Aminnn çok teşekkürler..Rabbim yardımcın olsun.Bebişini sana bagışlasın
Canım nasılsın? Yeniledinmi testi?Kuzum ben yarın testi yenilicem INŞAALLAH güzel olur eczaciyla konuştum vardır yoksa niye çıksın test ver garanti olsun dedi bakalım hayırlısı RABBIM INŞAALLAH yüzümüzü güldürsün ümmet-i muhammedle beraber
Yeniledim Bitanem ilk aldığım marka testle yaptım yine var eşimde gördü ama çok bi koyulaşma yok aradan iki gün geçti dahada yapmicam testi adetim gecikirse gider kan testi yaptırırım bu bile bizi ümitlendiriyo sonra bi olumsuzluk olunca yine bi yıkım yinede INŞAALLAH RABBIM izniyle hamilelikte dua edin bana nolurCanım nasılsın? Yeniledinmi testi?
Kürtaj sonrası adet olmuşmuydun cnm sen? Kaçında adet günün?Yeniledim Bitanem ilk aldığım marka testle yaptım yine var eşimde gördü ama çok bi koyulaşma yok aradan iki gün geçti dahada yapmicam testi adetim gecikirse gider kan testi yaptırırım bu bile bizi ümitlendiriyo sonra bi olumsuzluk olunca yine bi yıkım yinede INŞAALLAH RABBIM izniyle hamilelikte dua edin bana nolur
Hiç olmadım kuzum hatta kanama bile yaşamadım lekelenme gibi oldum bi on gün kadar falan sonrada hastane bana demedi hiç kan baktir diye hatta tekrar muayeneye bile çağirmadilar bende adet olmayı bekliyordum aynı hamilelik belirtileri gibi belirti yaşadkm ondan test yaptım zaten yoksa aklımda bile yoktu şimdide 34 gün oldu kürtaj sonrası adet tarihimide bilmiyorumKürtaj sonrası adet olmuşmuydun cnm sen? Kaçında adet günün?
Bisey olmaz canım.Ama camaşır suyuyla uğraşmamaya çalış.İyi olmadığını söylüyolar ama tabi bilimsel mi hiç bi fikrim yokAy kizlar ben bugun porcoz ve camasir suyunu karistirdim tuvaleti ovmak icin bisey olmamistir di misoludum da biraz...
5+2 gittiğimde gördü doktor tatlımKese ne zaman göründü sizin.
bilimsel bi aciklamasi yokmus ama uzak durun yaziyor tum okuduklarimBisey olmaz canım.Ama camaşır suyuyla uğraşmamaya çalış.İyi olmadığını söylüyolar ama tabi bilimsel mi hiç bi fikrim yok
Doktorun sana kontrollerde kaçtane folikül olduğunu söylemiştir arkadaşım ordan tahmin edebilirsin ağrılar hakkında bilgim yok en fazla 5tane yumurta toplanmıştı çünkü istersen şikayetlerin için doktorunla konuş o daha sağlıklı yönlendirecektir seniMerhaba arkadaşlar cuma günü opu oldum 14 yumurta toplandi benim 4 denemem önceki tedavimde opudan sonra hic bi rahatsizligim olmadi bugün 3gun hala karnimda agri ve aşırı gaz sancisi var cok hafif mide bulantısı normal olabilir mi ayrica oda da bulunduğum bayanla ayni anda aldilar önce sen sonra sen gel şeklinde amaliyathanede bekledik yumurtalarin karışma durumu olurmu çünkü onun 24 yumurtası oluşmuş agrin olabilir dedi hic ağrım yok dedi onun yok benim ki vardı ay bilmiyorum size sacma gelebilir ama cok aklima takıldı
Teşekkürler canım. Demek ki daha var biraz daha bekleyeyim doktora gitmek için5+2 gittiğimde gördü doktor tatlım
Canım seninle aynı gün transfer olmuştuk keseyi gördün müKizlar kalp atisini hangi haftada duydunuz?