Cok guzeldi cnm 6 cm olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok guzeldi cnm 6 cm olmus
Maaşallah darısı benimkineRabbim kucagimiza aldigimiz günleri gösterir insallahCok guzeldi cnm 6 cm olmus
Ne güzel maaşallah Allahım esirgesin.Artık ne kadar belirgin sekliKucağına aldığın günleri gostersin Rabbim Her kim varsa bir meleği olsun isteyen alemde rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin insallahkuzuuuuuuuu bebisin fotusu
Transfer günü 2 haftalık sayıyorlar diye biliyorum amaGunaydin kizlar tup bebekte gebelik haftasi transfer gunu mu başlıyor bilginiz varmj
Bende öyle biliyorum kuzu ama geçenlerde doktoruma sorduğumda net günü ultrasonda verebilirim dedi. Hangi gün tutunduğunu bilemeyiz diyor. Anlamadım yani :)Netten bende oyle okumustumda cnm sorayım sizlere bi dedim
Benim 12. haftaya kadar 2 haftada birdi. Artık 3 haftada bir gidiyorum kontrole :)Kızlar doktorunuz kaç haftada bir kontrole çağırıyor ? Beni 3 hafta sonra çağırdı bana garip geldi ikiz gebelikler daha sık kontrol edilmiyor mu ?
Günaydın, normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.Gunaydin kizlar tup bebekte gebelik haftasi transfer gunu mu başlıyor bilginiz varmj
Kanda pozitif oldugunu ogrendikten ne zaman sonra keseyi grdun cnmGünaydın, normal gebelikte olduğu gibi son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor.
5+5 te kese 6+3 kalp atışı duydum :)Kanda pozitif oldugunu ogrendikten ne zaman sonra keseyi grdun cnm
Saol cnm allahim isteyen herkeze nasip etsin insallahM
maşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsın
Amin cnm sllahim hersesin evlat hasretini bitirsin herkeze hayirli evlat nadip etsinNe güzel maaşallah Allahım esirgesin.Artık ne kadar belirgin sekliKucağına aldığın günleri gostersin Rabbim Her kim varsa bir meleği olsun isteyen alemde rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin insallah
İnşallah canım. Ben de bugün dayanamadım başka bir doktora gittim gördüm minik kuzumunelleri ayakları oynuyordu bi fena oldum cokkk çok güzel bir his Rabbim tüm bebek isteyen herkese En kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kimsenin kucağını boş birakmasinAmin cnm sllahim hersesin evlat hasretini bitirsin herkeze hayirli evlat nadip etsin
Aldım resmen sıfır .. o derece negatif.. inşallah sen pozitif alırsın .. merakla bekliyorumEssabul naptın sonucunu aldın mi inşallah olumludur çok merak ettim seni inşallah benimki de yarin
ben de yaptırdım aynen 0 çıktı malesef Allah bu sefer nasip etmedi ayaktayız yıkılmak yok isyan yok Rabbim büyük hazinesinde çok vereceğine inanıyorumAldım resmen sıfır .. o derece negatif.. inşallah sen pozitif alırsın .. merakla bekliyorum
Hadi yaaa bu sefer de nasip olmadı ama dediğin gibi devam .. tükenene kadar devam inşallahh Allah tükenmeye fırsat vermeden nasip edecek ..ben de yaptırdım aynen 0 çıktı malesef Allah bu sefer nasip etmedi ayaktayız yıkılmak yok isyan yok Rabbim büyük hazinesinde çok vereceğine inanıyorum