2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İnşallah müjdeli haber olur canım. Saat 5 te kan verdim en geç 2 saate çıkacak sonuç. Stresten vücudum titriyo. Bugün 10.günüm canım. Senin kaç?
9. Günüm canım benimde 3. Gün embriyo transferim oldu bende cok stresteyim belirti olmadıkça daha stres oluyorum cuma günü benimde test günüm... hadi inşallah bebisin göbüştedir pozitif haberini verirsinde bizede umut olursun... ayyyy çok heyecanlı :halay:

Merhabalar bende tüp bebek ile gebe kaldım 7haftalık olduk sabah bulantısı dışında hiç belirti yaşamıyorum o da çok rahatsız etmiyor çok nadirde kasıkta batmalar oluyo başka bişey yaşamıyor olmam normalmi kese ve bebeği gördük ama Yine de tereddüt ediyorum sizler neler yaşadınız ?
Canım Allah hayırlı ugurlu etsin. İnan hepimiz senin yaşadıklarını yaşıyoruz. Allah'a emanet yavrularimiz Rabbim bagislasin bize hiç kimsenin kucağını da yüreğini de boş bırakmasın insallah:dua:

Merhaba canım çok şükür iyiyim sabahları biraz bulantı oluyor o kadar sen nasılsın. Farkında misin bizim doğumlar aynı günü gosteriyor:rapci:
Bendede arada bulanti oluyor baska bendede bisey yok ha bide cok cabuk acikiyorum bisey yemezsemsanki tansiyonum dusuyor elim ayagim titriyor.evt cnm ayni gun mus ne zamsn transfer oldun.yada yumurta toplama ghnun ne gun

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat ilk kez üye olup yazma cesaretine eriştim. Çünkü 1 haftada bu topic teki 417 sayfa msjı okudum ve bana çok moral oldu. Bu kadar pozitif sonuç alanların olması ve en önemlisi de buradaki dostluklarınız ve içten desteğiniz son zamanlarda insanlarda çok nadir görebildiğimiz özellikler olduğu için bana güç verdi. Benim de 3 senedir 2 çatlatma tedavisi, 2 aşılama ve 1 taze transferim var. 2.aşılamada pozitifi aldık fakat kimyasal oldu. 3.aşılama için iğne ve ilaçlara başladık fakat çok yumurta olduğu için tüp bebek kararı verildi, Ocakta ilk taze transfer 3.gün tek embriyo ile yapıldı fakat negatif oldu. Kalan 5 dondurulmuş 3.gün embriyomuzdan iki A kalite transferini de 31 Martta oldum. Düne kadar çok sakin ve sabırlıydım ama dün itibariyle bu bekleyiş çok yıprattı. Bugün 9.günüm bitti, evde idrar tahlili yapmaya cesaret edemiyorum ama 2 gün daha nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. İlk denememizde bekleme sürecinde negatif olacağı içime doğmuştu. Bu sefer çok daha ümitli hissediyorum transferden beri ama yine de bu sefer de negatif almaktan çok korkuyorum. Hepinizin dualarına ihtiyacım var, özellikle hamilelerin. Allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun.
Canım İnşallah rabbim gönlünce göre verır hakkında en hayırlısı olsun moralini yüksek tut

Aldım canım. 0,2 çıktı. Ve artık çok yoruldum...
Canım aklım sendeydi akşamdan bu yana girip girip bakıyorum girmeyince anladım olumsuz olduğunu... bende yarın yapıcam test 11.günüm yarın biliyorum negatif olduğunu zaten hiç bir belirtim yok... üzülmemek elde değil... Rabbim bizide sevindirsin inşallah

Bendede arada bulanti oluyor baska bendede bisey yok ha bide cok cabuk acikiyorum bisey yemezsemsanki tansiyonum dusuyor elim ayagim titriyor.evt cnm ayni gun mus ne zamsn transfer oldun.yada yumurta toplama ghnun ne gun
Transfer gününü hatirliyamadim ama son adet tarihim 8 Şubat. Bende açlığa hiç gelemiyorum senin gibi artık doğuma giderken nasıl olurum bilmiyorum:-)

Aldım canım. 0,2 çıktı. Ve artık çok yoruldum...
Canım çok üzüldüm şimdi sana bir daha aynılarını yaşayamam gibi gelir ama inan toparlanıyorsun ben ağustosta yaptırdım bir daha yaşayamam aynılarını dedim rabbim sabır veriyor şimdi yeniden deniycem Allahım artık sesimizi duysun.Ne günah işlediysek ve hangi günahımıza kefaret sayıyorsa bu yaşadıklarımızı Allahım artık affetsin hepimizi.

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Akşamdan beri kendime gelemiyorum. Günlerdir içinde olduğum hayal bir anda kabus oldu. İsyan etmemek gerek biliyorum ama hala anlam veremiyorum. Uyuşturucu bağımlılarına, hayat kadınlarına nasip olan mucize neden bana nasip olmuyor bu kadar uğraşa rağmen? Çatlatma tedavileri, 1 negatif aşılama, 1 kimyasal gebelikten sonra ilk tüp denememizde yine olumsuz olucak korkusuyla transfer sonrası 12 gün endişeyle geçirmiştim. Sonu negatif olunca annem ve eşim negatif düşündüğüm için olmadığını söylediler. Bu dondurulmuş transferde çok umutluydum, rahim 2 ay dinlenmişti, bütün tahliller iyi çıkmıştı. 2 tane A kalite embriyo konmuştu. Bu sefer olacağına çok inanmıştım ama yine hüsran oldu. Demek ki olumlu düşünmekle falan hiçbir ilgisi yokmuş! Bir daha ne zaman nasıl denerim bilmiyorum. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum. 3 tane daha dondurulmuşumuz var, onların varlığı bile beni rahatlatmıyor...
Canım İnşallah rabbim gönlünce göre verır hakkında en hayırlısı olsun moralini yüksek tut

Canım aklım sendeydi akşamdan bu yana girip girip bakıyorum girmeyince anladım olumsuz olduğunu... bende yarın yapıcam test 11.günüm yarın biliyorum negatif olduğunu zaten hiç bir belirtim yok... üzülmemek elde değil... Rabbim bizide sevindirsin inşallah

Çok üzüldüm canım demek ki henüz vakti gelmemiş.Rabbim tez zamanda nasip etsin daha fazla bekletmesin seni

Canım çok üzüldüm şimdi sana bir daha aynılarını yaşayamam gibi gelir ama inan toparlanıyorsun ben ağustosta yaptırdım bir daha yaşayamam aynılarını dedim rabbim sabır veriyor şimdi yeniden deniycem Allahım artık sesimizi duysun.Ne günah işlediysek ve hangi günahımıza kefaret sayıyorsa bu yaşadıklarımızı Allahım artık affetsin hepimizi.

Benim negatif sonucumdan sakın etkilenme canım. Hatta karamsarlığa kapılmana ben sebep olduysam özür dilerim. Yarını bekle ve pozitif ol. İnşallah bana nasip olmayan mucize sana nasip olmuştur, bunu canı gönülden diliyorum. Tüm tedavi sürecindekiler, sonuç bekleyenler, sonucu pozitif olup bebeğini kucaklamayı bekleyenlere Allah sabır versin..

Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Akşamdan beri kendime gelemiyorum. Günlerdir içinde olduğum hayal bir anda kabus oldu. İsyan etmemek gerek biliyorum ama hala anlam veremiyorum. Uyuşturucu bağımlılarına, hayat kadınlarına nasip olan mucize neden bana nasip olmuyor bu kadar uğraşa rağmen? Çatlatma tedavileri, 1 negatif aşılama, 1 kimyasal gebelikten sonra ilk tüp denememizde yine olumsuz olucak korkusuyla transfer sonrası 12 gün endişeyle geçirmiştim. Sonu negatif olunca annem ve eşim negatif düşündüğüm için olmadığını söylediler. Bu dondurulmuş transferde çok umutluydum, rahim 2 ay dinlenmişti, bütün tahliller iyi çıkmıştı. 2 tane A kalite embriyo konmuştu. Bu sefer olacağına çok inanmıştım ama yine hüsran oldu. Demek ki olumlu düşünmekle falan hiçbir ilgisi yokmuş! Bir daha ne zaman nasıl denerim bilmiyorum. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum. 3 tane daha dondurulmuşumuz var, onların varlığı bile beni rahatlatmıyor...
Üzülme denilemez uzuleceksin ama bu öyle bir his ki toparlandigini hissettiğin anda tekrar baslayacak sin. İnan ki meleğinin sana geleceği bir zaman var bol dua ile o günün en kisa zamanda gelmesini dileyeceksin.inşallah bu son olumsuz deneme olsun.En kısa zamanda bütün dualarının gerçek olmasını dilerim:dua:

X