2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Aynen oyle ferketmiyo ama merak işte.Evet kız diyince bi inanamamıştım zaten.Dün konturolden önce erkek bebek doğurduğumu emzirdiğimi de görmüştüm aslında ben yavaş yavaş alışverişe başlıyım diyede cinsiyet kesinleşsin istiyorum ama Annem ve ablam daha erken 7.aydan sonra alışverişe başla diyolar öyle yapıcam bende hevesim kursağım da kaldı biraz
Ben 5.aydan sonra başlamıştım yavaş yavaş alışverişe. Rahat kıyafetler almak lazım. Kapsonsuz arkasında düğme olmayan.Bana hediyeler hep öyle gelmişti hiç giydirememistim.Çok keyifli alışveriş zamanları Rabbim o güzel günleri gösterir insallah:dua::spor:

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?

-Gul- -Gul- canım hayırlı olsun bebegin Allah kucağına almayı nasip etsin demek ki 12. haftada söylenen cinsiyete pek güvenmicez. sana bi sey sorucam senin karnindaki ayrılma kac günde iyileşti.? bana iki tane proluton verdi 3 gün arayla vuruncam acaba bir haftada dinlensem geçer mi

arkadaşlar ben gebelik sayfasındaydım. ama uzun zamandır olmuyor. ben de tüp bebeğe yönelmeye karar verdim. şimdi araştırmalara başlıyorum. İstanbul'da hangi doktoru önerirsiniz ?

Avrupa yakası ise bahçeşehir istinye üniversitesi liv hastanesi ni öneririm. Bilinen bir çok merkeze göre uygun ve ben orada ilk denemede pozitif aldım.

Avrupa yakası ise bahçeşehir istinye üniversitesi liv hastanesi ni öneririm. Bilinen bir çok merkeze göre uygun ve ben orada ilk denemede pozitif aldım.
peki canım orda deneme yapmadan önce pıhtılaşma ve dna hasarı için test yaptırıyolar mı

peki canım orda deneme yapmadan önce pıhtılaşma ve dna hasarı için test yaptırıyolar mı

Bana pek çok şey yapıldı. Genetik testleri yaptırmıştım önceden kan testleri herşey. Burda 3. denemeydi. DNA hasar testi de yapıldı bana histereskopi de yapıldı rahime çizik atıldı farklı kapsamlı vitaminler kullandım serum tedavisi uygulandı hala seruma gidiyorum.

Bana pek çok şey yapıldı. Genetik testleri yaptırmıştım önceden kan testleri herşey. Burda 3. denemeydi. DNA hasar testi de yapıldı bana histereskopi de yapıldı rahime çizik atıldı farklı kapsamlı vitaminler kullandım serum tedavisi uygulandı hala seruma gidiyorum.
aaa çok iyiymiş çok beğendim. peki ayıp olmazsa ne kadar ödediniz. ben de açıkçası çok test yaptırabileceğim bi yer istiyordum

aaa çok iyiymiş çok beğendim. peki ayıp olmazsa ne kadar ödediniz. ben de açıkçası çok test yaptırabileceğim bi yer istiyordum

Ben rapor çıkardım 4000 tüp bebek için verdim. 2500 histereskopi için DNA hasar testine 300. İlaçlar 600-700 arası tuttu sanırım daha fazla da olabilir hala kullandığım ilaçlarım var çünkü. Raporsuz 6500 tüp bebek ilaçlar da 2000 fln tutuyor sanırım tabi kişiye göre değişir. Buarada oranın başında Timur Gürgan var. Kendisi dünya kısırlık ve tüp bebek derneği başkanı. Herşeyle o ilgileniyor işlemleri ekibi yapıyor.

Ben rapor çıkardım 4000 tüp bebek için verdim. 2500 histereskopi için DNA hasar testine 300. İlaçlar 600-700 arası tuttu sanırım daha fazla da olabilir hala kullandığım ilaçlarım var çünkü. Raporsuz 6500 tüp bebek ilaçlar da 2000 fln tutuyor sanırım tabi kişiye göre değişir. Buarada oranın başında Timur Gürgan var. Kendisi dünya kısırlık ve tüp bebek derneği başkanı. Herşeyle o ilgileniyor işlemleri ekibi yapıyor.
çok iyiymiş. bence fiyatı da uygun yani ve kapsamlı çok beğendim. insanın içinde rahat olacağı yer bulması önemli oluyor ilk aşamada. raporu nasıl çıkardınız o da iyimiş

çok iyiymiş. bence fiyatı da uygun yani ve kapsamlı çok beğendim. insanın içinde rahat olacağı yer bulması önemli oluyor ilk aşamada. raporu nasıl çıkardınız o da iyimiş

İki aşılama geçmişim var öyle çıkardım. Ben memnunum hastaneden oradaki herkesten çok ilgililer gerçekten.

Merhaba 4. Gün embriyosu ile cumartesi test gunumdu 11. Gün 58 HCG

Başta üzüldüm düşük HCG diye ama şükürler olsun hamileyim ilk tüp denemesi idi

Yarın kan vereceğim Bakalım inşallah HCG değerleri sağlıkla artar

Aaa test günün geldi demek ki maşallah canım çok güzel hadi gözün aydın devamı gelsin inşallah :)

Evet geçmiyor dediğim zaman geçti inşallah sağlıkla devam eder canım kalp atışını duydun mu

Amin canım inşallah. Bana geçen hafta 2 hafta sonraya görüşelim dedi ama salı yada çarşamba serum için gitcem o gün bakmak istiyorum bakarsa doktor çok güzel olur. Çok merak ediyorum çünkü :))

-Gul- -Gul- canım hayırlı olsun bebegin Allah kucağına almayı nasip etsin demek ki 12. haftada söylenen cinsiyete pek güvenmicez. sana bi sey sorucam senin karnindaki ayrılma kac günde iyileşti.? bana iki tane proluton verdi 3 gün arayla vuruncam acaba bir haftada dinlensem geçer mi
Amin canım saol.1 haftaya falan düzelir ama sonrasında da dikkat et tekrarlıyinca 15 gün dinlenmen lazım demişti doktor.15 gün sadece yattım hiç bişey yapmadım sonrasında

Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı şekilde değerin artar benimde düşük başlamıştı sonra çok güzel artı :))

X