Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyunmuyorki canımKızlar sesiniz soluğunuz kesildi.Uyudunuz mu naptınız
Ha ha canım takma bu kadar herşey nasip kısmet.Senin kan testi günün ne zamandı canımUyunmuyorki canım
Gözümü kapatıyorum emriyo görüyorum rüyamda valla
Uyunmuyorki canım
Gözümü kapatıyorum emriyo görüyorum rüyamda valla
14 Şubat canımHa ha canım takma bu kadar herşey nasip kısmet.Senin kan testi günün ne zamandı canım
İyi bişey kalmamıs canım.İnşallah güzel haberler alırsın canım14 Şubat canım
İnşallahİyi bişey kalmamıs canım.İnşallah güzel haberler alırsın canım
Çok bariz duyarsın hatta.8 haftalık olmuşsun ben 1 hafta önce duydum meselaİyi geceler arkadaşlar benimde gözümde hiç uyku yok yarın kalp atışı için dr randevum var inşallah duyarım dualarınızı beklerim
Peki bu kalp atışı için 8. Haftayı nasıl saydınız. Transferden sonraki haftaları mı son adet tarihini miÇok bariz duyarsın hatta.8 haftalık olmuşsun ben 1 hafta önce duydum mesela
Son adet tarihine göre hesap yapmalısın cnm.Peki bu kalp atışı için 8. Haftayı nasıl saydınız. Transferden sonraki haftaları mı son adet tarihini mi
Günaydın cnm. Kan veriyormusun bugün ?Günaydın kızlar
Yok canım kan falan vermicem takip yapmayı düşünmüyorum sadece kan sulandırıcı igneye baslarim nedense inanamıyorum sanki gerçek değil gibi geliyoGünaydın cnm. Kan veriyormusun bugün ?
Canım madem ki çift çizgiyi gördün niye inanmıyorsun. Senin değerin sıfırlanmıştı zaten kuzum. Yanılma olmaması lazım. Bari idrar testini tekrarla.Yok canım kan falan vermicem takip yapmayı düşünmüyorum sadece kan sulandırıcı igneye baslarim nedense inanamıyorum sanki gerçek değil gibi geliyo
Tekrarladım canım ama ilk hamileligimde de böyle olmuştu kürtajdan sonra kanama hiç durmadı halen kahverengi lekelemem var ilkinde kimyasal olmuştuCanım madem ki çift çizgiyi gördün niye inanmıyorsun. Senin değerin sıfırlanmıştı zaten kuzum. Yanılma olmaması lazım. Bari idrar testini tekrarla.
INŞAALLAH kuzum ya kanda bakalım ne çıkıcam idrar testlerini ortamıza koyduk bakıp bakıp duruyoruz bide aynı anda bebeğinizi kaybettik aynı anda hamile olduk ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH tamamına erdirir INŞAALLAH
Cooook sevindim mesajlarinizi görünce kizlar Allah tamamina erdirsin kendiliginden olmasi da ayri bi guzel olmus ...bebisleriniz bekletmeyecek insallah siziBurda tanıştık canım ilk defa yüz yüze görüştük nasipmiş şimdi inşallah ikimizde hamileyiz bugün ona test getirdim yap diye nasıl sarildik çok duygulandım
Hayırlısı neyse olsun canım benim. Kafana takma lütfen, umarım bebişin seninledir. Yine de doktoruna bilgi ver derim madem ki lekelerde var belkide kürtajla alakalı değildir.Tekrarladım canım ama ilk hamileligimde de böyle olmuştu kürtajdan sonra kanama hiç durmadı halen kahverengi lekelemem var ilkinde kimyasal olmuştu
Son adet tarihine göre hesaplanıyoPeki bu kalp atışı için 8. Haftayı nasıl saydınız. Transferden sonraki haftaları mı son adet tarihini mi