Benimde oyle canım, ve o kadar cabuk yoruluyorum ki.Kızlar ayakta biraz fazla kalsam belime ağrı giriyo benim gibi belinde ağrı yaşayan varmi
Anladım cnn krizlerin içinde üzüldüm dünyada içecek suları yoktu demekki inşallah bu sever kucağıma alirsinCanim 6yillik evliyim normal yolla 2gebeligim oldu şükür.. 5yasinda bir kizim var (istesigim ilk ay hamile kaldim) .. birde ikiz düşüğüm var o da normal yolla oldu... aslında dr um normal yolla olabilir biraz sabrederseniz demisti bize ama yas farki cok acilsin istemedik.. kizim 4yasindaydi kardes istedigimde o yil ikizlerime hamileydim (yüksek bir yerden düştüm ve bebeklerim maalesef beni birakti) kisacasi sebepsizdi benimkisi
Cani. Nasıl oldun geçtimi kanamanBenimde oyle canım, ve o kadar cabuk yoruluyorum ki.
Devamı gelmedi canım sanırım jelden dolayı tahriş olmuş kan rengi korkuttu beni. Herhangi bir kanama alanımda yokmuş. Bugün gittik gördük bebişi çok şükür iyi içimiz rahatladı kalbinide azıcık dinledik yine :)Cani. Nasıl oldun geçtimi kanaman
Aynen bitanem bende çabuk yoruluyorum hemen yatıyorumBenimde oyle canım, ve o kadar cabuk yoruluyorum ki.
Keyfini cıkaralım bugünlerin canımAynen bitanem bende çabuk yoruluyorum hemen yatıyorum
Güzel haberlerle gel canimGünaydın canlar bugün büyük gün saat 13 00 gibi ultrasonum var duanızı bekliyorum güzel hamişlerim
Maşallah.Annesine el sallamak istemiş afacan demek ki.Çok sevindimKızlar günaydın :) Şimdi doktordan cıktım bizimki sanırım kendini gosterek istemiş. Haftası Pazartesi gittigimde 6+3 tü 3 gün gerideydi bugün tam 7+4 olmuş. Kendiside baya büyümüş. Kalbide güzel atıyordu. Bir problem yok. Sanırım jelden oldu ama renk korkuttu beni. :)
Sen de çok yakında Allah’ın izniyle bugünleri göreceksin canım hiç merak etmeMaşallah.Annesine el sallamak istemiş afacan demek ki.Çok sevindim
İnşallah canim .Bu cuma gunünün hürmetine rabbim hepimizi sevindirsinSen de çok yakında Allah’ın izniyle bugünleri göreceksin canım hiç merak etme
Canım geldik şimdi bekliyoruz çok heyecanlıyım tansiyonum yükseldi galiba
Insallah canimAnladım cnn krizlerin içinde üzüldüm dünyada içecek suları yoktu demekki inşallah bu sever kucağıma alirsin
Canım benimde ilk keseyi gormeye gittigimde ölçtüklerinde tansiyonum fırlamıştıCanım geldik şimdi bekliyoruz çok heyecanlıyım tansiyonum yükseldi galiba
Canım doktor gercekten cok cok önemli. Benim doktorum o kadar iyi ki herseyi bana tane tane anlatıyor. Telefonla ya da mesajla ulaştıgımda bile aynı şekilde. Sen kendini üzme bol bol dua et bebişin iyi olsunda yeter sonrasına bakarsın zaten. O haftalar hiç geçmiyor zaten alışıcaz sanırım beklemelere :)Bende 5.haftadayim bugün kese görmeye gittik ..doktorum gayet sakin kese iyi dedi burda bir küçük kese daha var ama o ilerlemez dedi doktor bir garip hissiz geldi o kadarda dedim 10.denemem ve çok tedirginim diye ...kendimi o doktordan sonra çok ruhsuz hissiz hissetmeye başladım arkadaşlar nasıl gecicek bu bir hafta
Evet bitanem ALLAH'IN izniyle bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli doğsun artık her an ayakta hazır olda beklerizKeyfini cıkaralım bugünlerin canım