Benim normal zamanında olmuştu canım bilmiyorum böyle birşey var mi ama sanmıyorumKızlar opu sonrası adet olma diye bişey var mı
INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle 8 gün sonra bekliyoruz seni bebişinle bitanemİyi akşamlar kızlar,
Bu topikleri okudukça nasıl mutlu oluyorum transferimin 4.günü bugün umarım bnde buraya yazabilirim bigün. Nolur dualarınıza ekleyin. Sizlerin duası kabul olur
Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Yani öyle sürekli yatmaya gerek yok.Benim kafam karışık çünkü canm.Ayın 7si gibi reglimi bekliyorum.Dondurulmuş transfer olucam ama çevreden gizleyecegim için zorlanacagimi düşündüm. Gelen giden de oluyor.Kv,görümcem bildiği için evde sıkıntı yok ta gelen olursa da yormamaya çalışacağım artık.Yok canim öğretmenim ve hic oturmuyorum maalesefama coook dikkat ettim cok yavaş hareket ettim hep ve sandalyede de olsa hep oturmaya gayret ettim ..
Buna ayrıca sevindim canm.:)Sıkması biraz daha uğraştırır çünkü.Ben nari yedim canim ya bence ayni sey?
Evet kızlar benim transferim de yakın.İnşallah yakında ben de aranıza katılırım.INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle 8 gün sonra bekliyoruz seni bebişinle bitanem
Bütün anne adaylarını hamile olarak dört gözle bekliyoruz INŞAALLAHEvet kızlar benim transferim de yakın.İnşallah yakında ben de aranıza katılırım.
Benimde senin gibi kimse bilmiyordu kv da kaldım bende gelene rahatsizim dedim hatta hiç yanlarına bile çıkmadım sende öyle yap yat dinlen bu süreçte bitanem INŞAALLAH RABBIM yavrunu en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin ümmet-i muhammedleMaşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Yani öyle sürekli yatmaya gerek yok.Benim kafam karışık çünkü canm.Ayın 7si gibi reglimi bekliyorum.Dondurulmuş transfer olucam ama çevreden gizleyecegim için zorlanacagimi düşündüm. Gelen giden de oluyor.Kv,görümcem bildiği için evde sıkıntı yok ta gelen olursa da yormamaya çalışacağım artık.
Yok canim ya ben biraz yogun çalışıyorum okulda baya hareketliyim yani dr uma bunu soyledim rapor verir belki diye yatman iyi degil zaten dedi yorulmadan hareket etmelisin desi ve rapor vermedi... sen yine sanslisin kayinvaliden biliyormus ...bizde esim ve ben haricinde kimse bilmiyordu hala da bilmiyorlarMaşallah canım Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Yani öyle sürekli yatmaya gerek yok.Benim kafam karışık çünkü canm.Ayın 7si gibi reglimi bekliyorum.Dondurulmuş transfer olucam ama çevreden gizleyecegim için zorlanacagimi düşündüm. Gelen giden de oluyor.Kv,görümcem bildiği için evde sıkıntı yok ta gelen olursa da yormamaya çalışacağım artık.
Hakkinda hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda kavus bebisinleBenimde senin gibi kimse bilmiyordu kv da kaldım bende gelene rahatsizim dedim hatta hiç yanlarına bile çıkmadım sende öyle yap yat dinlen bu süreçte bitanem INŞAALLAH RABBIM yavrunu en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle
Canım hangi ildesinYok canim ya ben biraz yogun çalışıyorum okulda baya hareketliyim yani dr uma bunu soyledim rapor verir belki diye yatman iyi degil zaten dedi yorulmadan hareket etmelisin desi ve rapor vermedi... sen yine sanslisin kayinvaliden biliyormus ...bizde esim ve ben haricinde kimse bilmiyordu hala da bilmiyorlar
Kız sen bebiş falan diyince içim kıpır kıpır olduKızlar ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor-Gul- canım opudan sonra adet olmuyorsun sadece çok az kan geliyor ama adet kanaması değil o sonrasında inş 3. Gün yada 5. Gün transfer ediliyor bebiş
Zerrece alakası yok canım bence hic oyle düşünme herkeste farklı oluyormuş kimisi 5. Gün embriyosu ile olmuyor bakıyorsun 3. Gün embriyosu ile tutunma oluyor. Dr um bana çok detaylı anlatmıştı genetik ile alakalı bir durummuşKız sen bebiş falan diyince içim kıpır kıpır olduİnşallah 5.gün olur en iyi kalite olurda biraz daha ümitlenirim.Pozitifler genelde 5. gün embriyosu gördüğüm kadarıyla
Aminn canım inşallah.Bütün anne adaylarını hamile olarak dört gözle bekliyoruz INŞAALLAHgüzel haberlerinizi bekliyoruz RABBIM hepimizin yüzünü güldürsün INŞAALLAH bu süreçte de RABBIM yâr ve yardımcımız olsun
Amin canım inşallah diline sağlık..Allah güzel gönlünüzün mükafatını versin inşallah.Aynen ben de rahatsızım derim artık. Peki ne kadar süre bu şekilde dinlenmek gerekecek?Benimde senin gibi kimse bilmiyordu kv da kaldım bende gelene rahatsizim dedim hatta hiç yanlarına bile çıkmadım sende öyle yap yat dinlen bu süreçte bitanem INŞAALLAH RABBIM yavrunu en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle
Adanada canimCanım hangi ildesin
Blast deniyor sanirim ona ve evet tutunma sansi daha yüksekmiş... benimki 3gundu...hayirlisi olsun hakkinda canimmKız sen bebiş falan diyince içim kıpır kıpır olduİnşallah 5.gün olur en iyi kalite olurda biraz daha ümitlenirim.Pozitifler genelde 5. gün embriyosu gördüğüm kadarıyla
Oh oh Ankara da olsan yardımcı olabilirdim belki ama nasip tabi.... üni yi orda okudum çok özledim Adanamızı... memleketim de osmaniyeAdanada canim
INŞAALLAH hepimiz birlikte bitanem bitanem benim ALLAH'IN izniyleHakkinda hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda kavus bebisinle
INŞAALLAH canım hep dualarımızdasınız RABBIM gönlünüze göre versin INŞAALLAHAminn canım inşallah.Hamilelerin duası kabul olur derler..Dualarinizda bizlere de yer verin.İnşallah sıkıntısız rahat bir şekilde sağlıklı hayırlı evlatlarınıza kavuşursunuz..Aminn..