2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Eklentiler

• 20180415_183845.jpg
    20180415_183845.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 113
M
maşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsın

Gunaydin kizlar tup bebekte gebelik haftasi transfer gunu mu başlıyor bilginiz varmj

Kızlar doktorunuz kaç haftada bir kontrole çağırıyor ? Beni 3 hafta sonra çağırdı bana garip geldi ikiz gebelikler daha sık kontrol edilmiyor mu ?
Benim 12. haftaya kadar 2 haftada birdi. Artık 3 haftada bir gidiyorum kontrole :)

Ne güzel maaşallah Allahım esirgesin.Artık ne kadar belirgin sekli:dua::emir_bebek:Kucağına aldığın günleri gostersin Rabbim :nazar:Her kim varsa bir meleği olsun isteyen alemde rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin insallah:dua:
Amin cnm sllahim hersesin evlat hasretini bitirsin herkeze hayirli evlat nadip etsin

Amin cnm sllahim hersesin evlat hasretini bitirsin herkeze hayirli evlat nadip etsin
İnşallah canım. Ben de bugün dayanamadım başka bir doktora gittim gördüm minik kuzumun:nazar:elleri ayakları oynuyordu bi fena oldum cokkk çok güzel bir his Rabbim tüm bebek isteyen herkese En kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kimsenin kucağını boş birakmasin:dua::anneadayı::anne:

ben de yaptırdım aynen 0 çıktı malesef Allah bu sefer nasip etmedi ayaktayız yıkılmak yok isyan yok Rabbim büyük hazinesinde çok vereceğine inanıyorum
Hadi yaaa bu sefer de nasip olmadı ama dediğin gibi devam .. tükenene kadar devam inşallahh Allah tükenmeye fırsat vermeden nasip edecek ..

X