Amin cnm allahim korusun bebislerimiziİnşallah canım. Ben de bugün dayanamadım başka bir doktora gittim gördüm minik kuzumunelleri ayakları oynuyordu bi fena oldum cokkk çok güzel bir his Rabbim tüm bebek isteyen herkese En kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah. Kimsenin kucağını boş birakmasin
Maşallah canım rabbim size bağışlasınGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış
Maaşallah ne güzel bir haber sağlıkla gelsin minik prensesGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış
Aaa cok guzel allah hayirli evlat eylesin isim varmi sklindaGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış
Ayy çok sevindim canım.Sağlıkla kavuş prensesine inşallahGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti öğrendim kızım olacakmış
Insallah kizlar hayirli evlat olsunlar insallahAyy çok sevindim canım.Sağlıkla kavuş prensesine inşallahBenimde hafta sonu kesinleşir inşallah hala net deil
İnşallah canım vatanına milletine bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah ve aynı zamanda sağlıklı olsunlarInsallah kizlar hayirli evlat olsunlar insallah
Güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederimAyy çok sevindim canım.Sağlıkla kavuş prensesine inşallahBenimde hafta sonu kesinleşir inşallah hala net deil
Amin Allah razı olsun aklımda birkaç isim var ama bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı:))Aaa cok guzel allah hayirli evlat eylesin isim varmi sklinda
Amin cnm aminİnşallah canım vatanına milletine bizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah ve aynı zamanda sağlıklı olsunlar
Hayırlı olsun Allah bagislasin evladini sanaNeyse ben kendi sorumun cevabını buldum , burayada yazayım ilgilenen olursa fikri olur. Dondurulmuş embriyo transferinde olabiliyormuş. normalmis. Korkulcak bir şey yok yani...
Selam canım.Valla ben hiç iyi deilim 1 haftadır çok şiddetli ağrılarım var.Onun dışında şükür bi yaramazlık yok.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Doğuma kadar hiç bi sıkıntımız olmasın inşallahSelam kızlar nasilsinizYine sessizlesmis topigimiz.Benim bugün tup doktor kontrolum vardı. Maaşallah hersey yolunda 2 hf sonra tekrar gideceğim. Sizler Nasılsıniz
İnşallah canım sağ salim alalım kucagimiza meleklerimize. Karın büyümesine bağlıdır ağrılar, sen dinlen yorma kendini maaşallah 17 hf geldi yarıladın sayılır Allahın izni ile.Bol dua ve pozitif enerji ile sağlıkla sihatle alacağız İnşallah kuzuları.Kendine dikkat etSelam canım.Valla ben hiç iyi deilim 1 haftadır çok şiddetli ağrılarım var.Onun dışında şükür bi yaramazlık yok.Bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Doğuma kadar hiç bi sıkıntımız olmasın inşallah
Amin canım inşallah.Benim işim dinlenmek zaten evde yan gel yat modundayım 2 aydırİnşallah canım sağ salim alalım kucagimiza meleklerimize. Karın büyümesine bağlıdır ağrılar, sen dinlen yorma kendini maaşallah 17 hf geldi yarıladın sayılır Allahın izni ile.Bol dua ve pozitif enerji ile sağlıkla sihatle alacağız İnşallah kuzuları.Kendine dikkat et
Mrb cnm bizdende iyilik.bende cumaya tekrar gidecegim doktora normal dogum doktoruma kesenin arkasinda kan kesesi var dedi progestana devam dedi .insallah bir sıkınti olmazSelam kızlar nasilsinizYine sessizlesmis topigimiz.Benim bugün tup doktor kontrolum vardı. Maaşallah hersey yolunda 2 hf sonra tekrar gideceğim. Sizler Nasılsıniz