2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar size bişey diycem ama gülmeyin.Kasık ağrım yok diye korkmaya başladım şimdide.Allah sonumu hayretsin.Resmen takıntılı oldum iyice

Kızlar size bişey diycem ama gülmeyin.Kasık ağrım yok diye korkmaya başladım şimdide.Allah sonumu hayretsin.Resmen takıntılı oldum iyice
İnan hepimiz öyleyiz. Ama ilerleyen zamanlarda olmuyor ağrı diyorlar. Benim bir gün ağrım oluyor bir gün ağrım olmuyor. Hiç kafana takma inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

İnan hepimiz öyleyiz. Ama ilerleyen zamanlarda olmuyor ağrı diyorlar. Benim bir gün ağrım oluyor bir gün ağrım olmuyor. Hiç kafana takma inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Doktora sorunca ağrılarım geçti diye olmaması daha iyi ne istiyorsun daha dedi biz çok kuruntuluyuz galiba

canim kese gormeye gidicektin gordun mu?

Aynen öyle oluyor canım.
Her gün değişik bir ağrı yaşıyorum bir gün kasik, bir gün bacak bir gün baş
Kimi gün sadece sabah mide bulantim oluyor kimi gün boyu, bakmışsın bir gün mide yanmam var
Çocummm anası gibi kararsız olacak sanırım

Kızlar arada çok fena üşüyorum özellikle akşamları üşüme tutuyo sizde durumlar nasıl

Aynen canım resmen bünyem çorba oldu.Her gün değişik bi durum.Bebişlerimiz sağlıklı olsunda bu durumlar geçici

Bide bende yiyeceklerim oncesine gore degismemesine ragmen migdemde yanma var. Aci aci su geliyo agzima

Kızlar napıyonuz? -Gul- canım hiç tedirgin olma benimde senin gibiydi bir anda ağrı kalmamıştı, kontrole tedirgin gidiyodum ama 13. Hafta ile beraber ağrılar geri geldi ve geçmiyorda çünkü bebek artık büyümeye başlıyo iyice kalça kemiği arasını dolduruyo ve yumurtalıklara baskı yapıyo sonrasındada iyice büyümeye başlıyo ve rahim gerildik sonra ağrılar artıyor. :)

kızlar cumartesi saat 10 buçukta yumurta toplama işlemim olacak doktorum perhiz vermişti Çarşamba’dan itibaren fakat bugün bi şekilde boşalma oldu çok morelim bozuk inşallah sonuç iyi olur uyuyamıyorum

kızlar cumartesi saat 10 buçukta yumurta toplama işlemim olacak doktorum perhiz vermişti Çarşamba’dan itibaren fakat bugün bi şekilde boşalma oldu çok morelim bozuk inşallah sonuç iyi olur uyuyamıyorum
Bu kadar önemli bir konuda keşke doktorunuzu dinleseydiniz. Umarım herşey yolunda gider sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…