İkiside kanı cıvıtıyo canım tup bebek yaptıran yengem var o soylemiştı bana
Taze nane limon taze sogan maydonoz yeme ılk 4 ay dıye zatenn maydonoz dusuk yaptırıyo
Sen en iyisi druna bi sor kuzum ben yanlış bilgilendirmeyim senı benımde hıc aşermem yok yaAnladım canım, limona aşeriyorum bakalım nasil olacakO otları pek yemiyorum zaten.
Sen en iyisi druna bi sor kuzum ben yanlış bilgilendirmeyim senı benımde hıc aşermem yok ya
Sen neredesin canım nerde yaptırdın
Bende ankaradayım novaartda yaptırdım canım rabbım kuvagımıza almayı nasip etsin bize insallah tum olmayanlarım kucagını doldursun mayısda 4 sene bıtecek hala inanamıyorumSorucam canim muhakkak.
Ben İzmir'de yaptırdım. Aydın'da yaşıyorum.
Sen nerdensin?
Bizim de Nisanda 4 sene bitecek :) Aminn canı gönülden aminnnnnnBende ankaradayım novaartda yaptırdım canım rabbım kuvagımıza almayı nasip etsin bize insallah tum olmayanlarım kucagını doldursun mayısda 4 sene bıtecek hala inanamıyorum
Yaptırdım canım az önce sonucumu aldım. Transfer sonrası 11. Gün beta hcg 179 du, 13.gün yani bugünkü sonuç 348 olmuş. Çok şükür artmış ama tam 2 kat mı artması gerekiyor? Yoksa bu artış da normal mi?Halsızlıgın vardır canım ıyı besslen c vıtamınlı seyler ye ıcın rahatlayacaksa yarın yaptır doktorum ıstedı de acılde yaptor ben bugün oyle yaptırdım
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Embriyo transfer tarihime göre hesaplayınca 4 hafta 1 gün çıkıyorsizin ne kadarlık oldu. hayırlı olsun
Ben de maydanoz ve naneye dikkat ediyorum ama limonun zarar verebileceğini bilmiyodumAnladım canım, limona aşeriyorum bakalım nasil olacakO otları pek yemiyorum zaten.
Limın zararlı değil canım. Arkadaş aspirin alıyosan limonu az tüket dedi kan sulandırıcı özelliği olduğu için ama ilaç kadar etkili olsa ilaç yerine limon verirdi doktorlar yada limon tüketimi yasak derlerdi. Ben hamileliğimin başından beri bol tüketiyorum bir zararını görmedim.Ben de maydanoz ve naneye dikkat ediyorum ama limonun zarar verebileceğini bilmiyodumboğaz ağrıma iyi gelsin diye ballı limonlu ılık su içiyorum dünden beri. Bol şimon sıktım bi de. Allahım korusun bebeklerimizi. İnşallah zarar vermemişimdir
Son adet tarihine göre hesaplıyosun canım yada transfer tarihine iki hafta ekliyosun.Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Embriyo transfer tarihime göre hesaplayınca 4 hafta 1 gün çıkıyor
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun. Embriyo transfer tarihime göre hesaplayınca 4 hafta 1 gün çıkıyor
Değerin gayet güzel cnm hayırlısı olsun. Tabi salı yine yaptır doktorunun istediği gibi.Yaptırdım canım az önce sonucumu aldım. Transfer sonrası 11. Gün beta hcg 179 du, 13.gün yani bugünkü sonuç 348 olmuş. Çok şükür artmış ama tam 2 kat mı artması gerekiyor? Yoksa bu artış da normal mi?
Anladım canım sağol ben yazışmanın başını onumadım sanırım. Coraspin ben kullanıyorum ben de. Dediğin gibi limon çok zarar vermez heralde. Yine de sikkatli tüketelim :)Limın zararlı değil canım. Arkadaş aspirin alıyosan limonu az tüket dedi kan sulandırıcı özelliği olduğu için ama ilaç kadar etkili olsa ilaç yerine limon verirdi doktorlar yada limon tüketimi yasak derlerdi. Ben hamileliğimin başından beri bol tüketiyorum bir zararını görmedim.
bugün ben de hasta oldum boğaz ağrısı geniz ve burun akıntısı var ne yapacagimi şaşırdım.Ben de maydanoz ve naneye dikkat ediyorum ama limonun zarar verebileceğini bilmiyodumboğaz ağrıma iyi gelsin diye ballı limonlu ılık su içiyorum dünden beri. Bol şimon sıktım bi de. Allahım korusun bebeklerimizi. İnşallah zarar vermemişimdir
Eczanelerde bitkisel boğaz spreyleri var kızlar otris marka. Bebeğe hiçbir zararı yok, deneyebilirsiniz bana doktorum vermişti bir ara benimde ağrıyordu.bugün ben de hasta oldum boğaz ağrısı geniz ve burun akıntısı var ne yapacagimi şaşırdım.
Sağol canım evet salı çağırdı zaten doktorum giderim mutlaka.Değerin gayet güzel cnm hayırlısı olsun. Tabi salı yine yaptır doktorunun istediği gibi.
Geçmiş olsun canım bende de boğaz ağrısı var acile gittim pastil kullanabilirsin dedi. Ihlamur içebilirmişiz. Pastil aldım ama yine de kullanmaya cesaret edemiyorum. Belki bi tane atarım ağzıma. Tam zamanını buldu bizim bu hastalıklarbugün ben de hasta oldum boğaz ağrısı geniz ve burun akıntısı var ne yapacagimi şaşırdım.
ben bildiğiniz grip oldum ya zaten bağışıklığım normalde de güçlü değildir. direk etkiledi hamilelikEczanelerde bitkisel boğaz spreyleri var kızlar otris marka. Bebeğe hiçbir zararı yok, deneyebilirsiniz bana doktorum vermişti bir ara benimde ağrıyordu.
Geçmiş olsun canım bende de boğaz ağrısı var acile gittim pastil kullanabilirsin dedi. Ihlamur içebilirmişiz. Pastil aldım ama yine de kullanmaya cesaret edemiyorum. Belki bi tane atarım ağzıma. Tam zamanını buldu bizim bu hastalıklar
Demek çoğumuzu etkiledi. İnşallah düzeliriz bir an önce..ben bildiğiniz grip oldum ya zaten bağışıklığım normalde de güçlü değildir. direk etkiledi hamilelik