2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Hayırlı olsun canım İnşallah değerin yükselerek devam eder.Yükselmesi de önemli inşallah devamı da güzel gelir

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde değerin artar benimde düşük başlamıştı sonra çok güzel artı :))
Oylemi teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimizi
Kaçıncı gün embriyosu idi kaç başladı yazabilirmisiniz süreci

Oylemi teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hepimizi
Kaçıncı gün embriyosu idi kaç başladı yazabilirmisiniz süreci
3gün embriyosuydu ama gelişimi 1gün önceden gittiklerini söylemişti 12. Gün kan verdim 96 çıkmıştı gebelik var ama değerin düşük dediler 2kere daha tekrarladım değerler güzel yükseldi hep pozitif düşündüm çok karamsar bi kişiliğim olmasına rağmen çünkü 7senenin sorunda ilk defa pozitif almış ozamanki mutluluğumu anlatamam :))

Son düzenleme:
Maşallah minigine allah tamamına erdirsin inşallah

bu sabah geldim özellikle sana baktım canım pozitifmiş çok sevindim sen benim umudumsun çok mutlu oldum çok :)

Gözün aydın tatlım :)

Hayirlı olsun canım.İnşallah keseyi kalp atışını da sorunsuz görürsün

inşallah arkadaşım arkadaşım sağlıkla

Hayırlı olsun Canım çok sevindim allh tamamını erdirsin inşlh , hamilesin Artık duaların bizimle olsun :)

rabbim sağlıkla hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah

Sağlıkla kucağına aldığın günleri gostersin RabbimTebrik ederim

allah razı olsun arkadaşım teşekkür ederim

Tebrik ederim. Degerin cok guzel artmis. Hep boyle guzel devam etmesini dilerim.

çok teşekkür ederim sizde aralık annesisiniz sağlıkla devam ederse dönemdaş olacağız inşallah

Insallah canim. Saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…