Kızlar 7. Gun kan değerim 3,92. Artması için çok mu düşük bi değer. Yok mu kimse bnim gbi olup hamile çıkan
Dimi bian bütün dünyam yıkılda sanki. Kendime kızıyorum niye erken yaptım diyeama 7. gün çok erken değil mineden bu kadar erken yaptın tahlilini 10. güne kadar bekle derim canım yükselmez diye bir şey söylemek imkansız..
Dimi bian bütün dünyam yıkılda sanki. Kendime kızıyorum niye erken yaptım diye
Cmn daha cok erken yapmissin bence gununu bekle stres yapma deger ne olacagi belli olmaz.Kızlar 7. Gun kan değerim 3,92. Artması için çok mu düşük bi değer. Yok mu kimse bnim gbi olup hamile çıkan
Teşekkür ederim çıktım o psikolojiden tekrar özüme döndüm merciCmn daha cok erken yapmissin bence gununu bekle stres yapma deger ne olacagi belli olmaz.
bence de kızmalısın kendine.. daha transfer çok yeni en az 10 günde belli olur zaten acele etme ve bize güzel haberlerini yaz :)
Cnm tebrik ederim allsh saglikla kucagina almayi nasip etsin .minnosun la saglikli omurler dilerim.bende bu hafta sonuna 12 haftalik oluyorum benimkide belli olurmu aceba.ultrasona gitmeden biseyler yedinmi cikolata gibi .arkadadlar cikolata yiyince cok hareketli oluyormus
En iyisi bi doktorla konuşmak tatlım ben hala jel kullanıyorum çok şükür enfeksiyon yada mantar gibi sıkıntılarım olmadı çamaşırını sık sık değiştir hatta ütülemeden giyinmeArkadaşlar 10. Haftadayım ve progesteron fitil kullanıyorum drum 12. Haftaya kadar kullan desi ama çok fena mantar yaptı.antbiyotik kullanmak zorunda kaldım iyileşti fitile başlayınca geri başladı.buraksam bir şey olurmu acaba doktorumu değiştireceğim için soramadım.bilginiz var mı ne yapabilirim??
Çok geçmiş olsun kaç haftalıksın genellikle düşük tehlikesi olanlar 12. haftaya kadar kullanıyor. Ben öyle kullanmıştımProluton depottan dolayı oturmayanlar kulübünde kaç kişiyiz
İnşallah güzel devam eder tatlım seninde söylediğin gibi artış var normalde 2 günde bir kan verdi çoğu kişi Gün aşırı vermene rağmen artış bence güzel.Slmlar , allh pozitif sonucu alan herkesin sağlıkla tamına erdirsin , biz bekleyenlerde nasip etsin inşlh.
Kızlar 9.gün hcg değerim : 16.1
10.gün hcg değerim : 36,4
5.gün tek embriyo transfer , sonucu bu şekilde sizlerin nasıldı? Düşük hcg ama 2 kat artış var , çok karışık duygular içindeyim
Yok kuzum ya dondurulmuş transfer olucam cuma günü 3 gün arayla yazdı doktorum ama kalçamın üzerine zor oturuyorum inş hamile kalırım da gözüme görünmez bu ağrılar :)Çok geçmiş olsun kaç haftalıksın genellikle düşük tehlikesi olanlar 12. haftaya kadar kullanıyor. Ben öyle kullanmıştım
Bizde yasakti canim sonuc alana kadarKızlar transfer öncesi ilişki yaşıyo musunuz
Çok saol canım inşşh sonucu güzel olur , bu arada yanlış yazmışımİnşallah güzel devam eder tatlım seninde söylediğin gibi artış var normalde 2 günde bir kan verdi çoğu kişi Gün aşırı vermene rağmen artış bence güzel.
Erken kan vermedim ama 12gün değerim 96 ile başlamıştı burda bi arkadaş daha vardı ismini hatırlıyamadım onunla düşük başlayıp çok güzel değerleri yükselmişti o yüzden stres yapma dinlen ve bol bol dua et
Yarin yaptirma canim diger gun yaptir 2 kat artisa bakarsinÇok saol canım inşşh sonucu güzel olur , bu arada yanlış yazmışımHesap yapıyordum kafam karıştı sanırım 7.gün 16 // 9.gün 36 doğrusu 2 gün ara ile yani test yarın 10. Günüm olacak daha
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım iğne vurulduktan sonra sakın ovalama o daha kötü yapıyor aklında bulunsunYok kuzum ya dondurulmuş transfer olucam cuma günü 3 gün arayla yazdı doktorum ama kalçamın üzerine zor oturuyorum inş hamile kalırım da gözüme görünmez bu ağrılar :)
11. gün kan ver tatlım artışı daha net görürsün inşallah güzel değerlerin olurÇok saol canım inşşh sonucu güzel olur , bu arada yanlış yazmışımHesap yapıyordum kafam karıştı sanırım 7.gün 16 // 9.gün 36 doğrusu 2 gün ara ile yani test yarın 10. Günüm olacak daha