- 12 Ocak 2013
- 588
- 746
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin nasilsinGünaydın arkadaşlar
Merhaba canım çok şükür iyiyim sabahları biraz bulantı oluyor o kadar sen nasılsın. Farkında misin bizim doğumlar aynı günü gosteriyorGunaydin nasilsin
Canım ilk zamanlar öyle pek bişey hissedilmiyo.Bende bazen hamile olduğumu bile unutuyodum o derece.Mide bulantın başlıyınca bu duygudan kurtulursun bende öyle olmuştu.Bu arada hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsinMerhabalar bende tüp bebek ile gebe kaldım 7haftalık olduk sabah bulantısı dışında hiç belirti yaşamıyorum o da çok rahatsız etmiyor çok nadirde kasıkta batmalar oluyo başka bişey yaşamıyor olmam normalmi kese ve bebeği gördük ama Yine de tereddüt ediyorum sizler neler yaşadınız ?
Amin canım inşallah sende pozitifi görürsün.Burda aile gibi olduk dediğin gibi birbirimize her zaman destek olduk ve öyle devam ediyoruz.Hepimiz zorlu süreçler yaşıyoruz bizi en iyi biz anlıyoruz.Sende çok uğraşmışsın.Rabbim yüzünü güldürsün.İnşallah pozitifi görür bizimle paylaşırsın.Bazen insana imkansız gibi geliyo ama hiçte öyle deilmiş diyoruz hamile olduğumuzu öğrenince bende en azından öyle oldu son zamanlarda hamile kaldığımı bebeğimin olduğunu bile hayal edemiyodum.Hayat bu nerden nereye...Merhaba hanımlar. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat ilk kez üye olup yazma cesaretine eriştim. Çünkü 1 haftada bu topic teki 417 sayfa msjı okudum ve bana çok moral oldu. Bu kadar pozitif sonuç alanların olması ve en önemlisi de buradaki dostluklarınız ve içten desteğiniz son zamanlarda insanlarda çok nadir görebildiğimiz özellikler olduğu için bana güç verdi. Benim de 3 senedir 2 çatlatma tedavisi, 2 aşılama ve 1 taze transferim var. 2.aşılamada pozitifi aldık fakat kimyasal oldu. 3.aşılama için iğne ve ilaçlara başladık fakat çok yumurta olduğu için tüp bebek kararı verildi, Ocakta ilk taze transfer 3.gün tek embriyo ile yapıldı fakat negatif oldu. Kalan 5 dondurulmuş 3.gün embriyomuzdan iki A kalite transferini de 31 Martta oldum. Düne kadar çok sakin ve sabırlıydım ama dün itibariyle bu bekleyiş çok yıprattı. Bugün 9.günüm bitti, evde idrar tahlili yapmaya cesaret edemiyorum ama 2 gün daha nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. İlk denememizde bekleme sürecinde negatif olacağı içime doğmuştu. Bu sefer çok daha ümitli hissediyorum transferden beri ama yine de bu sefer de negatif almaktan çok korkuyorum. Hepinizin dualarına ihtiyacım var, özellikle hamilelerin. Allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun.
Amin canım inşallah sende pozitifi görürsün.Burda aile gibi olduk dediğin gibi birbirimize her zaman destek olduk ve öyle devam ediyoruz.Hepimiz zorlu süreçler yaşıyoruz bizi en iyi biz anlıyoruz.Sende çok uğraşmışsın.Rabbim yüzünü güldürsün.İnşallah pozitifi görür bizimle paylaşırsın.Bazen insana imkansız gibi geliyo ama hiçte öyle deilmiş diyoruz hamile olduğumuzu öğrenince bende en azından öyle oldu son zamanlarda hamile kaldığımı bebeğimin olduğunu bile hayal edemiyodum.Hayat bu nerden nereye...
rabbim yüzüne baksın canım kebdini bişelerle oyalamaya çalış yoksa eziyet edersin kendine amaMerhaba hanımlar. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat ilk kez üye olup yazma cesaretine eriştim. Çünkü 1 haftada bu topic teki 417 sayfa msjı okudum ve bana çok moral oldu. Bu kadar pozitif sonuç alanların olması ve en önemlisi de buradaki dostluklarınız ve içten desteğiniz son zamanlarda insanlarda çok nadir görebildiğimiz özellikler olduğu için bana güç verdi. Benim de 3 senedir 2 çatlatma tedavisi, 2 aşılama ve 1 taze transferim var. 2.aşılamada pozitifi aldık fakat kimyasal oldu. 3.aşılama için iğne ve ilaçlara başladık fakat çok yumurta olduğu için tüp bebek kararı verildi, Ocakta ilk taze transfer 3.gün tek embriyo ile yapıldı fakat negatif oldu. Kalan 5 dondurulmuş 3.gün embriyomuzdan iki A kalite transferini de 31 Martta oldum. Düne kadar çok sakin ve sabırlıydım ama dün itibariyle bu bekleyiş çok yıprattı. Bugün 9.günüm bitti, evde idrar tahlili yapmaya cesaret edemiyorum ama 2 gün daha nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. İlk denememizde bekleme sürecinde negatif olacağı içime doğmuştu. Bu sefer çok daha ümitli hissediyorum transferden beri ama yine de bu sefer de negatif almaktan çok korkuyorum. Hepinizin dualarına ihtiyacım var, özellikle hamilelerin. Allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun.
Canım sakin olmaya çalış stres iyi bişey deil biliyosun.Nasipte ne varsa onu görüyoruz yaşıyoruz öyle düşün.Genelde 11 veya 12.gün istiyolar tahlili ilk kez 14.gün duydum bende 13.gün kan vermiştim.Rabbim yüzünü güldürsünGülaycım cevabın için teşekkür ederim. Evet ben de çok uğraştım ve artık mutlu sona ulaşmak istiyorum. Ben de bazen hiç anne olamıcakmışım hissine kapılıyorum ama bu his bizi hedefimizden uzaklaştırıyor. Doktorum 14.gün yani 14 nisanda tahlil vermemi istedi ama ben yarın 11.gün vericem galiba. Çok stresliyim
Canım peki bugün yani 10.gün kanda baktırsam çıkmaz mı sence? Bugün işten erken çıkıyorum. Yarın ya da perş verirsem sonuçtan sonra işe dönmem lazım, olur da negatif olursa o moralle çalışamıcamCanım sakin olmaya çalış stres iyi bişey deil biliyosun.Nasipte ne varsa onu görüyoruz yaşıyoruz öyle düşün.Genelde 11 veya 12.gün istiyolar tahlili ilk kez 14.gün duydum bende 13.gün kan vermiştim.Rabbim yüzünü güldürsün
Cevabın için tşkler. Gerçekten çok iyi sabretmiştim ama son günler geçmek bilmedirabbim yüzüne baksın canım kebdini bişelerle oyalamaya çalış yoksa eziyet edersin kendine ama
Çıkar canım o zaman bugün ver istersen bende aynı şeyi düşünmüştüm eyer negatif okursa işte ne yaparım diye inşallah öyle bişey olmazCanım peki bugün yani 10.gün kanda baktırsam çıkmaz mı sence? Bugün işten erken çıkıyorum. Yarın ya da perş verirsem sonuçtan sonra işe dönmem lazım, olur da negatif olursa o moralle çalışamıcam
Seninle aynı evrelerden geçtim.Negatif tüp bebekten 4 ay sonra yeni doktora başladım.Çatlatma ile denedik yine olmadı,bu ayda aynı şekilde deniyoruz eğer olmazsa dondurulmuş embryom konulacak oda olmazsa tüp bebek.Allahım inş sana evlat vermiştir şuan içinde büyüyordur. Şöyle düşün yüreğin ağzında beklemektense bence git kan ver ve kurtul içindeki sıkıntıdan.Ne zormuş evlat sahibi olmak çok zor günler geçiriyoruz rabbim günahlarımıza kefaret saysın.Merhaba hanımlar. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum fakat ilk kez üye olup yazma cesaretine eriştim. Çünkü 1 haftada bu topic teki 417 sayfa msjı okudum ve bana çok moral oldu. Bu kadar pozitif sonuç alanların olması ve en önemlisi de buradaki dostluklarınız ve içten desteğiniz son zamanlarda insanlarda çok nadir görebildiğimiz özellikler olduğu için bana güç verdi. Benim de 3 senedir 2 çatlatma tedavisi, 2 aşılama ve 1 taze transferim var. 2.aşılamada pozitifi aldık fakat kimyasal oldu. 3.aşılama için iğne ve ilaçlara başladık fakat çok yumurta olduğu için tüp bebek kararı verildi, Ocakta ilk taze transfer 3.gün tek embriyo ile yapıldı fakat negatif oldu. Kalan 5 dondurulmuş 3.gün embriyomuzdan iki A kalite transferini de 31 Martta oldum. Düne kadar çok sakin ve sabırlıydım ama dün itibariyle bu bekleyiş çok yıprattı. Bugün 9.günüm bitti, evde idrar tahlili yapmaya cesaret edemiyorum ama 2 gün daha nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. İlk denememizde bekleme sürecinde negatif olacağı içime doğmuştu. Bu sefer çok daha ümitli hissediyorum transferden beri ama yine de bu sefer de negatif almaktan çok korkuyorum. Hepinizin dualarına ihtiyacım var, özellikle hamilelerin. Allah hepimizi sağ salim evlatlarımıza kavuştursun.
Canım stres yapma herkesin idrar testinde çıkmıyo.İnşallah hamilesindir.Test günün ne zaman istersen kan da verebilirsin.9.günde çıkar.Stres yapıp beklemekten iyidir en azından hamileysen bile boşu boşuna üzülmemiş olursunHayırlısıyla pozitif haberini alan arkadaşlar belirtileriniz var mıydı... 2 tane 3. Gün embriyo transferim oldu bugün 9. Günüm hiçbelirtim yok... 7. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıktı... sanki hiç transfer olmamış gibiyim... içim sıkılıyor... çok üzülüyorum...
13 nisan cuma test günüm canım, hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var başkada bir şey yok... hayırlısı inşallah bende senin gibi pozitif görürüm canımCanım stres yapma herkesin idrar testinde çıkmıyo.İnşallah hamilesindir.Test günün ne zaman istersen kan da verebilirsin.9.günde çıkar.Stres yapıp beklemekten iyidir en azından hamileysen bile boşu boşuna üzülmemiş olursun
müjdeli haberlerle gelirsin inşallah canım.. bugün kaçıncı günün?Benim de dün ve bugün kasık ağrılarım var iyi mi kötü mü vilmiyorum. 1 saat sonra falan tahlil vermeye gidicem bakalım