Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım ama eyer çok siddetli ve düzenli bi agrı varsa lekelenmen falan olursa hemen doktorunla görüş.Bazen tehlikeli olabiliyorgünaydın kızlar 4+3 teyim bugün kasiklarim ve baldırlarım baya bir ağrıyor normal mi sizde de oldu mu
lekelenme falan olmadi çok şükür arada bir ağrıyıp geçiyor bir de fazla ayakta kalıncaNormal canım ama eyer çok siddetli ve düzenli bi agrı varsa lekelenmen falan olursa hemen doktorunla görüş.Bazen tehlikeli olabiliyor
Arkadaşalar merhaba, çok şükür pozitif sonucumu cuma öğrendim. Doktorum salı tekrar kan vermemi istedi. Burda okuduklarımda hep 2 gün arayla kan verilmiş artışı görmek için. Bende. Benden neden salı istedi diye kafaya taktım. Yarın sabah acilde tekrar kan vermeyi düşünüyorum iki gün sonraki artışı görmek için. Sizce sakıncası olur mu?
Bir de biraz üşüttüm sanırım boğaz ağrısı öksürük halsizlik tam da zamanını buldu. Ne tavsiye edersiniz? Ihlamur içilebiliyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?
İlk denememiz şükür tuttu. Akdeniz üni. Tıp fak.de denedim orda 3 doktor var dönüşümlü kime denk gelirsen. 3ü de çom iyiTebrikler kacinci denemeniz
Seni yormuyor bence dhaa daha dogru bir yaklaşım
Doktorunuz kim
Teşekkür ederim canım.amiinn inşallah kucağımıza almak da nasip olur. Salı günü 4 gün oluyor diye demiştim. Salıya kadar beklemek zor geldi merak ediyorum o yüzden yarın yaptırmak istedim. İnternetten baktım da az önce ıhlamur içilebilir demişler hazırlıyodum ben de. İçmiyeyim o zaman.teşekkür ederimHayırlı olsun canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın demekkı dr un 3 gune bı ıstedı takılma ben 2 gune bı yaptım ne ıstedıyse onu yap bal lı ılık su ıçebılırsın
Ayy baldırlarım benim de acayip ağrıyor sanki kilometrelerce yürümüş gibiyim kasık batmam da var. Normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledir :)günaydın kızlar 4+3 teyim bugün kasiklarim ve baldırlarım baya bir ağrıyor normal mi sizde de oldu mu
Ihlamurda ıc canım yatarkende ballı su ıc ıcın rahat bugun yaptırdın yarın duruyon pazartesı tekrar yaptırman gerekıyo belkı ıkı kere ıster senden genede merak edersen yaptır ben bugun acılde yaptırdım 3. KezTeşekkür ederim canım.amiinn inşallah kucağımıza almak da nasip olur. Salı günü 4 gün oluyor diye demiştim. Salıya kadar beklemek zor geldi merak ediyorum o yüzden yarın yaptırmak istedim. İnternetten baktım da az önce ıhlamur içilebilir demişler hazırlıyodum ben de. İçmiyeyim o zaman.teşekkür ederim
İlk kan testim cumaydı canım dün yani. Yarın yarın ve salı yaptırınca iki güne bir artışı görmüş olucam. Doktor sadece salı dedi. Ben meraktan yarın da yaptırmayı düşünüyorum canım. Ballı limonlu su içtim iyi geldi. Ben hasta gibi hissediyorum her yerim ağrıyor ama bu ağrılar hamilelik belirtisi de olabiliyomuş sanırımIhlamurda ıc canım yatarkende ballı su ıc ıcın rahat bugun yaptırdın yarın duruyon pazartesı tekrar yaptırman gerekıyo belkı ıkı kere ıster senden genede merak edersen yaptır ben bugun acılde yaptırdım 3. Kez
Ayy baldırlarım benim de acayip ağrıyor sanki kilometrelerce yürümüş gibiyim kasık batmam da var. Normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledir :)
Merhaba kızlar.Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim.Kalp atışını da duyduk çok şükür.Doktora sormadık cinsel perhiz ne zaman bitecek?acaba bileniniz var mı? Bir de coraspin ve cleksan beraber mi kullanıyorsunuz?Tüp bebek doktorum sadce kleksan yazdı.bugün gittiğim doktor muhakkak coraspin de kullanmamı istedi ve yazdı.
Cevabınız için çok teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Tüp bebek doktorum bana da sadece clexane kullan dedi. Ama benim daha önce bir kaybım olduğu için riskli gebelik uzmanına gidiyorum o ikisini birlikte kullanmami istedi. 6. Haftadan beri ikisini birlikte kullanıyorum. Şunu da belirteyim kan pıhtılaşması var bende
Halsızlıgın vardır canım ıyı besslen c vıtamınlı seyler ye ıcın rahatlayacaksa yarın yaptır doktorum ıstedı de acılde yaptor ben bugün oyle yaptırdımİlk kan testim cumaydı canım dün yani. Yarın yarın ve salı yaptırınca iki güne bir artışı görmüş olucam. Doktor sadece salı dedi. Ben meraktan yarın da yaptırmayı düşünüyorum canım. Ballı limonlu su içtim iyi geldi. Ben hasta gibi hissediyorum her yerim ağrıyor ama bu ağrılar hamilelik belirtisi de olabiliyomuş sanırım
Bıde aspırın kullanıyosan limon kullanma canımHalsızlıgın vardır canım ıyı besslen c vıtamınlı seyler ye ıcın rahatlayacaksa yarın yaptır doktorum ıstedı de acılde yaptor ben bugün oyle yaptırdım
Bıde aspırın kullanıyosan limon kullanma canım
İkiside kanı cıvıtıyo canım tup bebek yaptıran yengem var o soylemiştı banaHiç duymadım bunu neden cnm?