2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Maşallah bıdığına.Ayy benim de bu zamanlarda ilk kez bıdığımın elini havada gordüğümde ki günleri hatırladım şimdi.Allah bıdıklarımızı bize bağışlasın

Maşallah bıdığına.Ayy benim de bu zamanlarda ilk kez bıdığımın elini havada gordüğümde ki günleri hatırladım şimdi.Allah bıdıklarımızı bize bağışlasın
Amin canım teşekkür ederim sende düşük riski yok değilmı artık ilk okuduğumda çok üzülmüştüm bu an önce günümüz gelsede sağ saglım kucağımıza alsak yavrularımızı

Amin canım teşekkür ederim sende düşük riski yok değilmı artık ilk okuduğumda çok üzülmüştüm bu an önce günümüz gelsede sağ saglım kucağımıza alsak yavrularımızı
Benim her zaman riskli malesef.Şu anlık yok düşük riskim ama ilerleyen zamanlarda erken doğum riskim var.Artık istirahatle son aylarımı da inşallah geçirir sıkıntısız bitiririm.Bende bir an once bebeğime kavuşmak istiyorum her an risk olduğu için zaman geçmek bilmiyo sanki

Aynen canım bende dun sordum bu sıkıntımız varmı dıye yok öyle bu sıkıntı gözükmüyor dedi doktor re abbım herkesin gönlünce göre versin ben yeni yeni ayağa kalktım

Mrb cnm bizdende iyilik.bende cumaya tekrar gidecegim doktora normal dogum doktoruma kesenin arkasinda kan kesesi var dedi progestana devam dedi .insallah bir sıkınti olmaz
Bi şey olmaz Allahın izni ile vücut kendi kendine yok eder.Dinlen yorma kendini.Doktor buldun mu ne yapmaya karar verdin .Ben de degistirecegim galiba doktorumu kararsızim.Düne kadar muayene ücreti odememistim epey pahalıya gelecek gibi.Dikkat et kendine dinlen yorma kendini

Merhaba bugün ultrason vardı 2 taneciklerdi aranıza katılmak dan mutluluk duyarım kızlar. Bu arada ben tip 1 diyabet hastasıyım aranızda diyabetli varmı?! ❤
Hayırlı olsun canım.Allah tamamına erdirsin

Merhaba bugün ultrason vardı 2 taneciklerdi aranıza katılmak dan mutluluk duyarım kızlar. Bu arada ben tip 1 diyabet hastasıyım aranızda diyabetli varmı?! ❤
Sağlıkla sihatle kucağına al inşallah canım hayırlı olsun insallah. İnsilun kullanıyorsundur o zaman bildiğim kadarıyla diyabetli yok aramızda

Kızlar doktora giddik bugün.Bebişim gayet iymiş herşey yolunda dedi doktorum.Cinsiyette kesinleşti erkekmiş bizim ki Bizden haberler böyle sizden naber
Gül nasılsın canım? Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Doğuma kadar yatarakmı geçireceksin süreyi? Ben devam ediyorum işe gitmeye, bir ay daha gitmeyi planlıyorum daha sonra sıcaklarda başlar iyice evde geçiririm heralde kalan zamanı.

İyim canım çoğunlukla yatıyorum arada istisnalar oluyo tabi bugün mesela 4 5 saat gezmek zorunda kaldım.Kendime hamile kıyafetleri aldım doktordan sonra.Salı günü de 3 aylık heyet raporu alıcam canım çalışmak bana gelmiyo malesef hemen kasık ağrılarım başlıyo.Evde bile hiç bişeye karışmıyorum eşim yemek temizlik ne gerekiyosa yapıyo saolsun.Sen nasılsın bebiş nasıl ciciler almaya başladın mı kuzuya :)

Bende iyiyim cnm. Zaman hızla geçiyor :) daha ciciler almaya başlamadım. Mayıs ayı içinde alayım diyorum yazlıklar tam çıksın bari. Ama dün doktor dönüşü ufak tefek bişeyler aldık eşimle reflü yastığı kullan at salyalık tarak tırnak makası gibi şeyler aldık. Araba koltuğu ve bebek arabası bakıyorum şimdi.

Aslında baya bişey almışsın sağlıkla kullansın kuzucuk :) Bende bebek arabalarına bakıyorum ama henüz karar veremedim.Tecrübesiz olunca insan karar veremiyo.Ne zaman geliyo senin kuzucuk.Benim ki sonbahar da geliceği için biraz daha mevsimlik bişeyler alıcam inşallah

23 temmuz normal zamanı ama ben sezeryan istiyorum herHalde 12 temmuz doğar diye düşünüyorum. Travel sistem modelleri var beşik gibi, ben onlardan almayı düşünüyorum, yaz bebeği daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Aa desene benim gibi yengeç olucak desene.Keşke benimki de yengeç olsaydı :) Travel sistemin daha kullanışlı olduğunu bende duydum.heralde bende öyle bişey alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…