Geçici bir durummu canım benim? Yoksa 9 ay yatmanmı gerekiyor? Bu kadar erken rahim açılması hüç duymamıştım ben.Kızlar kimse yaşamadı mi benim yaşadığımı rahimde açılma var dedi dr 9+3 um sürekli yatacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçici bir durummu canım benim? Yoksa 9 ay yatmanmı gerekiyor? Bu kadar erken rahim açılması hüç duymamıştım ben.Kızlar kimse yaşamadı mi benim yaşadığımı rahimde açılma var dedi dr 9+3 um sürekli yatacağım
Heralde şakır şakır kanamam olmasını bekliyo.Pek önemsemedi.Ben henüz tup bebek doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim durum ciddi olabilir düşüncesiyle.Haftaya cuma gidicem o zamana kadar en azından 1 haftalık rapor alsam iyi olurdu diye düşünmüştümCAnım aile hekimi kadın Doğuma yönlendirir . Ben de aile hekimliğinde çalıştım hatta bi arkadaşım eşi de aile hekimi olmasına rağmen kadın Doğum dr un dan aldı sürekli . Neden dr undan almıyordun CAnım
Gittiğim kadın doğumcuydu canım.Eyer o doktor bi tanidığım olsaydı eminim rapor verirdi bu işler böyle her yerde bi tanıdık muhabbeti dönüyoYok canım ondan değil de bölümden dolayı vermiyordur şunu düşün ilaç yazamadığı bi durum için vermesi biraz sıkıntı olur aha önceki aylardan da raporla alakalı yazı gelmişti ,sistemde muayene tanı tedavi girmesi gerekiyor CAnım ondan dedim gidip de kendini yorma diye
Hıı ben aile hekimini diyorsun sandım CAnım .enteresan o zamanGittiğim kadın doğumcuydu canım.Eyer o doktor bi tanidığım olsaydı eminim rapor verirdi bu işler böyle her yerde bi tanıdık muhabbeti dönüyo
Canım tüp bebek dr una mesaj atsana o yazsın kliniklerde yazabiliyor rapor 10 güne kadarHeralde şakır şakır kanamam olmasını bekliyo.Pek önemsemedi.Ben henüz tup bebek doktoruma gidemedim başka bi doktora gittim durum ciddi olabilir düşüncesiyle.Haftaya cuma gidicem o zamana kadar en azından 1 haftalık rapor alsam iyi olurdu diye düşünmüştüm
Evet olmazsa öyle yapıyım canım.Sen nasılsın iyisin inşallahCanım tüp bebek dr una mesaj atsana o yazsın kliniklerde yazabiliyor rapor 10 güne kadar
Sağol canım sana üzüldüm bitanem dua ediyorum inşallah ben de gün sayar haldeyim haftaya yeniden çağırdı dr umEvet olmazsa öyle yapıyım canım.Sen nasılsın iyisin inşallah
Allah razı olsun canım benim ❤ Bende sana dua ediyorum inşallah güzel haberler alırsın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bebegimin başına bişey gelmeden 9 ayı bi geçirebilirsem.Çok korkuyorum.Rabbim yüzümüze baksınSağol canım sana üzüldüm bitanem dua ediyorum inşallah ben de gün sayar haldeyim haftaya yeniden çağırdı dr um
Korkma canım kalbini ferah tut minisimizi üzme annesi o gayet iyiAllah razı olsun canım benim ❤ Bende sana dua ediyorum inşallah güzel haberler alırsın.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Bebegimin başına bişey gelmeden 9 ayı bi geçirebilirsem.Çok korkuyorum.Rabbim yüzümüze baksın
Nasıl belli oldu kiKızlar kimse yaşamadı mi benim yaşadığımı rahimde açılma var dedi dr 9+3 um sürekli yatacağım
Cnm bende anlamadim 6mm olması gerekirken 9mm dedi dr iki hafta sonra gideceğim tekrar açılma devam ediyorsa dikilecekmis dua edinGeçici bir durummu canım benim? Yoksa 9 ay yatmanmı gerekiyor? Bu kadar erken rahim açılması hüç duymamıştım ben.
Rutin kontrolde farketti Dr ultrasonla rahim ağzının genişlediğini gormusNasıl belli oldu ki
Ultrason ile alttan falan mı baktılar
Bebisler sağlıklı olsunda yatalim yeterki
Evet geçti canım 2 gündür evdeyim dinleniyorum.Evet ben görmüştüm-Gul- ne yaptin? Kanaman gecti mi? Sen mi ruya gorup korkmustun? Biri oyle yazmisti da sen diye hatirliyorum
Heralde serklaj yapılıcak inşallah gerek kalmaz canım.Allah şifa versinCnm bende anlamadim 6mm olması gerekirken 9mm dedi dr iki hafta sonra gideceğim tekrar açılma devam ediyorsa dikilecekmis dua edin
Ooo maşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin canımSlm kızlar bugün kontrolüm vardı güzel haberlerle geldim:) tek yumurta ikizleri geliyor inş. ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür:)