2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar hayırlı güzel hafta sonları olsun hemipimiz için ❤

günaydın kızlar 4+3 teyim bugün kasiklarim ve baldırlarım baya bir ağrıyor normal mi sizde de oldu mu

günaydın kızlar 4+3 teyim bugün kasiklarim ve baldırlarım baya bir ağrıyor normal mi sizde de oldu mu
Normal canım ama eyer çok siddetli ve düzenli bi agrı varsa lekelenmen falan olursa hemen doktorunla görüş.Bazen tehlikeli olabiliyor

Arkadaşalar merhaba, çok şükür pozitif sonucumu cuma öğrendim. Doktorum salı tekrar kan vermemi istedi. Burda okuduklarımda hep 2 gün arayla kan verilmiş artışı görmek için. Bende. Benden neden salı istedi diye kafaya taktım. Yarın sabah acilde tekrar kan vermeyi düşünüyorum iki gün sonraki artışı görmek için. Sizce sakıncası olur mu?
Bir de biraz üşüttüm sanırım boğaz ağrısı öksürük halsizlik tam da zamanını buldu. Ne tavsiye edersiniz? Ihlamur içilebiliyor mu gebelikte bilgisi olan var mı?

Hayırlı olsun canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın demekkı dr un 3 gune bı ıstedı takılma ben 2 gune bı yaptım ne ıstedıyse onu yap bal lı ılık su ıçebılırsın

Tebrikler kacinci denemeniz
Seni yormuyor bence dhaa daha dogru bir yaklaşım
Doktorunuz kim

Hayırlı olsun canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın demekkı dr un 3 gune bı ıstedı takılma ben 2 gune bı yaptım ne ıstedıyse onu yap bal lı ılık su ıçebılırsın
Teşekkür ederim canım.amiinn inşallah kucağımıza almak da nasip olur. Salı günü 4 gün oluyor diye demiştim. Salıya kadar beklemek zor geldi merak ediyorum o yüzden yarın yaptırmak istedim. İnternetten baktım da az önce ıhlamur içilebilir demişler hazırlıyodum ben de. İçmiyeyim o zaman.teşekkür ederim

Ayy baldırlarım benim de acayip ağrıyor sanki kilometrelerce yürümüş gibiyim kasık batmam da var. Normaldir diye düşünüyorum inşallah öyledir :)

Ihlamurda ıc canım yatarkende ballı su ıc ıcın rahat bugun yaptırdın yarın duruyon pazartesı tekrar yaptırman gerekıyo belkı ıkı kere ıster senden genede merak edersen yaptır ben bugun acılde yaptırdım 3. Kez

İlk kan testim cumaydı canım dün yani. Yarın yarın ve salı yaptırınca iki güne bir artışı görmüş olucam. Doktor sadece salı dedi. Ben meraktan yarın da yaptırmayı düşünüyorum canım. Ballı limonlu su içtim iyi geldi. Ben hasta gibi hissediyorum her yerim ağrıyor ama bu ağrılar hamilelik belirtisi de olabiliyomuş sanırım

Merhaba kızlar.Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 6 haftalık hamileyim.Kalp atışını da duyduk çok şükür.Doktora sormadık cinsel perhiz ne zaman bitecek?acaba bileniniz var mı? Bir de coraspin ve cleksan beraber mi kullanıyorsunuz?Tüp bebek doktorum sadce kleksan yazdı.bugün gittiğim doktor muhakkak coraspin de kullanmamı istedi ve yazdı.

Hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Tüp bebek doktorum bana da sadece clexane kullan dedi. Ama benim daha önce bir kaybım olduğu için riskli gebelik uzmanına gidiyorum o ikisini birlikte kullanmami istedi. 6. Haftadan beri ikisini birlikte kullanıyorum. Şunu da belirteyim kan pıhtılaşması var bende

Cevabınız için çok teşekkür ederim

Halsızlıgın vardır canım ıyı besslen c vıtamınlı seyler ye ıcın rahatlayacaksa yarın yaptır doktorum ıstedı de acılde yaptor ben bugün oyle yaptırdım

Halsızlıgın vardır canım ıyı besslen c vıtamınlı seyler ye ıcın rahatlayacaksa yarın yaptır doktorum ıstedı de acılde yaptor ben bugün oyle yaptırdım
Bıde aspırın kullanıyosan limon kullanma canım

Hiç duymadım bunu neden cnm?
İkiside kanı cıvıtıyo canım tup bebek yaptıran yengem var o soylemiştı bana
Taze nane limon taze sogan maydonoz yeme ılk 4 ay dıye zatenn maydonoz dusuk yaptırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…