2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Evet haklısınız ama
Bazı arkadaşlarımızin 4.5 günden çıkınca bende yapmak istedim ama negatif çıktı

Hayirlisi artık ben test günümü bekliyim en iyisi
Benim 5.gün hayalet bi çizgi çıkmıştı o bile kafamı karıştırmıştı.4.gün test yapıp pozitif gorene hiç rastlamadım ben canım.8 veya 9.gün tekrar yapabilirsin o zaman çıkar

Benim 5.gün hayalet bi çizgi çıkmıştı o bile kafamı karıştırmıştı.4.gün test yapıp pozitif gorene hiç rastlamadım ben canım.8 veya 9.gün tekrar yapabilirsin o zaman çıkar
Normal testlerden mi yaptınız
yoksa erken gebelik testlerindenmiydi

Ben bayagi aceleci davrandım sanırım

Canım doktor ne dedi bu duruma bir de kese göründü mü

Ben bayagi aceleci davrandım sanırım
Aynen canım çok acele etmişsin ama hak veriyorum sana sabretmek çok zor.Sakın kafaya takma bunu teselli olsun diye söylemiyorum sen resmen imkansızı denemişsin o yüzden söylüyorum

Evet haklısınız ama
Bazı arkadaşlarımızin 4.5 günden çıkınca bende yapmak istedim ama negatif çıktı

Hayirlisi artık ben test günümü bekliyim en iyisi

Herkesin bünyesi farkli sanirim
Hcg degeride parmak izi gibi sanirirm
Birinde 10 cikan digerinde 100 cikiyo ama sonucta ikisi nin de gebeligi devam ediyo
Hemsire bana 8. Gun idrarda bakma demişti ben yine de baktim negatifti ama kanda 13 çıktı..
Benim ki kimyasal gebelikle sonuclandi ama benimle degeri ayni olan birinin devam etti gebeligi

Yani söyleyeceğim kendinizi strese sokacak herseyden uzak durun :) ozellikle idrar testi gibi

Canım nasılsın

Merhaba arkadaşlar benim 13.GÜN test sonucum 1417 çıktı doktorda 4 gün sonra muaneye çağırdi kese görmek için muane günü 5+1 olmuş olucam kese gören varmı benim haftamdayken inşallah görebiliriz
Hayırlı olsun, inşallah keseyi de görürsün canım. Bişey sorucam +1 ne demek oluyor hep duyuyorum da bilmiyorum ne olduğunu?

Canım çalışıyorum maalesef. Gün içinde bakamıyorum hiç. Bugün iş çıkışı kontrolüm vardı, bebiş kendini gösterdi, oğlumuz yolda geliyor :)
Ayy çok sevindim.Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah bende o günleri görürüm

Kızlar ben şu an corasprin kullanıyorum ne zamana kadar devam edicem bilgisi olan var mı.Bende mide ülseri var mide kanaması yapar diye korkuyorum

Kızlar ben şu an corasprin kullanıyorum ne zamana kadar devam edicem bilgisi olan var mı.Bende mide ülseri var mide kanaması yapar diye korkuyorum
Canım bağırsakta çözüleni kullan. 34. Haftaya kadar kullanılması gerek diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…