INŞAALLAH kuzum ya kanda bakalım ne çıkıcam idrar testlerini ortamıza koyduk bakıp bakıp duruyoruzAyy gördüm vallaMaşallah çok sevindim adınıza kızlar.İnşallah kandada güzel değerler görürsünüz.Bebişlerimizi hep beraber kucagımiza alırız kızlar
İnan canım bariz gözüküyo işte.Tüp bebek tedavisinden sonra doğal yolla hamile kalan çok kişi var olmuycak bişey deil ki.Adetin geçti mi yoksa daha var mı adet olmanaBen hala inanamıyorum
Evet canım çok güzel denk gelmiş.Rabbim tüm güzellikleri beraber göstersin.Ben sizin normal hayatta arkadaş olduğunuzu bilmiyodum beraber çay içiyoruz falan diyince dedim heralde kafa buluyolar bunlar benimleINŞAALLAH kuzum ya kanda bakalım ne çıkıcam idrar testlerini ortamıza koyduk bakıp bakıp duruyoruzbide aynı anda bebeğinizi kaybettik aynı anda hamile olduk ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH tamamına erdirir INŞAALLAH
Yok kuzum burada tanıştık sürekli konuşuyoduk pozitifi görünce gamze bana geldi testte getirmiş bi daha yaptık buda çıktı yeni görüştük yaniEvet canım çok güzel denk gelmiş.Rabbim tüm güzellikleri beraber göstersin.Ben sizin normal hayatta arkadaş olduğunuzu bilmiyodum beraber çay içiyoruz falan diyince dedim heralde kafa buluyolar bunlar benimle
Ne güzel ya özendim valla.Allah bozmasın arkadaşlığınızı.Yok kuzum burada tanıştık sürekli konuşuyoduk pozitifi görünce gamze bana geldi testte getirmiş bi daha yaptık buda çıktı yeni görüştük yani
Evet çok iyi düşünmüşsün çok güzel olmuş ikinizinde pozitifi görmesi bende duygulandım simdiBurda tanıştık canım ilk defa yüz yüze görüştük nasipmiş şimdi inşallah ikimizde hamileyiz bugün ona test getirdim yap diye nasıl sarildik çok duygulandım
Amin INŞAALLAH kuzum siz yakın olsaydınız gün yapardık hep görüşürdükNe güzel ya özendim valla.Allah bozmasın arkadaşlığınızı.
Evet canım çok güzel olurduAmin INŞAALLAH kuzum siz yakın olsaydınız gün yapardık hep görüşürdük
Canım kaçınci günün De çıktıKızlar bugünkü testim daha belirgin dün başka testti ışıkta zor görülüyordu bide siz bakın bu daha belirgin
Saol kuzum da günümü bilmiyorum kürtaj oldum 32 gün önce bi denedik idrar testini pozitif çok şaşırdım INŞAALLAH kanda da çikarCanım kaçınci günün De çıktı
Hayırlı ugurlu olsun bu arada
Normal yoldanSaol kuzum da günümü bilmiyorum kürtaj oldum 32 gün önce bi denedik idrar testini pozitif çok şaşırdım INŞAALLAH kanda da çikar
Yok kuzum eğer hamilelik çıkarsa kanda normal yoldan olmuş olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAHNormal yoldan
Hamile kaldınız ozaman bende tup bebek transferi sandım
Canım düşükten sonra değerin sıfırlanmışmıydı senin? Adet oldunmu?Canım ikimizde test yaptık silik çizgi çıktı
Ben baktirmadim kuzum o yüzden acabamı diyorum ama dün ışıkta zor belli oluyodu bugün biraz daha net çıkınca heveslendim ama ben bi kaç test daha denicem sonra kan vericem hemen gitmicem ama olabiliyormuş böyle hamilelikler çok varmış kürtajdan sonra kadında 15.günle 25.gün arası yumurtlama oluyomuş yani doktorlar olabiliyo dedi yanlış hatırlamıyosam gamzeninde değeri düşmüştü o baktirdi çünküCanım düşükten sonra değerin sıfırlanmışmıydı senin? Adet oldunmu?
Canım benim inşallah allahım gönlünüze göre versin inşallah, bende bir sene önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Kandaki değerin twkrardan sıfırlanması benim 40 günü bulmuştu. 40 günde adet olmuştum. Onçin sordum. Her bünye aynı değil tabi kiminin daha erken sıforlanıyor. Benimde aklımda gamzenin baktırdığı kaldı sanki sıfırlanmıştı onun.Ben baktirmadim kuzum o yüzden acabamı diyorum ama dün ışıkta zor belli oluyodu bugün biraz daha net çıkınca heveslendim ama ben bi kaç test daha denicem sonra kan vericem hemen gitmicem ama olabiliyormuş böyle hamilelikler çok varmış kürtajdan sonra kadında 15.günle 25.gün arası yumurtlama oluyomuş yani doktorlar olabiliyo dedi yanlış hatırlamıyosam gamzeninde değeri düşmüştü o baktirdi çünkü
Valla kuzum ben hiç baktirmadim dr yüzü dahi görmedim INŞAALLAH RABBIM izniyle yeni bir hamileliktir bendede belli belirtiler vardi ondan baktım drum bana ne korun dedi nede bi testte baktir dedi 10 gün sonra normale dön dedi ama sence attığım testte bi tık yükselme var mi sence bi umutCanım benim inşallah allahım gönlünüze göre versin inşallah, bende bir sene önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Kandaki değerin twkrardan sıfırlanması benim 40 günü bulmuştu. 40 günde adet olmuştum. Onçin sordum. Her bünye aynı değil tabi kiminin daha erken sıforlanıyor. Benimde aklımda gamzenin baktırdığı kaldı sanki sıfırlanmıştı onun.
İlk yaptığını göremedim bem cnm 2. Çizgi ama 2. Yaptığında bariz 2. Çizgi var. İnşallah hayırlısı ile hamilesiniz canım benim :)Valla kuzum ben hiç baktirmadim dr yüzü dahi görmedim INŞAALLAH RABBIM izniyle yeni bir hamileliktir bendede belli belirtiler vardi ondan baktım drum bana ne korun dedi nede bi testte baktir dedi 10 gün sonra normale dön dedi ama sence attığım testte bi tık yükselme var mi sence bi umut
INŞAALLAH bitanem zaten ışıkta belliydi çok dikkatli bakmak lazımdı yinede attım bugün gamzeyle yaptık direk 3 dk da çıktı INŞAALLAH ALLAH'IN izniyle hamileyizdirİlk yaptığını göremedim bem cnm 2. Çizgi ama 2. Yaptığında bariz 2. Çizgi var. İnşallah hayırlısı ile hamilesiniz canım benim :)