2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar haftaya ctesi doktor randevum var ama ben 2 gündür hiç bırşey hissetmiyorum. Onceden kasiklarimda bir his vardi. Sadece göğuslerimde hassaslik var o kadar. En son ctesi test yaptirmistim 190 cikmisti. Sizce doktora gitmeden once bidaha kan testi yaptirayim mi

Kızlar haftaya ctesi doktor randevum var ama ben 2 gündür hiç bırşey hissetmiyorum. Onceden kasiklarimda bir his vardi. Sadece göğuslerimde hassaslik var o kadar. En son ctesi test yaptirmistim 190 cikmisti. Sizce doktora gitmeden once bidaha kan testi yaptirayim mi
Için rahat edecekse yaptır bitanem ama emin ol bi sıkıntı yoktur ALLAH'IN izniyle her zaman aynı ağrılar olmayabilir korkma içini ferah tut

Için rahat edecekse yaptır bitanem ama emin ol bi sıkıntı yoktur ALLAH'IN izniyle her zaman aynı ağrılar olmayabilir korkma içini ferah tut
Bit kaç gün daha bekleyeyim en iyisi. Günlerdir kan veriyorum. Kollarım delik deşik oldu. Teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun diyelim..

Bit kaç gün daha bekleyeyim en iyisi. Günlerdir kan veriyorum. Kollarım delik deşik oldu. Teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun diyelim..
Tabiki bitanem RABBIM herşeyin hayırlısını nasip etsin yavrunuda RABBIM sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin INŞAALLAH hiç bir şey için üzülme hamileliğinin tadını çıkar herşey olacağına variyo bebişinde stres yaptirma

Kızlar bebeğim sağlıklıymiş genetik sonucu gelmiş cinsiyeti kızmış :mad::KK61:
Canım benim doktorunla bir konuş istersen ama benim bildiğim patalojide tüm genetik hastalıklara bakılamıyor. Bakabildikleri genetik bozukluk belli bir yere kadarmış. Eğer sorun yoksa neden kalbi durmuş bir açıklama yaptımı doktor sana?

Canım benim doktorunla bir konuş istersen ama benim bildiğim patalojide tüm genetik hastalıklara bakılamıyor. Bakabildikleri genetik bozukluk belli bir yere kadarmış. Eğer sorun yoksa neden kalbi durmuş bir açıklama yaptımı doktor sana?
Bişey demedi sadece bizden kan istemişti genetik onlara mutlaka baktir dedi ben bide hacettepeye gidip baştan aşağa baktırmak istiyorum bütün vitamin minerallere falan neye bakılması gerekiyosa sende bana senin yaptirdiğin testleri bana atarmisin kuzum

Kızlar bebeğim sağlıklıymiş genetik sonucu gelmiş cinsiyeti kızmış :mad::KK61:
Rabbim yaşamayı nasip etmemiş ona herşeyde bi hayır vardır bundada illaki bi hayır vardır canım.Rabbim bir an once göbüşünü ve kucagını doldursun canım

Bişey demedi sadece bizden kan istemişti genetik onlara mutlaka baktir dedi ben bide hacettepeye gidip baştan aşağa baktırmak istiyorum bütün vitamin minerallere falan neye bakılması gerekiyosa sende bana senin yaptirdiğin testleri bana atarmisin kuzum
Atarım tabi canım. Sen kan sulandırıcı iğne kullanıyomuydun? Bir de kortizonu ne kadar devam ettin?

-Gul- -Gul-
image.jpeg

Rabbim yaşamayı nasip etmemiş ona herşeyde bi hayır vardır bundada illaki bi hayır vardır canım.Rabbim bir an once göbüşünü ve kucagını doldursun canım
Amin kuzum INŞAALLAH idrarda pozitifi gördüm ama kanda negatif çıktı bugün baktir dedi yine bi ümit dedim ama o da olmadı 0.667 çikti

Clexan kullandım canım bide 4 gün kullandım kortizonu prednol diye bi ilaçti
Canım bendeki rahatsızlıkların tedavisi clexane iğne ve kortizondur. Kortizonu hala daha alıyorum haftada iki gün. Bağışıklığı baskılıyor ki vucut bebeği kabul etsin. İğneyide 0.4 kullanıyorum.

Saol kuzum ya bende bu testlerle gidiyim bakalım bi hastaneye detaylı bişeyde istemiyorlar ki bizde pek anlamıyoruz bu durumlardan devlette yaparmı ki bu testleri
Canım iki düşükden sora zorunlu yapılması gerekiyor ama emin değilim biliyosun kıbrısdayım ben.

Canım iki düşükden sora zorunlu yapılması gerekiyor ama emin değilim biliyosun kıbrısdayım ben.
Evet canım biliyorum INŞAALLAH detaylı bakarlar gülermisin ağlarmisin şimdide diyolar ki sen kilolusun çocuk ondan düştü önceden kiloluydum tutunacak yeri yoktu tuttu şimdide düşük olmasına sebep arıyolar o zaman drlar hiç uğraşmasın sen kilolusun düştü sen zayıfsın düştü senin kilon bebeğe uyumlu değil diye başlarından savarlardı ne kadar cahil insanlarımız var ya RABBIM INŞAALLAH tez zamanda sağlıklı sıhhatli zayıflatmayı nasip etsin INŞAALLAH şu insanların lafından kurtulurum o zaman psikolojimle çok uğraşıyorlar kimsede demiyo yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş RABBIM emretmedi diye gine günah keçisi oldum ben istermiydim yavrumun kalbinin durmasini :sinirli::KK61::mad:

X