- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
Canım dinletmez normal ilk zamanlar iyi değilmiş benim doktorumda dinletmedi merak etme iyi bir şeyevet ultrason görüntüsünde gösterdi pıt pıt seyiren birşey vardı bak bu kalbi dedi ama dinletmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dinletmez normal ilk zamanlar iyi değilmiş benim doktorumda dinletmedi merak etme iyi bir şeyevet ultrason görüntüsünde gösterdi pıt pıt seyiren birşey vardı bak bu kalbi dedi ama dinletmedi
kızlar merhaba nasılsınız? 8. hafta kontrolüme gittim kalp atışını dinleriz umuduyla eşim cep telefonunu falan açtı doktorumuzda dinletmedi. 12. haftadan önce dinlemeyi sağlıklı bulmuyorum bebeğiniz yorgun daha da yormak istemiyoruz dedi ama kalp atışının olduğunu söyledi bizede gösterdi. Sizin tüp bebek doktorlarınızda böyle birşey yaptı mı? zaten bu ay değiştiriyorum başka bir doktora gidicem inşallah..
sağolasın canım sanada hayırlı olsun ben ilk kez dinleyecektim heyecanlıydım dinleyemeyince üzüldüm birazcanım ben de en son gittiğimde kalp atışını dinletmiyorum çünkü her seferinde bebeğe o ısıyı göndermeye gerek yok sürekli olduğunda da zararlı demişti ama benimkiler 12 haftalık falandı ve oynuyorlardı görüyosunuz zaten hareketleri var demişti.. zaten allah korusun aksi bir durum olsaydı söylerlerdi merak etme :) hayırlı olsun bu arada :):9
Kusura bakma yeni girdim tekmeleme hissetmiyorum maalesef ne zaman hissedecem merak ediyorumMasallah 4 ay geride kalmis bebise sayili gun kalmis bizim zamanda boyle gecermi .tekmeleme hissediyormusun
Üzme kendini kalp atışı varsa çok şükür sağlıklı ve bebeğin seninledir kendini ve bebeğini üzmebenim ilk haftalarda kanamam olmuştu yorgun bebeğin dedi niye böyle birşey dedi anlamadım
Merhaba öncelikle olan bayanları tebrik ederim.darısı başımıza olsun inşallah. Hamile kalan bayanlara Birsey sormak istiyorum.transferden sonra 3 gün yatıyoruz ya , siz sabit mi yattıniz. Sağ veya sola yan yattıniz mi. Ayaklarınızın altına yastık koydunuz mu ? :) biraz değişik soru oldu ama kusuruma bakmayın lütfen .bir de test sonucuna kadar adımlarınız yürüyüşleriniz nasıl dışarı çıktığınızda ? Rahat normal hayatta nasılsaniz oyle mi hareket ettiniz ? Ocak ayındaki transferim kimyasal oldu. Tekrar 4.denememi oldum Martta transfer yapıldı. Bugün test günümdu.dün kan verdim tutmadı. Oysaki o kadar inanmıştim ki , @ hummey ile ayni belirtileri yaşadım. Beslenmede çok dikkat ettim.sanki hamileymisim gibi hareket ettim. Hiç is yapmadım fln.olmayınca olmuyor.sen ne yaparsan yap. Allah ne zaman isterse o zaman olucak buna inandım. Nasibimizde ne varsa onu yasiyoru
Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Transferden sonra 3 gün yatılıcak diye bi şaet yok ki.Ben sadece transfer günü yatmıştım ertesi gün işe dönmüştüm keşke yatmayla olsaydı da herkes hamile kalabilseydi.Onun dışında 1 2 gün dikkat ettim yemek falan yapmamıştım kendimi çok yormamaya çalışmıştım benim böyleydi transfer sonrası serüvenim
Çok teşekkür ederim bilgin için. Benim 3 .gün embriyoşu olduğu için gelişimini Rahimde tamamlayıp 5.Endometruyum a tutundugu için 3 gün istirahat oneriyorlardir belki. Herkese tek tek soruyorum ne yaptınız ne yediniz ne içtonik inan 24 saatte ne yaptınız onu bile arastirdim düşünün yani .. herseyime dikkat ettim sanki hamileymisim gibi davrandim. Bütün bunların sonunda tek çıkış kapısı var Yaradan . Bizler ne yaparsak yapalım Allah izin verdiği sürece hersey oluyor . Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah .isteyen , dileyen , tup bebek merkezlerinde kim varsa Rabbim herkesin kucagini bebeklerle doldursun inşallah. Asla ümidimi kaybetmedim.bir gün olacak demek ki suan da zamanı değildi benim için. Ne olursunuz bana da dua edermisiniz .hamile arkadaşların duasına çok ihtiyacım var.Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Transferden sonra 3 gün yatılıcak diye bi şaet yok ki.Ben sadece transfer günü yatmıştım ertesi gün işe dönmüştüm keşke yatmayla olsaydı da herkes hamile kalabilseydi.Onun dışında 1 2 gün dikkat ettim yemek falan yapmamıştım kendimi çok yormamaya çalışmıştım benim böyleydi transfer sonrası serüvenim
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun canım.Aynen dediğin gibi Rabbim nasip etmedikten sonra ne yapsak boş.Verdikten sonrada görüyoruz korunduğu halde hamile kalan kadın da çok.Rabbim ol desin inşallah tüm bu süreçleri yaşayan bebek için uğraşan herkeseÇok teşekkür ederim bilgin için. Benim 3 .gün embriyoşu olduğu için gelişimini Rahimde tamamlayıp 5.Endometruyum a tutundugu için 3 gün istirahat oneriyorlardir belki. Herkese tek tek soruyorum ne yaptınız ne yediniz ne içtonik inan 24 saatte ne yaptınız onu bile arastirdim düşünün yani .. herseyime dikkat ettim sanki hamileymisim gibi davrandim. Bütün bunların sonunda tek çıkış kapısı var Yaradan . Bizler ne yaparsak yapalım Allah izin verdiği sürece hersey oluyor . Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah .isteyen , dileyen , tup bebek merkezlerinde kim varsa Rabbim herkesin kucagini bebeklerle doldursun inşallah. Asla ümidimi kaybetmedim.bir gün olacak demek ki suan da zamanı değildi benim için. Ne olursunuz bana da dua edermisiniz .hamile arkadaşların duasına çok ihtiyacım var.
Sen heralde bişey için gün sayıyosun o yüzden geçmiyodur zaman.Günaydın arkadaşlar. Her zaman su gibi gecen zaman geçmiyor sanki.
12 hf bi atlatsaydim.Halsizlik yorgunluk çok var.12 hf sonra rahatliyacagimi düşünüyorum. Bugün oglen ikiye kadar kafamı kaldıramadim. Bide oğlum var oda ilgi alaka bekliyor.Sen heralde bişey için gün sayıyosun o yüzden geçmiyodur zaman.
Sen nasılsın raporu aldın dimiSen heralde bişey için gün sayıyosun o yüzden geçmiyodur zaman.
Evet ilk zamanlar öyle oluyo bana da hiç geçmiycek gibi geliyodu ama zaman çok çabuk geçiyo bi bakmışsın 12.haftadasın.Senin kuzuda tabi çocuk illa ki zaman ayırman gerekiyo.Senin işin benden zor bu sıkıntılar içinde başka bi çocuğum olsa asla ilgilenemezdim12 hf bi atlatsaydim.Halsizlik yorgunluk çok var.12 hf sonra rahatliyacagimi düşünüyorum. Bugün oglen ikiye kadar kafamı kaldıramadim. Bide oğlum var oda ilgi alaka bekliyor.
Hafta içi bi 10 gün daha rapor alıcam sonra heyet raporu alıcaz.Evdeyim diye iyim şükür kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı.Her gün en az 40 dakka yürüyodum işe gidip gelirken kasık ağrısının en büyük nedeni o yürüyüşlermiş.Ara verince anladımSen nasılsın raporu aldın dimi
Baya uzun süre yuruyormussun.Etkilemiştir tabi bu süreç. Bol bol dinlen canim.Rabbim hepimize sağlık sihatle evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsinHafta içi bi 10 gün daha rapor alıcam sonra heyet raporu alıcaz.Evdeyim diye iyim şükür kasık ağrılarım yok denecek kadar azaldı.Her gün en az 40 dakka yürüyodum işe gidip gelirken kasık ağrısının en büyük nedeni o yürüyüşlermiş.Ara verince anladım
Amin canım.Allah razı olsun ❤Baya uzun süre yuruyormussun.Etkilemiştir tabi bu süreç. Bol bol dinlen canim.Rabbim hepimize sağlık sihatle evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
4 5 ayinda basladi arkadasiminKusura bakma yeni girdim tekmeleme hissetmiyorum maalesef ne zaman hissedecem merak ediyorum
canım benim 3. gün embriyosuydu. Transfer günü dahil 3 gün yıllık izin kullanıp yatmıştım. Sonra iş başı yaptım. Bana taze sıkılmış havuç suyu ve portakal suyu içmemi, çiğ badem ve kabaka yememi ve ananas yememi söylemişlerdi. Forumda da bazı sayfalarda okumuştum ve ben hepsinden az az da olsa tükettim.İnşallah sende en yakın zaman kavuşursun meleğineÇok teşekkür ederim bilgin için. Benim 3 .gün embriyoşu olduğu için gelişimini Rahimde tamamlayıp 5.Endometruyum a tutundugu için 3 gün istirahat oneriyorlardir belki. Herkese tek tek soruyorum ne yaptınız ne yediniz ne içtonik inan 24 saatte ne yaptınız onu bile arastirdim düşünün yani .. herseyime dikkat ettim sanki hamileymisim gibi davrandim. Bütün bunların sonunda tek çıkış kapısı var Yaradan . Bizler ne yaparsak yapalım Allah izin verdiği sürece hersey oluyor . Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah .isteyen , dileyen , tup bebek merkezlerinde kim varsa Rabbim herkesin kucagini bebeklerle doldursun inşallah. Asla ümidimi kaybetmedim.bir gün olacak demek ki suan da zamanı değildi benim için. Ne olursunuz bana da dua edermisiniz .hamile arkadaşların duasına çok ihtiyacım var.