2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet canım biliyorum INŞAALLAH detaylı bakarlar gülermisin ağlarmisin şimdide diyolar ki sen kilolusun çocuk ondan düştü önceden kiloluydum tutunacak yeri yoktu tuttu şimdide düşük olmasına sebep arıyolar o zaman drlar hiç uğraşmasın sen kilolusun düştü sen zayıfsın düştü senin kilon bebeğe uyumlu değil diye başlarından savarlardı ne kadar cahil insanlarımız var ya RABBIM INŞAALLAH tez zamanda sağlıklı sıhhatli zayıflatmayı nasip etsin INŞAALLAH şu insanların lafından kurtulurum o zaman psikolojimle çok uğraşıyorlar kimsede demiyo yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş RABBIM emretmedi diye gine günah keçisi oldum ben istermiydim yavrumun kalbinin durmasini :sinirli::KK61::mad:
Canım bende kiloluyum doktorum kilo sorun değil dedi yeter ki şeker ve tansiyon kontrol altında olsun. Sabah akşam şeker hapı içiyorum şekerim yükselmesin diye. İlk 6 ayda şeker sorun olmaz ki zaten, 22 haftadan sonra önemli şeker yüklemesi yapılacağı zaman. Kimler ne durumda kiloda çocuk doğuruyor, bizimde sınavımız böleymiş canım. Takma boş konuşanları kafana. Testi yarın tekrarlıycakmısın?

Canım bende kiloluyum doktorum kilo sorun değil dedi yeter ki şeker ve tansiyon kontrol altında olsun. Sabah akşam şeker hapı içiyorum şekerim yükselmesin diye. İlk 6 ayda şeker sorun olmaz ki zaten, 22 haftadan sonra önemli şeker yüklemesi yapılacağı zaman. Kimler ne durumda kiloda çocuk doğuruyor, bizimde sınavımız böleymiş canım. Takma boş konuşanları kafana. Testi yarın tekrarlıycakmısın?
Yok kuzum eğer adet olmazsam tekrarlarım dr bişey demedi o konuda

Doğru diyosun kuzumda insanoğlu işte psikoloji bi gitti mi gidiyo istemedende kafaya takiyosun kimse düşünmüyo bu kadar üstüne gidiyoruz bu durumda diye düşün bana diyolar ki biz senden daha çok üzüldük sen bizim kadar yanmamışsındır zoruma gidiyo sanki ben taşıyıcı anneyim duygusuz biriyim insana kendini değişik hissettiriyorlar dediğin gibi kafaya takmamak lazım yinede halime ELHAMDÜLİLLAH neleri var dua istiyorum sizden bana nolur dua edin kizlarrr

Kızlar günaydın.Bugün çok kötü kabuslar gördüm hala etkisindeyim.Bıcaklı bi adam beni kovalıyodu öldürmeye çalıştı :KK17:

Kızlar şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu sabah işe geldim sanki bir şey akıyor gibi hissettim. Crinone jel kullaniyorum gunde 2 kez. Onlar birikmis tortulasmis gibi akmisti. Sil sil gene geliyo sonra bir baktim pecetede kahverengi birseyler de var. Ama cogunluk jelin tortusu. Sizce normal mi. Transfer sonrasi 15. Günüm bugün. Ctesi doktor randevum var. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama içim içimi yiyor bebeğim beni bıraktı mı diye.

Kızlar şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu sabah işe geldim sanki bir şey akıyor gibi hissettim. Crinone jel kullaniyorum gunde 2 kez. Onlar birikmis tortulasmis gibi akmisti. Sil sil gene geliyo sonra bir baktim pecetede kahverengi birseyler de var. Ama cogunluk jelin tortusu. Sizce normal mi. Transfer sonrasi 15. Günüm bugün. Ctesi doktor randevum var. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama içim içimi yiyor bebeğim beni bıraktı mı diye.
Crinone jel o sekilde geliyor korkmayın kahverengi tortu seklinde, jelden kaynaklıdır.

Jeli kullandıktan sonra mutlaka yürüyün evin içinde dolaşıyorum ben 3 4 dk dense de en az on dakika yürüyorum ilk bebeğimde yatardım top top düşerdi içerde biriktiği için şimdi akıntı var çok az parçalar da çok küçük geliyor o da silince

Üzülme kardeşim bende de o şekilde gelmiş çok panik yapmıştım korkma bebeğin seninledir jelden 10dk sonra evin içinde yürüyüş yap faydası olur

Jeli kullandıktan sonra mutlaka yürüyün evin içinde dolaşıyorum ben 3 4 dk dense de en az on dakika yürüyorum ilk bebeğimde yatardım top top düşerdi içerde biriktiği için şimdi akıntı var çok az parçalar da çok küçük geliyor o da silince
Yürümeyince ilaç emilmiyor orda birikip atılıyor bence

Kızlarrrrr sesimi duyan var mı :p Neörüyonuz :21::KK75:

Merhaba bizde bu ay uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık adetimin 21. günü primolut kullanmaya başladım 6 gün sonra gittiiğimde Lucrin iğneye başlattı primolut ilacı bittikten 3 gün sonra adet oldum yani dün. Cuma günü kontrolüm var. Hepimize hakkında hayırlısı :dua: bundan sonrası hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı? Çok heyecanlıyım transfer 14 gün içinde gerçekleşir mi sizce?

Merhaba bizde bu ay uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık adetimin 21. günü primolut kullanmaya başladım 6 gün sonra gittiiğimde Lucrin iğneye başlattı primolut ilacı bittikten 3 gün sonra adet oldum yani dün. Cuma günü kontrolüm var. Hepimize hakkında hayırlısı :dua: bundan sonrası hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı? Çok heyecanlıyım transfer 14 gün içinde gerçekleşir mi sizce?
Eyer bi sıkıntı çıkmazsa inşallah transfer olursun büyük ihtimalle

X