2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Cnn zenin sorunun sebebsiz miydi kaç yıllık evlisin hiç normal yolla oldumu hamilelik
Canim 6yillik evliyim normal yolla 2gebeligim oldu şükür.. 5yasinda bir kizim var (istesigim ilk ay hamile kaldim) .. birde ikiz düşüğüm var o da normal yolla oldu... aslında dr um normal yolla olabilir biraz sabrederseniz demisti bize ama yas farki cok acilsin istemedik.. kizim 4yasindaydi kardes istedigimde o yil ikizlerime hamileydim (yüksek bir yerden düştüm ve bebeklerim maalesef beni birakti) kisacasi sebepsizdi benimkisi

Benimde bu ikinci vajinal muayenem INŞAALLAH bi dahaki karından olur kilo bi sıkıntı çıkarmasında gerçi bende bi ikinci dr görüncem ilaç raporu çıkarmak için ALLAH'IN izniyle orada duyariz
Insallah duyarsin canim guzel haberlerini bekliyoruzzzz :)

Kızlar aynı saatte vurulmam gereken menegon igneyi bugün 15 dakka geç yaptırdım.Nolucak simdi çok üzgünüm :skandal::cry:

Kızlar iyi akşamlar. Bişey sorcam ya günlerdir kimseden net bi cevap alamadım. Bende tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Bu tedavi sırasında yumurtalıklarda kist oluştu dün keseyi bakarken gördüm bayağı büyük doktora sordum 3. Aya geçicek falan dedi. Folikül diyolar sanırım bide buna. Varmı benim gibi olan ?

Kızlar iyi akşamlar. Bişey sorcam ya günlerdir kimseden net bi cevap alamadım. Bende tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım. Bu tedavi sırasında yumurtalıklarda kist oluştu dün keseyi bakarken gördüm bayağı büyük doktora sordum 3. Aya geçicek falan dedi. Folikül diyolar sanırım bide buna. Varmı benim gibi olan ?
Canım benim annemdede vardı kist menepoza girince kendiliğinden kayboldu.Adetten kesilince kaybolur demişti doktoru gercektende öyle oldu.Seninde oyle olur büyük ihtimal korkma

Canım birşey olmaz endişelenme :)
İnşallah ya bu süreç beni çok yıpratıcak.Normalde rahat biriyim ama bu süreç cok farklıymış napıcam bilmiyorum.Öff öfff

İnşallah ya bu süreç beni çok yıpratıcak.Normalde rahat biriyim ama bu süreç cok farklıymış napıcam bilmiyorum.Öff öfff
Canım hiç kafana takma yıpratma kendini güzel güzel yumoşların olsun ve büyüsünler :) Benim arada saat gectigi oluyordu insanlık hali olabilir. :KK200:

Canım hiç kafana takma yıpratma kendini güzel güzel yumoşların olsun ve büyüsünler :) Benim arada saat gectigi oluyordu insanlık hali olabilir. :KK200:
Benim amh çok düşük o yüzden çok korkuyorum galiba.Keşke biraz yüksek olsaydı biraz daha rahat atlatırdım bu süreci.Efkar bastı yine.Benim hayatım hep böyle bu dunyaya sadece çile çekmek için gelmişim sanki :KK61:

Benim amh çok düşük o yüzden çok korkuyorum galiba.Keşke biraz yüksek olsaydı biraz daha rahat atlatırdım bu süreci.Efkar bastı yine.Benim hayatım hep böyle bu dunyaya sadece çile çekmek için gelmişim sanki :KK61:
Öyle deme canım herşeyin hayırlısı tedavi sürecinde güzel şeyler düşün her zaman. Moralini yüksek tut. Cünkü hamile kalacaksın ve daha zorlu bi sürece gireceksin. Resmen diken üstündeyiz. Hepimizin var bir sıkıntısı. Bizimde sınavımız bu Allah bize yardım eder.

Kızlar günaydın :) Şimdi doktordan cıktım bizimki sanırım kendini gosterek istemiş. Haftası Pazartesi gittigimde 6+3 tü 3 gün gerideydi bugün tam 7+4 olmuş. Kendiside baya büyümüş. Kalbide güzel atıyordu. Bir problem yok. Sanırım jelden oldu ama renk korkuttu beni. :)

Kızlar günaydın :) Şimdi doktordan cıktım bizimki sanırım kendini gosterek istemiş. Haftası Pazartesi gittigimde 6+3 tü 3 gün gerideydi bugün tam 7+4 olmuş. Kendiside baya büyümüş. Kalbide güzel atıyordu. Bir problem yok. Sanırım jelden oldu ama renk korkuttu beni. :)
Canım hadi gözün aydın çok sevindim inş darisi başıma çok sinirliyim bugün şanstan.... kocaman öpüyorum

Çok sevindim bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber :KK200::nazar:

Çok sevindim bitanem RABBIM sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağimiza almayı nasip etsin ümmet-i muhammedle beraber :KK200::nazar:
Amin canım benim inşallah :KK200: Mübarek cuma gününde bütün dualarımız kabul olsun :nazar: Hayırlısıyla saglıklı sıhhatli kucağımıza alalım yavrularımızı.

X