2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Yumurta toplama dan sonra hiç ağrıniz olmadimi
Herkeste çok farklı seyredebilir bu durumlar bitanem bendende 22 tane toplanmıştı iğnelerinde verdiği etkiyle ohss oldum yani karnım bildiğin davuldu çok ciddi ağrım olmadi ama nefes almakta bile zorlanmiştim sonuçta seninde az toplanmamış orada bi işlem oluyo ağrı olması çok normal ama çok şiddetliyse doktorunu ara bence ama hafife sana zaten ağrı kesici vermiş olmaları lazım onu kullan

Kizlar hamile olanlar embriyolariniza genetik inceleme yapilmis miydi ? İnceleme yapilmadan hamile kalanlarimiz var mi aramizda acaba
Ben genetik inceleme falan yaptırmadım canım.Doktorum gerekli görmedi insallah bi sorun olmaz

Kese ve kalp atışı icin gün sayıyorum bu bekleyiş en zoru cumaya randevum var transferin 25. Günü olacak içimde bi korku sürekli kimyasal gebelik bos gebeligi araştırıp duruyorum çok korkuyorum kan 10 12 ve 14 te verdim gayet güzel katlandı sonrası bu bekleyiş çok uzun ve ben nedeni bilinmeyen bi şekilde korkuyorum acaba kimyasal gebeligin belirtisi varmi
Canım kimyasalda düzenli bi artış olmaz beta hcgde.Doktorun öyle bişey olsa şüphelenir ve kan testini devam ettirirdi diye düşünüyorum

Canım kimyasalda düzenli bi artış olmaz beta hcgde.Doktorun öyle bişey olsa şüphelenir ve kan testini devam ettirirdi diye düşünüyorum
Umarım öyledir canim .her süreç bi sonraki den zor umarım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz acaba 25. Günde kalp atışında diyulurmu

Canım Merhaba maşallah pozitif sonucu almışsın çok sevindim senin adına inşallah yarında güzel haberlerle gelirsin hayırlı olsun..
aaa merhaba canim. Senin resmin yoktu di mi? Ben seni hic farketmemisim kusura bakma :) cok sukur bakalim. kese ve kalp atisini da duyabiliriz insallah canim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor kalbi duydun mu? Duyduysan kacinci hafta??

X