Ayyy çok sevindim cnn o evrelere geldin mi allah bizede nasip etsinKızlar gittik bugün herşey yolunda, kesin olmamakla birlikde doktor kıza benziyor dedi bize
Rahim filminde oluyor cnn biraz korkma belki yumoş çok olursa olabilirNe güzel ama eminim bende kanama olur.Rahim filminde bile olmuştu.Bol kaliteli yumurtam olsunda o çok önemli deil
Bu kadar erken nasıl görmüş.Rabbim hayırlı evlat etsinKızlar gittik bugün herşey yolunda, kesin olmamakla birlikde doktor kıza benziyor dedi bize
Ooo canm çok değil süper şeyler yazdın.Çok rahatladim.İyi ki varsiniz Allah razi olsun. Şimdi hamile misin canm?İnşallah öylesin..Canım hiç sıkıntı yapma bende çalışıyorum masabaşı isim ama saga sola gitmen gerekiyor katlarda merdiven çıkıyorsun. doktor bana hiç yasak koymadı eski haline donebilirsin dedi .bende öyle yaptım valla hele dün akşam iş yerinin yılbaşı yemeği vardı oynadık zıpladık tabi ziplarken dikkat....sonrasında canlı müzik hop ordada devam benim kasik ağrılarım geçti sadece oturunca bel ağrım oluyor demem o ki kendinizi kasmayın oluruna bırakın yatmayın.cok yazdim sanirim
Hayalet çizgiyi görüyorum 6.günden beri 1 ocak test 2 adt 5 gün koyuldu.zatdn iki dusughmdede tedirgin yattım aman nasıl yatsam öylemi BÖYLEMİ OLSA HEPSINI YAPTIM BU SEFEROoo canm çok değil süper şeyler yazdın.Çok rahatladim.İyi ki varsiniz Allah razi olsun. Şimdi hamile misin canm?İnşallah öylesin..
Maşallah canım hamilesin bence.Yeni yılın ilk gününde müjdeli haberi alacaksın inşallah.O günü unutmazsin artık..:))Allah yavrularınızı size bağışlasın. İnşallah sağ salim kucağına alırsın..Hayalet çizgiyi görüyorum 6.günden beri 1 ocak test 2 adt 5 gün koyuldu.zatdn iki dusughmdede tedirgin yattım aman nasıl yatsam öylemi BÖYLEMİ OLSA HEPSINI YAPTIM BU SEFER
Canm bende de ilk gün kanama oldu.Öyle lekelenme de değildi. Sonraki bir iki gün hafif lekelenme şeklinde oldu.Ne güzel ama eminim bende kanama olur.Rahim filminde bile olmuştu.Bol kaliteli yumurtam olsunda o çok önemli deil
Inşallah cnn hepimize nasip etsin allahım çok üzüntüler acılar çekiyoruz bence en doğal hakkımız.bazen başkasının bebeğini sevmeye korkuyorum insanların bakışlarından allah kimseyi evlat hasreti yaşat masın.insanlarin su doktora git bu doktora git sunun da olmadı o doktorla oldu laflarından da çok sıkıldım. Bak diyo benim dediğime gitmedin olması gibi yapıyorlar.kimisine üstüne ceketini atsa oluyor havalarında allahım görüyor hepimizin özlemini de eziyetini de .allah yardımcımız olsunMaşallah canım hamilesin bence.Yeni yılın ilk gününde müjdeli haberi alacaksın inşallah.O günü unutmazsin artık..:))Allah yavrularınızı size bağışlasın. İnşallah sağ salim kucağına alırsın..
Aminn canım inşallah..Hamilelik takvimini yeni mi oluşturdun?Şimdi farkettim..Hayırlı olsun inşallah..İnşallah sıkıntısız rahat bir hamileliğin olsun.Bu yolda mücadele verenlerin açılan ellerini rabbim geri çevirmesin.Canm neydim değil ne olacam sözü tam yerinde oldu benim yaşadıklarıma göre. Bir oğlum var hemen hamile kaldım. Sonra iki hamileligim oldu ancak genetik hastalıktan kaybettim.Drlar tüp bebek dedi.O kayıp yaşadığım günleri asla unutamam.Doğal deneme bana çok uzak canm.Riskimiz var.O kayıp yaşadığım günlerde kimsenin bebeğine bakamiyordum.Nazar degdirecegimi düşünürler diye.Karşımda baskalari bebek severken başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyordum. Aynı dönemde hamile kaldığım tanıdıklarım doğurdu maşallah hepsi.Bir ben sıkıntı yaşadım. Allah hiç kimseye yaşatmasın.Rabbim yeni yılda anneliği hakeden herkesin kucağıni doldursun.Inşallah cnn hepimize nasip etsin allahım çok üzüntüler acılar çekiyoruz bence en doğal hakkımız.bazen başkasının bebeğini sevmeye korkuyorum insanların bakışlarından allah kimseyi evlat hasreti yaşat masın.insanlarin su doktora git bu doktora git sunun da olmadı o doktorla oldu laflarından da çok sıkıldım. Bak diyo benim dediğime gitmedin olması gibi yapıyorlar.kimisine üstüne ceketini atsa oluyor havalarında allahım görüyor hepimizin özlemini de eziyetini de .allah yardımcımız olsun
Ultrasound cihazı çık gelişmiş cnm tv izler gibi gösteriyor vallahi. Cinsiyet zaten 10. Haftada belli oluyor. Kesin değil ama ben kıza benzettim dedi zaten. Ama benim de içime öle doğuyor, eşim erkek olsun istiyordu bir evvelinden ama bu aşamada onun içinde farketmiyor , bir bebiş olsun diye neler çekiyoruz kız olmuş erkek olmuş ne fark eder :)Bu kadar erken nasıl görmüş.Rabbim hayırlı evlat etsin
Amin cnn hepimiz aynı yollardan geçmişiz. Benzer hikayelerle.hamilelik takvimi nasıl yapılıyor bakarken olusrdhm adt tarihine goreAminn canım inşallah..Hamilelik takvimini yeni mi oluşturdun?Şimdi farkettim..Hayırlı olsun inşallah..İnşallah sıkıntısız rahat bir hamileliğin olsun.Bu yolda mücadele verenlerin açılan ellerini rabbim geri çevirmesin.Canm neydim değil ne olacam sözü tam yerinde oldu benim yaşadıklarıma göre. Bir oğlum var hemen hamile kaldım. Sonra iki hamileligim oldu ancak genetik hastalıktan kaybettim.Drlar tüp bebek dedi.O kayıp yaşadığım günleri asla unutamam.Doğal deneme bana çok uzak canm.Riskimiz var.O kayıp yaşadığım günlerde kimsenin bebeğine bakamiyordum.Nazar degdirecegimi düşünürler diye.Karşımda baskalari bebek severken başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyordum. Aynı dönemde hamile kaldığım tanıdıklarım doğurdu maşallah hepsi.Bir ben sıkıntı yaşadım. Allah hiç kimseye yaşatmasın.Rabbim yeni yılda anneliği hakeden herkesin kucağıni doldursun.
Benimde 3. Gündü hemde orta kaliteli embriyoValla benimki 3. Gün embriyosuydu :)
Allah ol deyince oluyor çok şükür :) Bir arkadaşım var benden 3 gün önce transferi oldu ve 6. Gün embriyosu bebegi cok gec tutunmuş. Suan 5+4 müş. ben 7+5 im. Gercekten 3 5 6 hic farketmiyor :)Benimde 3. Gündü hemde orta kaliteli embriyo
Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuclar alırsın. bende de oluyordu, hatta cok korkmustum. Doktoruma sormustum hemen Agrılar hafif hafif sancılar çok normal demişti bana. Çok rahatsız edici bir boyutta olmadıgı sürece korkma demişti.Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var bug8n transferimin 4. Gunu transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok
Canım nasıl gidiyo değerlerin yükseldi dimi diger günlerdede bi sıkıntı yok inşallahBenimde 3. Gündü hemde orta kaliteli embriyo
Şok şükür iyi yükseldi doktor tekrarlamana gerek yok dedi 6 ocakta keseye gideceğimCanım nasıl gidiyo değerlerin yükseldi dimi diger günlerdede bi sıkıntı yok inşallah
Rabbim en güzel şekilde bebisini kucaguna almak nasip etsin cnm saolsinÖncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuclar alırsın. bende de oluyordu, hatta cok korkmustum. Doktoruma sormustum hemen Agrılar hafif hafif sancılar çok normal demişti bana. Çok rahatsız edici bir boyutta olmadıgı sürece korkma demişti.
Çok sevindim canım.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Bebişini kucagına aldıgın günleride görürsün inşallahŞok şükür iyi yükseldi doktor tekrarlamana gerek yok dedi 6 ocakta keseye gideceğim