2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Yok canim ya ben biraz yogun çalışıyorum okulda baya hareketliyim yani dr uma bunu soyledim rapor verir belki diye yatman iyi degil zaten dedi yorulmadan hareket etmelisin desi ve rapor vermedi... sen yine sanslisin kayinvaliden biliyormus ...bizde esim ve ben haricinde kimse bilmiyordu hala da bilmiyorlar
Ay böyle şeyler duymak ne kadar mutlu ediyor bilseniz.:ll
Allah razi olsun canimmmmm guzeldir adana :) gel bekleriz
Hangi merkezde tedavi gördün canm?Ben Kışla başkentte tedavi görüyorum.
İki msjı alıntılamışım farketmedim..:))

symmm symmm canm Adana'da hangi merkezde tedavi gördün? Ben Kışla başkentte tedavi görüyorum.Az önce sordum da alıntılarken karışıklık oldu galiba.:))

Kızlar sizede e2 hormonuna bakıldı mı tüp bebek sürecinde.amh hormonu düşük olanlarin mı e2 hormonuna bakıyolar acaba

Kızlar sizede e2 hormonuna bakıldı mı tüp bebek sürecinde.amh hormonu düşük olanlarin mı e2 hormonuna bakıyolar acaba
Günaydın cnm, amh ile alakası yok. Normal yolla hamile kalamayan tüm kadınlara başta bakılması gereken hıtmonlar arasındadır ve çok önemlidir.

Günaydın cnm, amh ile alakası yok. Normal yolla hamile kalamayan tüm kadınlara başta bakılması gereken hıtmonlar arasındadır ve çok önemlidir.
Günaydın canım.Cevap için saol.Ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum

acaba tüp bebeklerinizi nerde yaptirip pozitif aldınız kızlar?
Jinepol beşiktaş bbm idrarda silik çizgi 6. 7. Gunde pozitif sayılırsa ama tedaviye başladığımdan sonuna kadar selim bey ilgilendi her işlemini o yaptı ne zaman aradimaa müsait değilse müsait olunca geri dondu

Canım günaydın, e2 Kadınlık Hormonu o yüzden çok önemli.

Bende gelmedi kan kasik ağrım da olmadı sonrasında gaz sancısı oldu
Ne güzel ama eminim bende kanama olur.Rahim filminde bile olmuştu.Bol kaliteli yumurtam olsunda o çok önemli deil

Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Yani öyle sürekli yatmaya gerek yok.Benim kafam karışık çünkü canm.Ayın 7si gibi reglimi bekliyorum.Dondurulmuş transfer olucam ama çevreden gizleyecegim için zorlanacagimi düşündüm. Gelen giden de oluyor.Kv,görümcem bildiği için evde sıkıntı yok ta gelen olursa da yormamaya çalışacağım artık.
Canım hiç sıkıntı yapma bende çalışıyorum masabaşı isim ama saga sola gitmen gerekiyor katlarda merdiven çıkıyorsun. doktor bana hiç yasak koymadı eski haline donebilirsin dedi .bende öyle yaptım valla hele dün akşam iş yerinin yılbaşı yemeği vardı oynadık zıpladık tabi ziplarken dikkat....sonrasında canlı müzik hop ordada devam benim kasik ağrılarım geçti sadece oturunca bel ağrım oluyor demem o ki kendinizi kasmayın oluruna bırakın yatmayın.cok yazdim sanirim

X