- 1 Aralık 2017
- 2.301
- 7.408
Kızlar doğru ikimizde idrarda pozitifi gördük zaten gamzeyle beraberiz şimdi bizde inanamadık ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar doğru ikimizde idrarda pozitifi gördük zaten gamzeyle beraberiz şimdi bizde inanamadık ama
Tamam yolla bakalım.Siz aynı şehirdemiydiniz ben onu bile bilmiyorumEve gidince foto atcammmm
Gerçekten şoktayiz ya pazartesi kan vericem INŞAALLAH dua edin bizeHadi ordan yeme bizi
Senin testin benim ilk yaptığım test gibi cıkmıs canım hayalet cizgi ayy cok mutlu oldum ikiniz adına inşallah sağlıkla ilerler :)Kızlar doğru ikimizde idrarda pozitifi gördük zaten gamzeyle beraberiz şimdi bizde inanamadık ama
Bugün daha net canımGördüm testlerinizi ikinizinde silik var çok sevindim :)
Hadi inşallah öyledir.Sizin adınıza çok mutlu olurumKızlar doğru ikimizde idrarda pozitifi gördük zaten gamzeyle beraberiz şimdi bizde inanamadık ama
Saol kuzum bugün aklımda yoktu yapmak gamze getirdi saolsun gü emilir bi test yaptım daha net çıktıSenin testin benim ilk yaptığım test gibi cıkmıs canım hayalet cizgi ayy cok mutlu oldum ikiniz adına inşallah sağlıkla ilerler :)
Çok güzel canım ne mutlu size yaaa :)Bugün daha net canım
Bizde dumur olduk kuzim hadi ordan dedik ama valla oldu sankiHadi inşallah öyledir.Sizin adınıza çok mutlu olurum
Hangi ara test yaptınız da millet gördü anlamadım.Nereye attınız bi foto atında bende göriyimBugün daha net canım
Süper süper Pazartesi kan verin ve kendinize dikkat edin canım:)Saol kuzum bugün aklımda yoktu yapmak gamze getirdi saolsun gü emilir bi test yaptım daha net çıktı
Silik var bariz belli canım :) Daha yeni oldugu icin muhtemelen hadi bakalım gercekten cok sevindim :)Kızlar bugünkü testim daha belirgin dün başka testti ışıkta zor görülüyordu bide siz bakın bu daha belirgin
Yaa bugün daha net olmuş :)burdaaaa
Canım rahat olduk galibaYaa bugün daha net olmuş :)
Kızlar siz ne yaptınız boyle ne kadar sanslısınız maşallah :)
İkinizin adınada çok ama çok sevindim kendinize çok çok dikkat edin :) Kanda verince netleşir saglıkla ilerlesin inşallah.Canım rahat olduk galiba
Bizde çok heyecanliyiz ya inanamıyoruz hala gerçekmi kızlar yaaaaaaaSilik var bariz belli canım :) Daha yeni oldugu icin muhtemelen hadi bakalım gercekten cok sevindim :)
Kızlar bugünkü testim daha belirgin dün başka testti ışıkta zor görülüyordu bide siz bakın bu daha belirgin
Ayy gördüm valla Maşallah çok sevindim adınıza kızlar.İnşallah kandada güzel değerler görürsünüz.Bebişlerimizi hep beraber kucagımiza alırız kızlarburdaaaa
Ben hala inanamıyorumAyy gördüm valla Maşallah çok sevindim adınıza kızlar.İnşallah kandada güzel değerler görürsünüz.Bebişlerimizi hep beraber kucagımiza alırız kızlar