Aynen oyle ferketmiyo ama merak işte.Evet kız diyince bi inanamamıştım zaten.Dün konturolden önce erkek bebek doğurduğumu emzirdiğimi de görmüştüm aslında ben yavaş yavaş alışverişe başlıyım diyede cinsiyet kesinleşsin istiyorum ama Annem ve ablam daha erken 7.aydan sonra alışverişe başla diyolar öyle yapıcam bende hevesim kursağım da kaldı biraz Gozun aydin cnm senxe gizli gizli yaparsin alisverisi kacamak.ikili testi kacinci haftada verdin
Hadi güzel haberlerle gel inşallahGünaydınlar hanımlar kan verdim geldim yeniden
şükür yine arttı allahıma binlerce şükür sağlıkla gelsin kuzular inşallahHadi güzel haberlerle gel inşallah
Selam canım.İyiz şükür benimkisi iyi şükür içerde keyfi yerinde :) Senin bebiş nasıl cinsiyetini öğrendin miselam herkese nasılsınız ?? bebekler nasıl bakalım :):)
Selam canım.İyiz şükür benimkisi iyi şükür içerde keyfi yerinde :) Senin bebiş nasıl cinsiyetini öğrendin mi
Amin canım.Rabbim hepimizin bebişini hayırlı sağlıklı evlatlar etsin.En onemlisi bu.Ben senin ikiz bebiş beklediģini unutmuşum.Maşallah bebişlerinebiz de iyiyiz canım çok şükür :) evet öğrendik cinsiyetlerimizi birisi kesin olmamakla birlikte ikisi de kız dedi doktor :) devlet hastanesine de gitmeye başladım oradaki doktor böyle söyledi cuma günü de özele gidicem o zaman ikisini de kesin söyler herhalde :):) senin de oğluşun olacakmış sağlıklı, hayırlı uğurlu vatana millete hayırlı bir evlet olsun inşallah :):) daha doğrusu bütün bebeklere olsun bu duamız :)
Gözün aydın canımşükür yine arttı allahıma binlerce şükür sağlıkla gelsin kuzular inşallah
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağında göstersin evladınıBende dün devlet hastanesine gittim herşey yolunda dedi cinsiyeti kesin olmamakla birlikte kız dedi 10 gün sonra Tüpbebek doktoruna gidecem ozaman kesin belli olur :))
Prenses geliyo demek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızını.20.haftada kesinleşiyomuş heralde cinsiyet.Benim de yüksek ihtimalle erkek olur dedi ama 20.haftada netleşir hala değişme ihtimali var hayırlısı olsun.Sağlıkla kavuşalım da inşallah kız erkek aynıBende dün devlet hastanesine gittim herşey yolunda dedi cinsiyeti kesin olmamakla birlikte kız dedi 10 gün sonra Tüpbebek doktoruna gidecem ozaman kesin belli olur :))
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun erkek kız farketmez evet buradaki doktor diğer kontrolünde tekrar bakalım ozaman daha net belli olur demişti seninde küçük prens geliyor gözün aydın :))Prenses geliyo demek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kızını.20.haftada kesinleşiyomuş heralde cinsiyet.Benim de yüksek ihtimalle erkek olur dedi ama 20.haftada netleşir hala değişme ihtimali var hayırlısı olsun.Sağlıkla kavuşalım da inşallah kız erkek aynı
Bebiş durumu iyi ama ben iyi değilim başım ağrıyoHerkese iyi gecelerrrr bebisleriniz nasil
CAnım hayırlı olsun bebeğinBana pek çok şey yapıldı. Genetik testleri yaptırmıştım önceden kan testleri herşey. Burda 3. denemeydi. DNA hasar testi de yapıldı bana histereskopi de yapıldı rahime çizik atıldı farklı kapsamlı vitaminler kullandım serum tedavisi uygulandı hala seruma gidiyorum.
CAnım hayırlı olsun bebeğin
Sorun neydi
Birde serum tedavisi için ne kadar ödediniz
Canim geçmiş olsun neden serum taktırıyosun düşük tehliken falan mı varTeşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Bizde sorun yoktu sebepsiz infertilite.
Serumu eczaneden 25 tl ye alıyorum devlet hastanesi acilde bedavaya taktırıyorum.