2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İnşallah canım. Ben de bugün dayanamadım başka bir doktora gittim gördüm minik kuzumun:nazar:elleri ayakları oynuyordu bi fena oldum cokkk çok güzel bir his Rabbim tüm bebek isteyen herkese En kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kimsenin kucağını boş birakmasin:dua::anneadayı::anne:
Amin cnm allahim korusun bebislerimizi

Günaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış :KK68::KK68::KK68:
Ayy çok sevindim canım.Sağlıkla kavuş prensesine inşallah :anne: Benimde hafta sonu kesinleşir inşallah hala net deil

Ayy çok sevindim canım.Sağlıkla kavuş prensesine inşallah :anne: Benimde hafta sonu kesinleşir inşallah hala net deil
Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim
Sende öğrenirsin büyük ihtimalle çünkü aramızda çok fark yok

Merhaba kızlar.
16 nisan, e2 226 pro 37 hcg 2691
19 nisan e2 192 pro 45 hcg 8258
E2 neden düşer bilginiz varmi? Yardımcı olurmusunuz?

Neyse ben kendi sorumun cevabını buldum , burayada yazayım ilgilenen olursa fikri olur. Dondurulmuş embriyo transferinde olabiliyormuş. normalmis. Korkulcak bir şey yok yani...

Neyse ben kendi sorumun cevabını buldum , burayada yazayım ilgilenen olursa fikri olur. Dondurulmuş embriyo transferinde olabiliyormuş. normalmis. Korkulcak bir şey yok yani...
Hayırlı olsun Allah bagislasin evladini sana:emir_bebek: kimsenin fikri olmadığı için yazmamistir diye düşünüyorum. :110:Sağlıkla kucağına al insallah:anneadayı:

Selam kızlar nasilsiniz:kahve:Yine sessizlesmis topigimiz.Benim bugün tup doktor kontrolum vardı. Maaşallah hersey yolunda 2 hf sonra tekrar gideceğim. Sizler Nasılsıniz:KK15:

Selam kızlar nasilsiniz:kahve:Yine sessizlesmis topigimiz.Benim bugün tup doktor kontrolum vardı. Maaşallah hersey yolunda 2 hf sonra tekrar gideceğim. Sizler Nasılsıniz:KK15:
Selam canım.Valla ben hiç iyi deilim 1 haftadır çok şiddetli ağrılarım var.Onun dışında şükür bi yaramazlık yok.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Doğuma kadar hiç bi sıkıntımız olmasın inşallah

Selam canım.Valla ben hiç iyi deilim 1 haftadır çok şiddetli ağrılarım var.Onun dışında şükür bi yaramazlık yok.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Doğuma kadar hiç bi sıkıntımız olmasın inşallah
İnşallah canım sağ salim alalım kucagimiza meleklerimize. Karın büyümesine bağlıdır ağrılar, sen dinlen yorma kendini maaşallah 17 hf geldi yarıladın sayılır Allahın izni ile.Bol dua ve pozitif enerji ile sağlıkla sihatle alacağız İnşallah kuzuları.Kendine dikkat et:dua::nazar::anne:

IMG-20180420-WA0015.jpeg IMG-20180420-WA0013.jpeg
İyi geceler kuzular bugün ıkılı test günümüz vardı biri kendini gösterdi diğeri nazlandı gozukene ense kalınlığı normal dedi diğeri için gün verdi inşallah ondada bu sorun cıkmaz

İnşallah canım sağ salim alalım kucagimiza meleklerimize. Karın büyümesine bağlıdır ağrılar, sen dinlen yorma kendini maaşallah 17 hf geldi yarıladın sayılır Allahın izni ile.Bol dua ve pozitif enerji ile sağlıkla sihatle alacağız İnşallah kuzuları.Kendine dikkat et:dua::nazar::anne:
Amin canım inşallah.Benim işim dinlenmek zaten evde yan gel yat modundayım 2 aydır :-) Şu kalan zaman çabucak geçsin hepimiz için inşallah :KK6:

Mrb cnm bizdende iyilik.bende cumaya tekrar gidecegim doktora normal dogum doktoruma kesenin arkasinda kan kesesi var dedi progestana devam dedi .insallah bir sıkınti olmaz

X