2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Opu da korkulacak bişey yok canım. Anestezi yapıyorlar hiç duymuyorsun. Süresi yumurta sayına göre değişiyor. Eğer az yumurtan varsa çıkınca hiç ağrın olmaz ama 10-15 adet yumurtan varsa onlarda biraz ağrı oluyormuş. Onda da zaten ağrı kesici verirler

Kızlar opudan sonra regl olunuyomuş doğru mu.Ne çok bilmediğim şey var böyle Amma soru sordum kisura bakmayın

İçime su serptin saol canim

Canım ALLAH'IN izniyle ben pek bi ağrı yaşamamıştım zaten çıkar çıkmaz hemen serum falan takıyorlar bide benim 25 tane falan toplandi ohss oldum sadece karnım şişti sonrasındada adet sancısı gibiydi yani ciddi bi sikintim olmadı gönlünü ferah tut INŞAALLAH kaliteli güzel embiryolar elde edersiniz INŞAALLAH o yumoşlarda annesine güzelce tutunsun

acaba tüp bebeklerinizi nerde yaptirip pozitif aldınız kızlar?

Canım korkma anestezi alacaksın zaten benim yarım saat sürmüstü. Sonra iki saat hastanede yattım. Akşama dogru adet agrısı gibi agrım olmustu cok hafifte kanama. Onun dısında birşey yok. Benimde bünyem cok ama cok zayıf ama çok şükür iyiydim.

İnsallah canım.Bakalım benden kaç yumurta toplanıcak

Kızlar opu sonrası adet olma diye bişey var mı

İyi akşamlar kızlar,
Bu topikleri okudukça nasıl mutlu oluyorum transferimin 4.günü bugün umarım bnde buraya yazabilirim bigün. Nolur dualarınıza ekleyin. Sizlerin duası kabul olur

Iyiyim şükür ben hamileligi rahat gecirenlerdenim insallah darisi senle birlikte tum isteyenlere... ananas , hurma ve havuc suyu tutunmaya cok etkiliymis onlari sakin atlama zamani gelince
Merhaba canm ben de transfere kadar nar suyu içilmesinin rahim kalınlığı için iyi olduğunu duydum.Suyunu değil de narı ayiklayip yesek olur mu?

Kismet iste bende toplasan yarim saat yatmadim... ertesi gun de calismaya başladım... simdide benimle şükür bebegim...
İşin masa başı mı canm?Kismetse benim de transferim yakı.? Ailem hariç etrafimdakiler bilmiyor.O yüzden ne derece kendimizi kısıtlamamız lazım merak ediyorum.

İyi akşamlar kızlar,
Bu topikleri okudukça nasıl mutlu oluyorum transferimin 4.günü bugün umarım bnde buraya yazabilirim bigün. Nolur dualarınıza ekleyin. Sizlerin duası kabul olur
İnşallah senden de güzel haberler alırız canım :) Daha cok yeni transferin Kendine cok dikkat et.

İşin masa başı mı canm?Kismetse benim de transferim yakı.? Ailem hariç etrafimdakiler bilmiyor.O yüzden ne derece kendimizi kısıtlamamız lazım merak ediyorum.
Yok canim öğretmenim ve hic oturmuyorum maalesef ama coook dikkat ettim cok yavaş hareket ettim hep ve sandalyede de olsa hep oturmaya gayret ettim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…