2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Kızlar sesiniz soluğunuz kesildi.Uyudunuz mu naptınız :uykucu:

İyi geceler arkadaşlar benimde gözümde hiç uyku yok yarın kalp atışı için dr randevum var inşallah duyarım dualarınızı beklerim
Çok bariz duyarsın hatta.8 haftalık olmuşsun ben 1 hafta önce duydum mesela

Yok canım kan falan vermicem takip yapmayı düşünmüyorum sadece kan sulandırıcı igneye baslarim nedense inanamıyorum sanki gerçek değil gibi geliyo
Canım madem ki çift çizgiyi gördün niye inanmıyorsun. Senin değerin sıfırlanmıştı zaten kuzum. Yanılma olmaması lazım. Bari idrar testini tekrarla.

Canım madem ki çift çizgiyi gördün niye inanmıyorsun. Senin değerin sıfırlanmıştı zaten kuzum. Yanılma olmaması lazım. Bari idrar testini tekrarla.
Tekrarladım canım ama ilk hamileligimde de böyle olmuştu kürtajdan sonra kanama hiç durmadı halen kahverengi lekelemem var ilkinde kimyasal olmuştu

INŞAALLAH kuzum ya kanda bakalım ne çıkıcam idrar testlerini ortamıza koyduk bakıp bakıp duruyoruz :KK70:bide aynı anda bebeğinizi kaybettik aynı anda hamile olduk ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH tamamına erdirir INŞAALLAH :KK19:

Burda tanıştık canım ilk defa yüz yüze görüştük nasipmiş şimdi inşallah ikimizde hamileyiz bugün ona test getirdim yap diye nasıl sarildik çok duygulandım
Cooook sevindim mesajlarinizi görünce kizlar Allah tamamina erdirsin :anneadayı::halay:kendiliginden olmasi da ayri bi guzel olmus :emir_bebek:...bebisleriniz bekletmeyecek insallah sizi:KK49:

Tekrarladım canım ama ilk hamileligimde de böyle olmuştu kürtajdan sonra kanama hiç durmadı halen kahverengi lekelemem var ilkinde kimyasal olmuştu
Hayırlısı neyse olsun canım benim. Kafana takma lütfen, umarım bebişin seninledir. Yine de doktoruna bilgi ver derim madem ki lekelerde var belkide kürtajla alakalı değildir.

X