2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar kan verdim sonucumu bekliyorum... elim ayağım titriyor... mübarek kandil günü Rabbim sevindirir inşallah... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin , hayırlı kandiller...
Sana da hayırlı kandiller canım inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar kan verdim sonucumu bekliyorum... elim ayağım titriyor... mübarek kandil günü Rabbim sevindirir inşallah... Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin , hayırlı kandiller...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Canım ne yaptın var mı haber dua ettim senin için bu cuma vakti Allahım inşallah sana sağlıklı hayırlı evlat vermiştir.

Benim adrt te 7 si idi transferide ayni olmusuz demekki nerde oturuyorsun cnm nerde yaptirdin bebisi
İstanbul Bahçelievler canim doktorum medicana hast.düzgün bey.Sen nerde yaptirdin.Ne güzel bizimkiler aynı zaman dogacaklar insallah.Su mübarek gunde Rabbim Her nerde dua eden her kim varsa duasını kabul eder.Bizlerde sağlıkla sihatle kucagimiza aliriz yavrularimizi inşallah :dua:

D desertrose2810 Busgok0606 Busgok0606 -Gul- -Gul- malesef kızlar 0,100 çıktı 3. Denemede böylece sona erdi... çok üzgünüm...
Çok üzüldüm canım demek ki daha vakti gelmemiş bunda da vardır bi hayır demek gerekiyo.Rabbim en kısa zamanda sana da anne olmayı nasip etsin bu kandil günü hürmetine.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :dua:

D desertrose2810 Busgok0606 Busgok0606 -Gul- -Gul- malesef kızlar 0,100 çıktı 3. Denemede böylece sona erdi... çok üzgünüm...
d
Çok üzüldüm..bugün ben de çok moralsizim...çok ağladım olumsuz olacak diye çok korkuyorum...ve iş yerimde kendiliginden gebe kalan 3 arkadaşım var..etkisinde kalıyorum...Allah hepimize yardim etsin....güç versin...

Çok üzüldüm canım :KK43: benim negatifimin üstüne sen güzel haberler verir umut olursun demiştim ama ikimiz için de hayırlısı böyleymiş demek ki.. ne kadar gücümüz kalmamış gibi hissetsek de eninde sonunda bu istek bizi yeniden başlamaya sevk edicek. İnşallah Allah ikimize de kendiliğinden verir yeniden aynı yollardan geçmeyiz.

Olumsuz haberlere çok üzüldüm gerçekten ...benim de 3 günüm kaldi...salı günü 12. Günüm olacak...yalniz sizin yazdıklarınızdan kafam karıştı.. 10. Ve 11. Günlerde de mi yapılabiliyor bana 12. Günden önce yapma dediler

d
Çok üzüldüm..bugün ben de çok moralsizim...çok ağladım olumsuz olacak diye çok korkuyorum...ve iş yerimde kendiliginden gebe kalan 3 arkadaşım var..etkisinde kalıyorum...Allah hepimize yardim etsin....güç versin...
Umutsuz olma canım.. inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle... mübarek kandilde Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... tez zamanda bebek müjdelerimizi paylaşalım..

Çok üzüldüm canım :KK43: benim negatifimin üstüne sen güzel haberler verir umut olursun demiştim ama ikimiz için de hayırlısı böyleymiş demek ki.. ne kadar gücümüz kalmamış gibi hissetsek de eninde sonunda bu istek bizi yeniden başlamaya sevk edicek. İnşallah Allah ikimize de kendiliğinden verir yeniden aynı yollardan geçmeyiz.
Inşallah canım Rabbim çok bekletmeden bize bebek müjdemizi paylaşmayı nasip etsin...

Ah canım ya ne diyeyim kelimeler kifayesiz kalıyor kalan embriyon var mı?
Yok canım 4 yumurta oluşmuştu ilk baş 4ü de döllendi 3. Güne 2 tane embriyo kalmıştı biri 1. Kalite digeri 2. Kalite dedi doktorum ikisinide transfer etti... yine en baştan sıfırdan başlamak lazım tedaviye... Rabbim daha fazla bekletmez inşallah

Hayırlı olsun ne gibi belirtiler yaşadın ve değerin kaç çıktı cnm ve kaçıncı Gün de yaptın testi
Transfer gününden beri kasık ağrısı mide bulantısı yaşadım. İlk testimi 4.gün evde yaptım, hafif silik çıktı. İnanamadım, hemen kan verdim. Pozitifi gördük.
4.gün 11
6.gün 44
8.gün 102
10.gün 275
11.gün 591
12.gün 888
13.gün 1250
Ben 4.günden test yaparak pozitifi gören tek insanım heralde :) Ama bu sefer farklı bir şeyler olduğunu sezmiştim vücudumda. Hissettiyor kuzular kendilerini

Transfer gününden beri kasık ağrısı mide bulantısı yaşadım. İlk testimi 4.gün evde yaptım, hafif silik çıktı. İnanamadım, hemen kan verdim. Pozitifi gördük.
4.gün 11
6.gün 44
8.gün 102
10.gün 275
11.gün 591
12.gün 888
13.gün 1250
Ben 4.günden test yaparak pozitifi gören tek insanım heralde :) Ama bu sefer farklı bir şeyler olduğunu sezmiştim vücudumda. Hissettiyor kuzular kendilerini
ne güzel cnm ya ben de görürüm inşallah pozitifi ama niye bize 12. Günden önce kana asla geçmez diyorlarki o zaman ...napsam bilemedim beklesem mi ben de yaptırsam mı

ne güzel cnm ya ben de görürüm inşallah pozitifi ama niye bize 12. Günden önce kana asla geçmez diyorlarki o zaman ...napsam bilemedim beklesem mi ben de yaptırsam mı
İnşallah canım inşallah. Ya bazen geç döllenme oluyor, o zaman kana 12.gün geçiyor. Erken yapıp negatif olunca da moralman çöküyor insan. O yüzden yaptırmamayı öneriyor doktorlar. Yaptıracaksan bile 10.günden önce yaptırma :) Belki geç tutunur, negatif çıkınca üzülürsün.

X