teşekkürlerSon adet tarihine göre hesaplanıyo
Saol kuzum ALLAH razı olsun INŞAALLAH hamileliktir ikimizde çok sevindik bi yandanda inanamadık bekleyip idrar testini tekrar edicem iyice koyulaşinca gidip kan veririm ALLAH'IN izniyleCooook sevindim mesajlarinizi görünce kizlar Allah tamamina erdirsinkendiliginden olmasi da ayri bi guzel olmus ...bebisleriniz bekletmeyecek insallah sizi
Transfer olduğun gün 2haftalık sayılıyor tatlım ona göre hesaplanmaktaPeki bu kalp atışı için 8. Haftayı nasıl saydınız. Transferden sonraki haftaları mı son adet tarihini mi
Guzel haberlerinizi bekliyoruzzzSaol kuzum ALLAH razı olsun INŞAALLAH hamileliktir ikimizde çok sevindik bi yandanda inanamadık bekleyip idrar testini tekrar edicem iyice koyulaşinca gidip kan veririm ALLAH'IN izniyle
INŞAALLAH bitanem nolur dua edin bakışların duası kabul olurmuşGuzel haberlerinizi bekliyoruzzz
Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsinKızlar selammm, bugün 12. gün 189 çıktı beta hcg. Tüp bebek merkezini aradım 1 hafta sonrasına doktor randevusu verdiler.
Şeker yüklemesini tavsiye etmeyen doktorlar var canım.İyica araştır başka doktorlarla görüş fikir al bencekizlar merhaba 5. haftamdayim keseyi görmeye gittiğimizde annem seker hastasi oldugu icin doktor seker yüklemesi yaptirmami istedi ama ben bunu istemiyorum sizce ne yapmaliyim?
tamam canim teşekkür ederim cevabın icin :)Şeker yüklemesini tavsiye etmeyen doktorlar var canım.İyica araştır başka doktorlarla görüş fikir al bence
Kuzum ben yarın testi yenilicem INŞAALLAH güzel olur eczaciyla konuştum vardır yoksa niye çıksın test ver garanti olsun dedi bakalım hayırlısı RABBIM INŞAALLAH yüzümüzü güldürsün ümmet-i muhammedle beraberKızlar asıl siz napıyonuz? Naptınız?
Şimdilik fazla yorgunluk yok ama çabuk yoruluyorum sanki 9 aylık gibiyim şimdiden işim zor vallaHamişler ya yoruluyolar buraya girmeye halleri kalmiyo kuzum herhalde
Rabbim yardımcın olsun.Bebişini sana bagışlasın10.tupbebek denemesiyle mucizelerime kavuşmustum ama birinin kalbi durdu diğeri içinde tedirgin halde 12.haftaya geldik hamdolsun dualarınızı bekliyorum insaAllah bu minnagim bizimle kalir
daha dur bakalim bitanem hele bi bebeğin hareketlensin o zaman gör senŞimdilik fazla yorgunluk yok ama çabuk yoruluyorum sanki 9 aylık gibiyim şimdiden işim zor valla
Amin inşallah.Aynen canım öyledaha dur bakalim bitanem hele bi bebeğin hareketlensin o zaman gör senSende bebekte sağlıklı sıhhatli olun kuzum dinlenince yine yoğunluk atılır INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle