- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
yok canim dr. Yarin icin gun vermisti yarin gidicem insallah goruruzCanım seninle aynı gün transfer olmuştuk keseyi gördün mü
Sen gordunmu canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim dr. Yarin icin gun vermisti yarin gidicem insallah goruruzCanım seninle aynı gün transfer olmuştuk keseyi gördün mü
Bana 2 gün de bir beta tahlili yaptırıyorlar az sonra gidip tekrar kan vericem 1000i geçmesi lazımmış. Henüz randevu vermediler.yok canim dr. Yarin icin gun vermisti yarin gidicem insallah goruruz
Sen gordunmu canim?
Ben baya ağrı ve bulantı yaşadım. Bulantıda kullanılan ilaçlar da etkili olmuş olabilir tabi amaYumurta toplama dan sonra hiç ağrıniz olmadimi
Herkeste çok farklı seyredebilir bu durumlar bitanem bendende 22 tane toplanmıştı iğnelerinde verdiği etkiyle ohss oldum yani karnım bildiğin davuldu çok ciddi ağrım olmadi ama nefes almakta bile zorlanmiştim sonuçta seninde az toplanmamış orada bi işlem oluyo ağrı olması çok normal ama çok şiddetliyse doktorunu ara bence ama hafife sana zaten ağrı kesici vermiş olmaları lazım onu kullanYumurta toplama dan sonra hiç ağrıniz olmadimi
anladim canim. Insallah keseleri ve kalp atislarini goruruzBana 2 gün de bir beta tahlili yaptırıyorlar az sonra gidip tekrar kan vericem 1000i geçmesi lazımmış. Henüz randevu vermediler.
Amin canım inşallahanladim canim. Insallah keseleri ve kalp atislarini goruruz
Transferin 24.günü duydum ben kalp atışını.Benim 5.gün embriyosuydu.Kese diye gittim kalp atışınıda duymuştumKizlar kalp atisini hangi haftada duydunuz?
ne kadar guzel. Ben transferin 17.gunu gidicem duyamam sankrim bir de benim 3.gun embriyosu.Transferin 24.günü duydum ben kalp atışını.Benim 5.gün embriyosuydu.Kese diye gittim kalp atışınıda duymuştum
Yumurta toplama dan sonra hiç ağrıniz olmadimi
Aynen sana kalp atışı için büyük ihtimalle 10 gün sonra gel derne kadar guzel. Ben transferin 17.gunu gidicem duyamam sankrim bir de benim 3.gun embriyosu.
Sağolun once yaptiklarimda hic agri yoktu surekli gaz sancisi idrar yaparken agriOfff ne ağrıydı
5 gün kasık ağrısı
Kişiye göre değişiyor
Bazıları hiç ağrısız olmuş
Sağolun once yaptiklarimda hic agri yoktu surekli gaz sancisi idrar yaparken agri
aynen bakalim canim. Yarin insallah kesemizi goruruz.Aynen sana kalp atışı için büyük ihtimalle 10 gün sonra gel der
Ben genetik inceleme falan yaptırmadım canım.Doktorum gerekli görmedi insallah bi sorun olmazKizlar hamile olanlar embriyolariniza genetik inceleme yapilmis miydi ? İnceleme yapilmadan hamile kalanlarimiz var mi aramizda acaba
Canım kimyasalda düzenli bi artış olmaz beta hcgde.Doktorun öyle bişey olsa şüphelenir ve kan testini devam ettirirdi diye düşünüyorumKese ve kalp atışı icin gün sayıyorum bu bekleyiş en zoru cumaya randevum var transferin 25. Günü olacak içimde bi korku sürekli kimyasal gebelik bos gebeligi araştırıp duruyorum çok korkuyorum kan 10 12 ve 14 te verdim gayet güzel katlandı sonrası bu bekleyiş çok uzun ve ben nedeni bilinmeyen bi şekilde korkuyorum acaba kimyasal gebeligin belirtisi varmi
Umarım öyledir canim .her süreç bi sonraki den zor umarım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz acaba 25. Günde kalp atışında diyulurmuCanım kimyasalda düzenli bi artış olmaz beta hcgde.Doktorun öyle bişey olsa şüphelenir ve kan testini devam ettirirdi diye düşünüyorum
Canım Merhaba maşallah pozitif sonucu almışsın çok sevindim senin adına inşallah yarında güzel haberlerle gelirsin hayırlı olsun..yok canim dr. Yarin icin gun vermisti yarin gidicem insallah goruruz
Sen gordunmu canim?
aaa merhaba canim. Senin resmin yoktu di mi? Ben seni hic farketmemisim kusura bakma :) cok sukur bakalim. kese ve kalp atisini da duyabiliriz insallah canim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor kalbi duydun mu? Duyduysan kacinci hafta??Canım Merhaba maşallah pozitif sonucu almışsın çok sevindim senin adına inşallah yarında güzel haberlerle gelirsin hayırlı olsun..