2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İyi gidiyor bir sorun yok canım çok şükür sadece adet günüm olduğu için adet ağrısı gibi ağrım var bugün inşallah geçer senin nasıl gidiyor
İnşallah canım.Benimde arada kasık ağrısı oluyo_O rahatsız ediyo onun dışında bi sıkıntım yok şükür.Kusma falan olmuyo o yüzden rahatım baya

Hepinize çok teşekkur ederim beni bilgilendirip rahatlattiniz. Hemsireyi aradim o da sizin dediklerinizim aynisini soyledi. Hatta test yaptirdim tekrar. En son ctesi yaptırmistim 200 cikmisti bugun 771 cikti. Hersey yolunda suan. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Merhaba bizde bu ay uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık adetimin 21. günü primolut kullanmaya başladım 6 gün sonra gittiiğimde Lucrin iğneye başlattı primolut ilacı bittikten 3 gün sonra adet oldum yani dün. Cuma günü kontrolüm var. Hepimize hakkında hayırlısı :dua: bundan sonrası hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı? Çok heyecanlıyım transfer 14 gün içinde gerçekleşir mi sizce?
Hayırlı olsun :)
Ben de uzun protokolle baslamıstım lucrinde kullandım yaklaşık 3 hafta kadar. Ama onun sonrasında 8 kutu menopur vuruldum. Yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiginde çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transferim oldu. İğneler bittikten sonra herhangi bir aksilik cıkmazsa 3 4 gün icinde oluyor yani benim oyle olmustu.

Hepinize çok teşekkur ederim beni bilgilendirip rahatlattiniz. Hemsireyi aradim o da sizin dediklerinizim aynisini soyledi. Hatta test yaptirdim tekrar. En son ctesi yaptırmistim 200 cikmisti bugun 771 cikti. Hersey yolunda suan. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Zor sahip oldugumuz icin herseyi boyle dert ediyoruz işte hepimizin basına geliyor :)

Kızlar demin farkettim çamaşırımda lekeler vardı kahverengi.İlk kez oluyo böyle bişey endişelenmem gerekir mi

Kızlar demin farkettim çamaşırımda lekeler vardı kahverengi.İlk kez oluyo böyle bişey endişelenmem gerekir mi
Benimde aynısı oldu tatlım hemen doktora gittim korkulacak birşey yok dedi taze kan yada parça gelmedikçe sorun olmaz dedi progestran kullanıyorsa devam et dedi birşey olmamıştır inşallah için rahat değilse istersen sende git doktora

Benimde aynısı oldu tatlım hemen doktora gittim korkulacak birşey yok dedi taze kan yada parça gelmedikçe sorun olmaz dedi progestran kullanıyorsa devam et dedi birşey olmamıştır inşallah için rahat değilse istersen sende git doktora
Saol canım içim biraz rahatladı.Bi kez mi oldu senin canım.Yarın gidicem doktora korktum bi kere bakalım ne diyicek

Saol canım içim biraz rahatladı.Bi kez mi oldu senin canım.Yarın gidicem doktora korktum bi kere bakalım ne diyicek
Bugün oldu canım benimki kırmızıydı beklemedim akşamdan acile gittim acildeki kadın doğum doktoru öyle dedi

Kızlar herkese iyi aksamlar 9+1 günlük hamileyim bugün Dr kontrolü vardı rahimde 9mm açılma var dedi dr kesin yatış dedi böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar ben yataktan kalkınca bir ağrı giriyor kasıklarıma tarif edemeyeceğim kadar şiddetli. Dış gebelikten filan korkuyorum. Bhcg 1000e kadar arttı ama bu ağrı da neyin nedi anlamıyorım. Ağrı tutunca 5 dk geçmiyor. Benim gibi olan var mı?

Kızlar ben yataktan kalkınca bir ağrı giriyor kasıklarıma tarif edemeyeceğim kadar şiddetli. Dış gebelikten filan korkuyorum. Bhcg 1000e kadar arttı ama bu ağrı da neyin nedi anlamıyorım. Ağrı tutunca 5 dk geçmiyor. Benim gibi olan var mı?
Canim bendede ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyo.Sen nedense baya olumsuz düşünüyosun genel olarak onu farkettim kötüyü çagırma bence

Hayırlı olsun :)
Ben de uzun protokolle baslamıstım lucrinde kullandım yaklaşık 3 hafta kadar. Ama onun sonrasında 8 kutu menopur vuruldum. Yumurtalar istenilen büyüklüğe geldiginde çatlama iğnemi vurdum 36 saat sonra yumurtalar toplandı 3 gün sonrada transferim oldu. İğneler bittikten sonra herhangi bir aksilik cıkmazsa 3 4 gün icinde oluyor yani benim oyle olmustu.

Merhabalar

Ocak Ayında bende tüp bebek denemesi yapmıştım ama negatifle sonuçlandı tekrar doktora girmedim yarın tekrar gideceğim ve sanırım önümüzde ki ay tekrar tedaviye başlayacağız ilk tedavim kısa protokoldü acaba uzun ve kısa protokol arasında ki fark nelerdir yani hangi durumlarda neye göre bu tedavi süreci tercih ediliyor bilginiz var mı ?

Canim bendede ara ara şiddetli kasık ağrısı oluyo.Sen nedense baya olumsuz düşünüyosun genel olarak onu farkettim kötüyü çagırma bence
Ben sağlıkçıyım maalesef fazla bildiğimi düşünüyorum bu konuları. Ama bu kasık ağrısı ömrümde hissettiğim en kötü ağrı ki nerdeyse acile gidecektim ölüyorum zannettim. benim adetlerim çok ağrılı geçer ama bu ağrı başka..çok şiddetli olduğundan korkuyorum. Ara ara normal kasık ağrıları da yaşıyorum ki onlar hiç önemli değil. İnşallah sadece benim kuruntumdur bunlar.

Merhabalar

Ocak Ayında bende tüp bebek denemesi yapmıştım ama negatifle sonuçlandı tekrar doktora girmedim yarın tekrar gideceğim ve sanırım önümüzde ki ay tekrar tedaviye başlayacağız ilk tedavim kısa protokoldü acaba uzun ve kısa protokol arasında ki fark nelerdir yani hangi durumlarda neye göre bu tedavi süreci tercih ediliyor bilginiz var mı ?
Merhaba,
Uzun protokol yumurtalıklarında yumurta sayısı yeterli olan ve zaman kısıtlaması olmayanlar icin uygulanıyor. Adetin 21. Günü Lucrin yumurta baskılayıcı igneye başlanıyor diger adete kadar. Bu daha avantajlı diye biliyorum. Biraz uzun sürüyor ama sonucu güzel olsun yeterki. Kısa protokol ise yumurta rezervi az olanlar icin uygulanıyor.

X