2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Sizde sorun neydi canım.Bende ilk tüp bebek denemesi için şu an tedavi aşamasındayım

arkaslar bende baslayacağım ins fakat tüp bebek merkezi arıyorum..Önerilerinizi Bekliyourm...ADANA olarak 1)Turan Çetin 2)Acıbadem 3)MedLine ünlü olanlar bunlarmıs siz hangisni önerirsiniz ilgi alaka ve labaratuar cihazları vs iyi olan

Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Diğer merkezleri bilmiyorum ama İstanbul’daki Acıbadem’in laboratuvarının iyi olduğunu duymustum. Adana’daki de iyidir muhtemelen.

Öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Diğer merkezleri bilmiyorum ama İstanbul’daki Acıbadem’in laboratuvarının iyi olduğunu duymustum. Adana’daki de iyidir muhtemelen.

inşallah...bende kadın doğumculara gittiğimde Allaha şükür rahim ve yumurtalıklarımda bir sorun çıkmadı...FAkat eşimde varikosel ameliyatı oldu ve kendisnin sperm sayısı iyi ama hareket sorunu var...bizde ins adana düsünüyoruz...

bu dediğim doktorlar iyi olarak okdum kararsız kaldım

Kızlar e2 335 çıkmış.Doktorum güzel yukselmiş dedi.Bugüntedavide 5.günüm

Canım ben bursa acıbademde tedavi görüyorum çok memnunum.Tavsiye ederim.Eminim adanada ki de başarılıdır

B
İnşallah canım rabbim yardımcımız olsun.Sizde sorun neydi canım.Bende ilk tüp bebek denemesi için şu an tedavi aşamasındayım
bende çikolata kisti, miyom ve rahimde perde vardı. Hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Yumurta rezervim de az. 2 kere tüp bebek denedik florance nightingele hastanesind fakat tutmadı. Şimdi 3. İçin niyetlendik. 2 tane tanıdığım var bu doktora giden. O yüzden ona gitmeye karar verdim ama fazla yorum da yok kendisiyle ilgili

Kızlar haftaya persembe yada cuma opu olucakmış.Bu opu nasıl bişey opudan her çıkan ağrı çekiyo gibiydi.Benim ağrı eşiğim çok düşuk hsgde uyutularak çekildiğim halde uyanınca ağrı kesici iğne vurulmuştum ağrıdan bayılıcak gibi olmuştum.İsim zor yine

Doktorun kim canım.Hangi şehirdesin.

Gayet güzel bir değere benziyor :) Sizde problem neydi ?
Amh düşük 0.5 fsh yüksek 16.Üstüne bide doğuştan tek boynuzlu rahim denilen.Yarım rahim denilen rahim anamolisi var yani yok yok anlıycagım.Tek tesellim eşimde sorun olmaması

Amh düşük 0.5 fsh yüksek 16.Üstüne bide doğuştan tek boynuzlu rahim denilen.Yarım rahim denilen rahim anamolisi var yani yok yok anlıycagım.Tek tesellim eşimde sorun olmaması
Anladim canim Allah ol derse olur bizler morallerimizi yuksek tutalim olumlu dusunelim bol dua edelim .. Allah anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos birakmasin insallah

Anladim canim Allah ol derse olur bizler morallerimizi yuksek tutalim olumlu dusunelim bol dua edelim .. Allah anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos birakmasin insallah
Ona inancım tam zaten ben hamile kalabilicegime inanıyorum 3 yıl önce doğal yollarla hamile kalmıştım şukür o zaman doğal yolla olan şimdi tüp bebek tedavisiyle neden olmasın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ooo bir sifir ondesin o haldee :)) Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…