2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Umarım öyledir canim .her süreç bi sonraki den zor umarım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz acaba 25. Günde kalp atışında diyulurmu
sen de mi canim? Ama kimyasaldan neden supheleniyorsun? Kimsalda degerler yavas yavas dusuyor. Ben de bos gebeligi arastiriyorum. Bi taraftanda kotuyu cagirma limonlu diyorum

aaa merhaba canim. Senin resmin yoktu di mi? Ben seni hic farketmemisim kusura bakma :) cok sukur bakalim. kese ve kalp atisini da duyabiliriz insallah canim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor kalbi duydun mu? Duyduysan kacinci hafta??
Özelden mesajlaşmıştk seninle canım ilk denemelerimiz kimyasal olmuştu hani. Neyse ki kötü günler geride kaldı güzel günler bizi bekler :) iyiyim çok şükür.. 6. Haftada çağırmıştı benim doktorum kese kalp atışı falan hepsini görmüştüm.

Annelik böyle bisey herhalde hep bi telaş :) geçen ay kuzenim bi bos gebelik geçirdi hep onu düşünüyorum
Ay canim kotuyu dusunmeyelim insallah olmasin. Peki kuzeninin degerleri ikiser kat artiyor muydu?
tabi tabi hatirlamaz miyim. Sadece burada oldugunu farketmemistim. Allah.im insallah canim sen dualarini eksik etme canim. Hamilelerin dualari kabul olurmus. Benim yarin kese icin cagirdi kalp atisink sonra duycaz herhalde. Cunku yarin 4+4 olacagim insallah

Evet canımdeğerleri düzenli artmış sonrasında kese görünmüş ama kalp atışı yok 9. Haftaya kadar bekledi bir süru doktor gezdi en son kese kuculmeye başlayınca riskli duruma girdi ve kürtaj oldu hep o korkuyu yaşıyorum su an ya kese yoksa ya kalp atışı yoksa diye

Merhabalar bebeğinin kalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftada duydunuz beni keseyi gördükten bir hafta sonra çağırdi 6+1 olmuş olucam ama erken gibi geliyor zaten merkeze gitmemizde zor tekrar tekrar gitmek istemiyorum ne yapmalıyım biraz daha geç mi gideyim

Canım doktorun çağırdığına göre bi bildiği var emin ol.6 haftada kalp atışı oluşmuş olur normalde

Dualarım seninle ve anne olmak için bu yolda emek veren herkesle canım. Aklına kötü seyler getirme sakın iyi düşün ki iyi olsun. Muhtemelen keseyi görürsünüz kalp atışı için erken benim doktorum 6. Haftada vajinal muayene etmişti o zaman kalp atışını falan görmüştük karından baksa görür müydü bilemiyorum.

yaa buyuk aci ama hep tevekkul etmek gerek. Elimizden bir sey gelmiyor. Ne kadar arastirsak ne kadar kendimizi uzsekte bos. Ben onu anladim. Kendimize zarar. Diyorum ki Allah.in planladigi seyler var. Biz O izin vermedigi surece zaten bir sey yapamayiz. Uzulur muyuz? Tabi ki ama gecen seferkinde ben benden gecmistim. Oyle yapmamak lazim. Insallah kese ve kalp atisinj duyacagiz insallah

6. Haftada duyan cok gordum canim

Allah razi olsun canim. Bakalim insallah. Bende bu sefer gidersem demekki 2 hafta sonra falan gidecegim. Bugun 4+4 cunku. Bakalim Allah kismet edecek mi? Rabbim insallah bana layik gormustur anneligi. Isteyen herkese verir insallah.

Sağolun once yaptiklarimda hic agri yoktu surekli gaz sancisi idrar yaparken agri
Canim bende de cok olmustu ağrı. . Opudan hemen sonra basladi ve hatta ohss olabilir diye uyarmıştı dr um ama olmadi şükür ... Birde bence yumurtaların karisma ihtimali yok cunku cok dikkat ediyorlar... muayenede ne kadar yumurtan var söylemediler mi? Bana 16-17 dediler 18 toplanmıştı ... yani asagi yukari sayi biliniyor...

Ben hiç sormadim banada kimse bisey demedi o bayaninda kom takipte bu kadar yoktu kucuk olanlarda gelişmiş dedi hemşire zaten baska bi doktor yapti opu islemini kendi doktorumuz değildi kafaya takacak illa bisey bulacagim ya ama hic önceleri aklima böyle seyler gelmezdi

Bugün transferden sonra 17. Günüm. Doktorum 12 gün sonra kontrole çağırdı yani 29. Günde gidicem. Heralde kalp atımını da duymak istedi. Hepsi için çağırdı

Ben keseyi 5+5 te gördüm kalp atışını 6+3 te duydum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…