- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Maaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin prensesBenimde minnoş bir kızım olacak inşbgn kontrolüm vardı 12 haftalığız şuan. Ne kadar hareketliydi elleri ayakları hiç durmuyordu inanamadım.bize baya güzel pozlar verdi
Canım bence jel le alakali olmayabilir.Hamilelik de vajinal enfeksiyonlara yatkınlık artar.pH seviyesi değişir. Bol su ic.temizliğini yaparken önden arkaya yap.idrari ni sakin tutma.ben 8.hf itibaren ilaçları kullanmıyorum. 10 hf itibaren normal gebelik diyor hekimler zaten.Ama yine de dr danis mutlaka belki iğneye cevirirArkadaşlar 10. Haftadayım ve progesteron fitil kullanıyorum drum 12. Haftaya kadar kullan desi ama çok fena mantar yaptı.antbiyotik kullanmak zorunda kaldım iyileşti fitile başlayınca geri başladı.buraksam bir şey olurmu acaba doktorumu değiştireceğim için soramadım.bilginiz var mı ne yapabilirim??
Slmlar , allh pozitif sonucu alan herkesin sağlıkla tamına erdirsin , biz bekleyenlerde nasip etsin inşlh.
Kızlar 9.gün hcg değerim : 16.1
10.gün hcg değerim : 36,4
5.gün tek embriyo transfer , sonucu bu şekilde sizlerin nasıldı? Düşük hcg ama 2 kat artış var , çok karışık duygular içindeyim[/QUOTE İnşallah sağlıkla ilerler canim.Güzel haberler verirsin.Sen gönlünü ferah tut Rabbim tamamına erdirsin
Zaten hamilelik varya canim 10 .gun normalde test gunu o yuzden 10.gun istemistir buyuk 220lerde cikar cuma gunuKızlar ben de geçen hafta salı transfer olmuştum iki gün önce salı günü de transferimin 7. Günü idi kan tahlili yaptırdım 76 çıktı sonucum doktor tekrar cuma günü tahlil istedi iki günü bir mi tahlil olması gerekiyor ben bugün tahlil yaptırmadım da
Saol canım cevabın içinZaten hamilelik varya canim 10 .gun normalde test gunu o yuzden 10.gun istemistir buyuk 220lerde cikar cuma gunu
Ne demek canim aklina takilan bisey varsa herzaman sorabilirsinSaol canım cevabın için
Benim 1 gun var kuzum hepSelam kızlar ikiz gebelikte bebekler arasındaki gün hafta farkı nekadara kadar normal ?
Benim en son gittiğimde 6 gün vardı canım sorun olur mu ?Benim 1 gun var kuzum hep
Yengeminde 5 gun varmisti hep bizimkiler 4 yaslarina girdi hic bi sikintilarida yok masallah insallah bizimde olmaz canim zaten doktorun bisey derdi sorun olsaydi benim biri felaket nazli 2 li test bile yaptirtmadi göstermedi kendiniBenim en son gittiğimde 6 gün vardı canım sorun olur mu ?
İyiyilik canım sen nasılsın :)Merhaba kızlar nasılsınız :)
Ben de iyiyim canım cok sükür :)İyiyilik canım sen nasılsın :)
Hayırlı olsun canım.Değerin gayet güzel yükselmişKızlar transferin 7. Günü değerim 76 çıkmıştı bugün 10. Gün 199 çıkmış sizce nasıl iyi mi
Aaaa hadi gözün aydın balım 2 tane oğluşun olacak demekki sağlıkla kucağına al inşallah. Sıra bende :)Dykdyk kuzum ben cinsiyetlerini ogrendim darisi sana biri kesin digeri yuzde 70 erkek