve isteyen herkese arkadaşım
Aminn canim benim.herseyin hayirlsii olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…