Hayırlı olsun canım İnşallah değerin yükselerek devam eder.Yükselmesi de önemli inşallah devamı da güzel gelirMerhaba 4. Gün embriyosu ile cumartesi test gunumdu 11. Gün 58 HCG
Başta üzüldüm düşük HCG diye ama şükürler olsun hamileyim ilk tüp denemesi idi
Yarın kan vereceğim Bakalım inşallah HCG değerleri sağlıkla artar
Oylemi teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimiziHayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde değerin artar benimde düşük başlamıştı sonra çok güzel artı :))
NegatifSonucun çıkmadı mı hala paylaşsana bizimle
Negatif
İnşallah Rabbim en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin canım çok dua ediyorum demek ki vakti gelmemiş henüz.Güçlü olmaya çalış kafaya takıp stres yapma stres çok etkiliyoNegatif
tamam canım cok sagolAmin canım saol.1 haftaya falan düzelir ama sonrasında da dikkat et tekrarlıyinca 15 gün dinlenmen lazım demişti doktor.15 gün sadece yattım hiç bişey yapmadım sonrasında
3gün embriyosuydu ama gelişimi 1gün önceden gittiklerini söylemişti 12. Gün kan verdim 96 çıkmıştı gebelik var ama değerin düşük dediler 2kere daha tekrarladım değerler güzel yükseldi hep pozitif düşündüm çok karamsar bi kişiliğim olmasına rağmen çünkü 7senenin sorunda ilk defa pozitif almış ozamanki mutluluğumu anlatamam :))Oylemi teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimizi
Kaçıncı gün embriyosu idi kaç başladı yazabilirmisiniz süreci
Zamanı değilmiş demekki canım üzülme diyemeyeceğim insanın elinde değil Mevlam hakkında hayırlısını nasip etsin.,Negatif
Maşallah minigine allah tamamına erdirsin inşallah3gün embriyosuydu ama gelişimi 1gün önceden gittiklerini söylemişti 12. Gün kan verdim 96 çıkmıştı gebelik var ama değerin düşük dediler 2kere daha tekrarladım değerler güzel yükseldi hep pozitif düşündüm çok karamsar bi kişiliğim olmasına rağmen çünkü 7senenin sorunda ilk defa pozitif almış ozamanki mutluluğumu anlatamam :))
Çok üzüldüm rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallahNegatif
Amin Allah razı olsunMaşallah minigine allah tamamına erdirsin inşallah
bu sabah geldim özellikle sana baktım canım pozitifmiş çok sevindim sen benim umudumsun çok mutlu oldum çok :)Merhaba 4. Gün embriyosu ile cumartesi test gunumdu 11. Gün 58 HCG
Başta üzüldüm düşük HCG diye ama şükürler olsun hamileyim ilk tüp denemesi idi
Yarın kan vereceğim Bakalım inşallah HCG değerleri sağlıkla artar
Gözün aydın tatlım :)11. gün değerim 58
13. gan değerim 112 binlence şükür rabbime çok şükür
Hayirlı olsun canım.İnşallah keseyi kalp atışını da sorunsuz görürsün11. gün değerim 58
Hayırlı olsun Canım çok sevindim allh tamamını erdirsin inşlh , hamilesin Artık duaların bizimle olsun :)11. gün değerim 58
Sağlıkla kucağına aldığın günleri gostersin Rabbim11. gün değerim 58
Tebrik ederim. Degerin cok guzel artmis. Hep boyle guzel devam etmesini dilerim.11. gün değerim 58
Gözün aydın tatlım :)
Hayirlı olsun canım.İnşallah keseyi kalp atışını da sorunsuz görürsün
Hayırlı olsun Canım çok sevindim allh tamamını erdirsin inşlh , hamilesin Artık duaların bizimle olsun :)
Sağlıkla kucağına aldığın günleri gostersin RabbimTebrik ederim
Tebrik ederim. Degerin cok guzel artmis. Hep boyle guzel devam etmesini dilerim.
Insallah canim. Saglikla kucagimiza alalim yavrularimiziinşallah arkadaşım arkadaşım sağlıkla
rabbim sağlıkla hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
allah razı olsun arkadaşım teşekkür ederim
çok teşekkür ederim sizde aralık annesisiniz sağlıkla devam ederse dönemdaş olacağız inşallah