2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi

Tşk ederim canım:) biraz korkutuyor ama beni allah yardım eder inş. Sen ne yaptın tekrar gittin kontrole?
Evet gittim canım.Benim lekelenmem oldu.Doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi biraz korkuyorum.2 gündür evde yatıyorum.Dualarınızı bekliyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.İnsallah herşey yolundadır

Kızlar bugün ikinci testimi yaptirdim çok şükür iki kat artmış .transferimin 11.gunu .
Ama progesteron değerim 4.62 çıktı .doktorum düşük çıkmış dedi.
Kızlar başına böyle birşey gelen var mi
Hayırlı olsun canım.İğne veya jel vermedi mi doktorun.Düşük çıkması iyi deilim sanırım

Evet gittim canım.Benim lekelenmem oldu.Doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi biraz korkuyorum.2 gündür evde yatıyorum.Dualarınızı bekliyorum.Pazartesi tekrar kontrolüm var.İnsallah herşey yolundadır
Allah yardımcın oldun canım. Dikkat et kendine. Bol bol dinlenmeye bak ozaman. Herşey yolunda gidicek inş hiç Kağan’a takma olumlu ol ki herşey güzel gelişsin canım. Dualarım seninle...

Saol canım benim:) bana çift transfer edilmişti ama biri bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)hatta üç ye olabilir dedi ama bekleyelim dedi:)
En büyük hayalimdi benimde canım tek yumurta ikizlerim olsun :) allahım ne kadar tatlı ya :) kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım :)

Kızlar napıyonuz? İnanılmaz şüşmeye başladım. Göğüslermi taşıyamıyorum resmen :KK43: gün içinde acıyo kaşınıyolar her yerim şişti vallahi :KK43: allahtan daha 1 kilo aldım yoksa düşünemezdim kendimi, sanırım 9 ayın sonunda yuvarlanarak gitcem gideceğim yerlere :)))

En büyük hayalimdi benimde canım tek yumurta ikizlerim olsun :) allahım ne kadar tatlı ya :) kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım :)
Çok tşk ederim canım benim ya:) bende hep ikizlerim olsun isterdim bu dublesi oldu tek yumurta ikizi bide:) rabbim inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inş.

Kızlar genetik sonucumu elime aldım diyo ki
SONUÇ:yapılan mikroskopik değerlendirmede sayısal ve yapısal anomali gözlenmemiş ve fetusun kromozom kuruluşu 46,XX (NORMAL DIŞI KARYOTIPI) olarak bulunmuştur.
Not: maternal hücre kontaminasyonu dişlanamamiştir.
P purple81 kuzum sen daha iyi bilirsin hiç bişey anlamadım bi kromozom sayısını anladım :işsiz:

Kızlar genetik sonucumu elime aldım diyo ki
SONUÇ:yapılan mikroskopik değerlendirmede sayısal ve yapısal anomali gözlenmemiş ve fetusun kromozom kuruluşu 46,XX (NORMAL DIŞI KARYOTIPI) olarak bulunmuştur.
Not: maternal hücre kontaminasyonu dişlanamamiştir.
P purple81 kuzum sen daha iyi bilirsin hiç bişey anlamadım bi kromozom sayısını anladım :işsiz:
Çok geçmiş olsun canım kromozom sayısı normal insanlarda 46 tane kromozom bulunmakta ve cinsiyeti de kızmış bunuda XX kısmı belirtmekte

Çok geçmiş olsun canım kromozom sayısı normal insanlarda 46 tane kromozom bulunmakta ve cinsiyeti de kızmış bunuda XX kısmı belirtmekte

ALLAH razı olsun bitanem diğer yazılanlar ne anlama geliyo onları anlamadım RABBIM kimseye yaşatmasin düşmanıma bile yaşatmasin bugün o hastaneye gitmek çok üzdü beni

X