2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

CAnım aile hekimi kadın Doğuma yönlendirir . Ben de aile hekimliğinde çalıştım hatta bi arkadaşım eşi de aile hekimi olmasına rağmen kadın Doğum dr un dan aldı sürekli . Neden dr undan almıyordun CAnım
Heralde şakır şakır kanamam olmasını bekliyo.Pek önemsemedi.Ben henüz tup bebek doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim durum ciddi olabilir düşüncesiyle.Haftaya cuma gidicem o zamana kadar en azından 1 haftalık rapor alsam iyi olurdu diye düşünmüştüm

Yok canım ondan değil de bölümden dolayı vermiyordur şunu düşün ilaç yazamadığı bi durum için vermesi biraz sıkıntı olur aha önceki aylardan da raporla alakalı yazı gelmişti ,sistemde muayene tanı tedavi girmesi gerekiyor CAnım ondan dedim gidip de kendini yorma diye

Yok canım ondan değil de bölümden dolayı vermiyordur şunu düşün ilaç yazamadığı bi durum için vermesi biraz sıkıntı olur aha önceki aylardan da raporla alakalı yazı gelmişti ,sistemde muayene tanı tedavi girmesi gerekiyor CAnım ondan dedim gidip de kendini yorma diye
Gittiğim kadın doğumcuydu canım.Eyer o doktor bi tanidığım olsaydı eminim rapor verirdi bu işler böyle her yerde bi tanıdık muhabbeti dönüyo

Heralde şakır şakır kanamam olmasını bekliyo.Pek önemsemedi.Ben henüz tup bebek doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim durum ciddi olabilir düşüncesiyle.Haftaya cuma gidicem o zamana kadar en azından 1 haftalık rapor alsam iyi olurdu diye düşünmüştüm
Canım tüp bebek dr una mesaj atsana o yazsın kliniklerde yazabiliyor rapor 10 güne kadar

Sağol canım sana üzüldüm bitanem dua ediyorum inşallah ben de gün sayar haldeyim haftaya yeniden çağırdı dr um
Allah razı olsun canım benim ❤ Bende sana dua ediyorum inşallah güzel haberler alırsın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bebegimin başına bişey gelmeden 9 ayı bi geçirebilirsem.Çok korkuyorum.Rabbim yüzümüze baksın :dua:

Allah razı olsun canım benim ❤ Bende sana dua ediyorum inşallah güzel haberler alırsın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bebegimin başına bişey gelmeden 9 ayı bi geçirebilirsem.Çok korkuyorum.Rabbim yüzümüze baksın :dua:
Korkma canım kalbini ferah tut minisimizi üzme annesi o gayet iyi

Cnm bende anlamadim 6mm olması gerekirken 9mm dedi dr iki hafta sonra gideceğim tekrar açılma devam ediyorsa dikilecekmis dua edin
Heralde serklaj yapılıcak inşallah gerek kalmaz canım.Allah şifa versin

X