2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Cooook sevindim mesajlarinizi görünce kizlar Allah tamamina erdirsin kendiliginden olmasi da ayri bi guzel olmus ...bebisleriniz bekletmeyecek insallah sizi
Saol kuzum ALLAH razı olsun INŞAALLAH hamileliktir ikimizde çok sevindik bi yandanda inanamadık bekleyip idrar testini tekrar edicem iyice koyulaşinca gidip kan veririm ALLAH'IN izniyle

Kızlar selammm, bugün 12. gün 189 çıktı beta hcg. Tüp bebek merkezini aradım 1 hafta sonrasına doktor randevusu verdiler.

kizlar merhaba 5. haftamdayim keseyi görmeye gittiğimizde annem seker hastasi oldugu icin doktor seker yüklemesi yaptirmami istedi ama ben bunu istemiyorum sizce ne yapmaliyim?

kizlar merhaba 5. haftamdayim keseyi görmeye gittiğimizde annem seker hastasi oldugu icin doktor seker yüklemesi yaptirmami istedi ama ben bunu istemiyorum sizce ne yapmaliyim?
Şeker yüklemesini tavsiye etmeyen doktorlar var canım.İyica araştır başka doktorlarla görüş fikir al bence

10.tupbebek denemesiyle mucizelerime kavuşmustum ama birinin kalbi durdu diğeri içinde tedirgin halde 12.haftaya geldik hamdolsun dualarınızı bekliyorum insaAllah bu minnagim bizimle kalir
Rabbim yardımcın olsun.Bebişini sana bagışlasın

Şimdilik fazla yorgunluk yok ama çabuk yoruluyorum sanki 9 aylık gibiyim şimdiden işim zor valla
daha dur bakalim bitanem hele bi bebeğin hareketlensin o zaman gör sen Sende bebekte sağlıklı sıhhatli olun kuzum dinlenince yine yoğunluk atılır INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle

daha dur bakalim bitanem hele bi bebeğin hareketlensin o zaman gör sen Sende bebekte sağlıklı sıhhatli olun kuzum dinlenince yine yoğunluk atılır INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle
Amin inşallah.Aynen canım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…