Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın olsun bitanem çok sevindim kalp atişinida duydun mu ALLAH'IN izniyle
Amin canım sağol Allah isteyen herkese versin inşallahGözün aydın olsun bitanem çok sevindim kalp atişinida duydun mu ALLAH'IN izniyle
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Sizde sorun neydi canım.Bende ilk tüp bebek denemesi için şu an tedavi aşamasındayımMerhaba arkadaşlar. Benim 2 negatif tüp denemem var.yaşım 33. Yeni yılın başında Fulya unimed center da Dr Süleyman tosuna gitmeyi düşünüyorum. Tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. İnşallah güzel sonucu alırlar.
Ayy gözünaydın canım maşallah
Canım inan bizlerde çok bekledik sadece biraz sabır ve duaBende artık görmek istiyorum. Artık o ultrasona yattığımda yumurta degil bebek kesesi görmek istiyorum
Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Diğer merkezleri bilmiyorum ama İstanbul’daki Acıbadem’in laboratuvarının iyi olduğunu duymustum. Adana’daki de iyidir muhtemelen.arkaslar bende baslayacağım ins fakat tüp bebek merkezi arıyorum..Önerilerinizi Bekliyourm...ADANA olarak 1)Turan Çetin 2)Acıbadem 3)MedLine ünlü olanlar bunlarmıs siz hangisni önerirsiniz ilgi alaka ve labaratuar cihazları vs iyi olan
Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Diğer merkezleri bilmiyorum ama İstanbul’daki Acıbadem’in laboratuvarının iyi olduğunu duymustum. Adana’daki de iyidir muhtemelen.
Canım ben bursa acıbademde tedavi görüyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.Eminim adanada ki de başarılıdırarkaslar bende baslayacağım ins fakat tüp bebek merkezi arıyorum..Önerilerinizi Bekliyourm...ADANA olarak 1)Turan Çetin 2)Acıbadem 3)MedLine ünlü olanlar bunlarmıs siz hangisni önerirsiniz ilgi alaka ve labaratuar cihazları vs iyi olan
Gayet güzel bir değere benziyor :) Sizde problem neydi ?Kızlar e2 335 çıkmış.Doktorum güzel yukselmiş dedi.Bugüntedavide 5.günüm
bende çikolata kisti, miyom ve rahimde perde vardı. Hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Yumurta rezervim de az. 2 kere tüp bebek denedik florance nightingele hastanesind fakat tutmadı. Şimdi 3. İçin niyetlendik. 2 tane tanıdığım var bu doktora giden. O yüzden ona gitmeye karar verdim ama fazla yorum da yok kendisiyle ilgiliİnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Sizde sorun neydi canım.Bende ilk tüp bebek denemesi için şu an tedavi aşamasındayım
Doktorun kim canım.Hangi şehirdesin.B
bende çikolata kisti, miyom ve rahimde perde vardı. Hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Yumurta rezervim de az. 2 kere tüp bebek denedik florance nightingele hastanesind fakat tutmadı. Şimdi 3. İçin niyetlendik. 2 tane tanıdığım var bu doktora giden. O yüzden ona gitmeye karar verdim ama fazla yorum da yok kendisiyle ilgili
Amh düşük 0.5 fsh yüksek 16.Üstüne bide doğuştan tek boynuzlu rahim denilen.Yarım rahim denilen rahim anamolisi var yani yok yok anlıycagım.Tek tesellim eşimde sorun olmamasıGayet güzel bir değere benziyor :) Sizde problem neydi ?
Anladim canim Allah ol derse olur bizler morallerimizi yuksek tutalim olumlu dusunelim bol dua edelim .. Allah anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos birakmasin insallahAmh düşük 0.5 fsh yüksek 16.Üstüne bide doğuştan tek boynuzlu rahim denilen.Yarım rahim denilen rahim anamolisi var yani yok yok anlıycagım.Tek tesellim eşimde sorun olmaması
Ona inancım tam zaten ben hamile kalabilicegime inanıyorum 3 yıl önce doğal yollarla hamile kalmıştım şukür o zaman doğal yolla olan şimdi tüp bebek tedavisiyle neden olmasın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAnladim canim Allah ol derse olur bizler morallerimizi yuksek tutalim olumlu dusunelim bol dua edelim .. Allah anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos birakmasin insallah
ooo bir sifir ondesin o haldee :)) Amin insallahOna inancım tam zaten ben hamile kalabilicegime inanıyorum 3 yıl önce doğal yollarla hamile kalmıştım şukür o zaman doğal yolla olan şimdi tüp bebek tedavisiyle neden olmasın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun