- 24 Mart 2017
- 165
- 134
- 31
Çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip eder inşallahSlm kızlar bugün kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim:) tek yumurta ikizleri geliyor inş. ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip eder inşallahSlm kızlar bugün kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim:) tek yumurta ikizleri geliyor inş. ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür:)
Tşk ederim canım:) biraz korkutuyor ama beni allah yardım eder inş. Sen ne yaptın tekrar gittin kontrole?Ooo maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım
Saol canım benim inş ya:))rabbim herkese yaşatsın böyle güzel duygular:)Çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip eder inşallah
Amin inşallahSaol canım benim inş ya:))rabbim herkese yaşatsın böyle güzel duygular:)
Evet gittim canım.Benim lekelenmem oldu.Doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi biraz korkuyorum.2 gündür evde yatıyorum.Dualarınızı bekliyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.İnsallah herşey yolundadırTşk ederim canım:) biraz korkutuyor ama beni allah yardım eder inş. Sen ne yaptın tekrar gittin kontrole?
Hayırlı olsun canım.İğne veya jel vermedi mi doktorun.Düşük çıkması iyi deilim sanırımKızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi
Allah yardımcın oldun canım. Dikkat et kendine. Bol bol dinlenmeye bak ozaman. Herşey yolunda gidicek inş hiç Kağan’a takma olumlu ol ki herşey güzel gelişsin canım. Dualarım seninle...Evet gittim canım.Benim lekelenmem oldu.Doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi biraz korkuyorum.2 gündür evde yatıyorum.Dualarınızı bekliyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.İnsallah herşey yolundadır
sağol canm inşallah.jel kullanıyordum onu kesti doktor şimdi günde iki ampul progestan iğne verdi inşallah düzelirHayırlı olsun canım.İğne veya jel vermedi mi doktorun.Düşük çıkması iyi deilim sanırım
sağol canm inşallah Allah razı olsun inşallah .bana dua et canmAllah yardımcın oldun canım. Dikkat et kendine. Bol bol dinlenmeye bak ozaman. Herşey yolunda gidicek inş hiç Kağan’a takma olumlu ol ki herşey güzel gelişsin canım. Dualarım seninle...
canım hayırlı olsun :) 1 tane mi transfer etmişlerdi sana ?? tek yumurta ikizleri demişsin ya kendi içinde bölünmüş o zaman embiryo :):)Tşk ederim canım:) biraz korkutuyor ama beni allah yardım eder inş. Sen ne yaptın tekrar gittin kontrole?
Rabbim gönlüne göre versin canım:) dualarım seninle inş.sağol canm inşallah Allah razı olsun inşallah .bana dua et canm
Saol canım benim:) bana çift transfer edilmişti ama biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)hatta üç ye olabilir dedi ama bekleyelim dedi:)canım hayırlı olsun :) 1 tane mi transfer etmişlerdi sana ?? tek yumurta ikizleri demişsin ya kendi içinde bölünmüş o zaman embiryo :):)
En büyük hayalimdi benimde canım tek yumurta ikizlerim olsun :) allahım ne kadar tatlı ya :) kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım :)Saol canım benim:) bana çift transfer edilmişti ama biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)hatta üç ye olabilir dedi ama bekleyelim dedi:)
Çok tşk ederim canım benim ya:) bende hep ikizlerim olsun isterdim bu dublesi oldu tek yumurta ikizi bide:) rabbim inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş.En büyük hayalimdi benimde canım tek yumurta ikizlerim olsun :) allahım ne kadar tatlı ya :) kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım :)
Çok geçmiş olsun canım kromozom sayısı normal insanlarda 46 tane kromozom bulunmakta ve cinsiyeti de kızmış bunuda XX kısmı belirtmekteKızlar genetik sonucumu elime aldım diyo ki
SONUÇ:yapılan mikroskopik değerlendirmede sayısal ve yapısal anomali gözlenmemiş ve fetusun kromozom kuruluşu 46,XX (NORMAL DIŞI KARYOTIPI) olarak bulunmuştur.
Not: maternal hücre kontaminasyonu dişlanamamiştir.
P purple81 kuzum sen daha iyi bilirsin hiç bişey anlamadım bi kromozom sayısını anladım
sonrasinda gordun mu? Ben 3 gun gordum baska gormedimEvet geçti canım 2 gündür evdeyim dinleniyorum.Evet ben görmüştüm
Çok geçmiş olsun canım kromozom sayısı normal insanlarda 46 tane kromozom bulunmakta ve cinsiyeti de kızmış bunuda XX kısmı belirtmekte