Benim 5.gün hayalet bi çizgi çıkmıştı o bile kafamı karıştırmıştı.4.gün test yapıp pozitif gorene hiç rastlamadım ben canım.8 veya 9.gün tekrar yapabilirsin o zaman çıkarEvet haklısınız ama
Bazı arkadaşlarımızin 4.5 günden çıkınca bende yapmak istedim ama negatif çıktı
Hayirlisi artık ben test günümü bekliyim en iyisi
Normal testlerden mi yaptınızBenim 5.gün hayalet bi çizgi çıkmıştı o bile kafamı karıştırmıştı.4.gün test yapıp pozitif gorene hiç rastlamadım ben canım.8 veya 9.gün tekrar yapabilirsin o zaman çıkar
Erken gebelik testiydi canım.8.gün belirgin çıkmıştıNormal testlerden mi yaptınız
yoksa erken gebelik testlerindenmiydi
Ben bayagi aceleci davrandım sanırımBenim 5.gün hayalet bi çizgi çıkmıştı o bile kafamı karıştırmıştı.4.gün test yapıp pozitif gorene hiç rastlamadım ben canım.8 veya 9.gün tekrar yapabilirsin o zaman çıkar
Canım doktor ne dedi bu duruma bir de kese göründü müÇift embriyodu cnm iki tane 5.gün embriyosuydu hayırlısi çok merak ediyorum tek çift farketmez inşallah keseyi kalp atışını duyabilirim benim 11.gün 817 çıktı değerim 13.gün 1417 tam iki katına ulaşmadığı için tedirgin oldum
Anladım canım teşekkürlerErken gebelik testiydi canım.8.gün belirgin çıkmıştı
Aynen canım çok acele etmişsin ama hak veriyorum sana sabretmek çok zor.Sakın kafaya takma bunu teselli olsun diye söylemiyorum sen resmen imkansızı denemişsin o yüzden söylüyorumBen bayagi aceleci davrandım sanırım
Evet canım hiç test yapmamış gibi düşün 8 veya 9.gün tekrarla ❤Anladım canım teşekkürler
Ben 8.9 gün yapıyım en iyisi
Evet haklısınız ama
Bazı arkadaşlarımızin 4.5 günden çıkınca bende yapmak istedim ama negatif çıktı
Hayirlisi artık ben test günümü bekliyim en iyisi
Canım nasılsınHerkesin bünyesi farkli sanirim
Hcg degeride parmak izi gibi sanirirm
Birinde 10 cikan digerinde 100 cikiyo ama sonucta ikisi nin de gebeligi devam ediyo
Hemsire bana 8. Gun idrarda bakma demişti ben yine de baktim negatifti ama kanda 13 çıktı..
Benim ki kimyasal gebelikle sonuclandi ama benimle degeri ayni olan birinin devam etti gebeligi
Yani söyleyeceğim kendinizi strese sokacak herseyden uzak durun :) ozellikle idrar testi gibi
Hayırlı olsun, inşallah keseyi de görürsün canım. Bişey sorucam +1 ne demek oluyor hep duyuyorum da bilmiyorum ne olduğunu?Merhaba arkadaşlar benim 13.GÜN test sonucum 1417 çıktı doktorda 4 gün sonra muaneye çağırdi kese görmek için muane günü 5+1 olmuş olucam kese gören varmı benim haftamdayken inşallah görebiliriz
Biz buralardayız da sen kayıpsın canım.Yoğunluk aynen devam galiba.Allah kolaylık versinKızlar nerelerdesiniz?
Canım çalışıyorum maalesef. Gün içinde bakamıyorum hiç. Bugün iş çıkışı kontrolüm vardı, bebiş kendini gösterdi, oğlumuz yolda geliyor :)Biz buralardayız da sen kayıpsın canım.Yoğunluk aynen devam galiba.Allah kolaylık versin
Ayy çok sevindim.Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinCanım çalışıyorum maalesef. Gün içinde bakamıyorum hiç. Bugün iş çıkışı kontrolüm vardı, bebiş kendini gösterdi, oğlumuz yolda geliyor :)
Amin canım benim, allahım o günüde gösterecek sana emin ol :)Ayy çok sevindim.Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah bende o günleri görürüm
Agzından bal damlıyo saolAmin canım benim, allahım o günüde gösterecek sana emin ol :)
Canım bağırsakta çözüleni kullan. 34. Haftaya kadar kullanılması gerek diye biliyorum.Kızlar ben şu an corasprin kullanıyorum ne zamana kadar devam edicem bilgisi olan var mı.Bende mide ülseri var mide kanaması yapar diye korkuyorum