2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aa desene benim gibi yengeç olucak desene.Keşke benimki de yengeç olsaydı :) Travel sistemin daha kullanışlı olduğunu bende duydum.heralde bende öyle bişey alıcam
Eşimde yengeç burcu :) güzel denk geldi aslında, hep istiyodum onla aynı burç olmasını.

Eşimde yengeç burcu :) güzel denk geldi aslında, hep istiyodum onla aynı burç olmasını.
Aa ne güzel Allah gönlüne göre vermiş.Yengeç erkekleri çok iyi oluyo evine bağlı iyi bi baba oluyolar :)

Kızlar doktora giddik bugün.Bebişim gayet iymiş herşey yolunda dedi doktorum.Cinsiyette kesinleşti erkekmiş bizim ki Bizden haberler böyle sizden naber
Gözün aydın tatlım Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah kasık ağrıları için doktor bana magnezyum verdı ve faydasını da gördüm sanada vermidi

Gözün aydın tatlım Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inşallah kasık ağrıları için doktor bana magnezyum verdı ve faydasını da gördüm sanada vermidi
Yok ya malesef vermedi.Heralde tahlillerime bakıp vermedi diye düşünüyorum

Yok ya malesef vermedi.Heralde tahlillerime bakıp vermedi diye düşünüyorum
Anladım tatlım benimde miyomlarım büyümüş 1 tanesi rahim ağzına çok yakın o 5cm olmuş yeri kötü olduğu için ağrı fazla yapıyor ondan verdi sanırım
Sende yorma kendini dinlen Rabbim kucağımıza aldığımız günleride gösterir inşallah

Saol cnm buldum bakalim simdilik bir sikinti yok bende hayirlisi insallshta olmaz .senin doktordami pahali

Kızlar doktora giddik bugün.Bebişim gayet iymiş herşey yolunda dedi doktorum.Cinsiyette kesinleşti erkekmiş bizim ki Bizden haberler böyle sizden naber
Cok sevindim cnm iyi olmana allah kucagina almayida nasip etsin.demek ogluşun olacak allah hayirli evlat eylesin cnm

Rabbim şifa versin inşallah daha fazla büyüyüp seni daha fazla sıkıntıya sokmaz canım.Amin canım elimden geldiğince dinleniyorum artik gerisi takdiri ilahi

Cok sevindim cnm iyi olmana allah kucagina almayida nasip etsin.demek ogluşun olacak allah hayirli evlat eylesin cnm
Amin canım cümlemiz inşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşalım.

Benimde minnoş bir kızım olacak inş bgn kontrolüm vardı 12 haftalığız şuan. Ne kadar hareketliydi elleri ayakları hiç durmuyordu inanamadım.bize baya güzel pozlar verdi
Cnm tebrik ederim allsh saglikla kucagina almayi nasip etsin .minnosun la saglikli omurler dilerim.bende bu hafta sonuna 12 haftalik oluyorum benimkide belli olurmu aceba.ultrasona gitmeden biseyler yedinmi cikolata gibi .arkadadlar cikolata yiyince cok hareketli oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…