İnan hepimiz öyleyiz. Ama ilerleyen zamanlarda olmuyor ağrı diyorlar. Benim bir gün ağrım oluyor bir gün ağrım olmuyor. Hiç kafana takma inşallah sağlıklıdır bebişlerimizKızlar size bişey diycem ama gülmeyin.Kasık ağrım yok diye korkmaya başladım şimdide.Allah sonumu hayretsin.Resmen takıntılı oldum iyice
Ağrılar geçiyor bi zaman sonra merak etmeyinKızlar size bişey diycem ama gülmeyin.Kasık ağrım yok diye korkmaya başladım şimdide.Allah sonumu hayretsin.Resmen takıntılı oldum iyice
Doktora sorunca ağrılarım geçti diye olmaması daha iyi ne istiyorsun daha dedi biz çok kuruntuluyuz galibaİnan hepimiz öyleyiz. Ama ilerleyen zamanlarda olmuyor ağrı diyorlar. Benim bir gün ağrım oluyor bir gün ağrım olmuyor. Hiç kafana takma inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
benimde hic yok kasik agrisi falan. Dun cok midem bulandi ama bu gun hic biseyim yokDoktora sorunca ağrılarım geçti diye olmaması daha iyi ne istiyorsun daha dedi biz çok kuruntuluyuz galiba
canim kese gormeye gidicektin gordun mu?İnan hepimiz öyleyiz. Ama ilerleyen zamanlarda olmuyor ağrı diyorlar. Benim bir gün ağrım oluyor bir gün ağrım olmuyor. Hiç kafana takma inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz
Kızlar size bişey diycem ama gülmeyin.Kasık ağrım yok diye korkmaya başladım şimdide.Allah sonumu hayretsin.Resmen takıntılı oldum iyice
Ayaklarım buzzzzzzzKızlar arada çok fena üşüyorum özellikle akşamları üşüme tutuyo sizde durumlar nasıl
Aynen canım resmen bünyem çorba oldu.Her gün değişik bi durum.Bebişlerimiz sağlıklı olsunda bu durumlar geçiciAynen öyle oluyor canım.
Her gün değişik bir ağrı yaşıyorum bir gün kasik, bir gün bacak bir gün baş
Kimi gün sadece sabah mide bulantim oluyor kimi gün boyu, bakmışsın bir gün mide yanmam var
Çocummm anası gibi kararsız olacak sanırım
bende aksamlari birden usumeye basliyorum canimKızlar arada çok fena üşüyorum özellikle akşamları üşüme tutuyo sizde durumlar nasıl
Kese gördüm canım yolk kesesi de gördüm kalp atışı için 5 marta randevu verdiler sen kalp atışını duydun mucanim kese gormeye gidicektin gordun mu?
yok canim daha gitmedim insallah duyarizKese gördüm canım yolk kesesi de gördüm kalp atışı için 5 marta randevu verdiler sen kalp atışını duydun mu
İnşallah canım yaayok canim daha gitmedim insallah duyariz
Bu kadar önemli bir konuda keşke doktorunuzu dinleseydiniz. Umarım herşey yolunda gider sizin için.kızlar cumartesi saat 10 buçukta yumurta toplama işlemim olacak doktorum perhiz vermişti Çarşamba’dan itibaren fakat bugün bi şekilde boşalma oldu çok morelim bozuk inşallah sonuç iyi olur uyuyamıyorum