Başlamıştık zaten yavaştan ama eşimle kavgays dönüyo bu konu.Agzından bal damlıyo saol ❤ Ee artık yavaştan isim düşünmeye başlayın paşaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlamıştık zaten yavaştan ama eşimle kavgays dönüyo bu konu.Agzından bal damlıyo saol ❤ Ee artık yavaştan isim düşünmeye başlayın paşaya
İlk kez duydum bağırsakta çözülenini doktora gidince sorıyım saol canımCanım bağırsakta çözüleni kullan. 34. Haftaya kadar kullanılması gerek diye biliyorum.
İkiniz de birer isim söyleyin iki ismi olsun en güzeliBaşlamıştık zaten yavaştan ama eşimle kavgays dönüyo bu konu.
Ben ömür boyu kullanacam diye eczacım bana bağırsakta çözülen verdiki uzun süre kullanımda mide sorunu yaşatmasın. Akşam eve gidince görselini atayım sana benim içtiğimin.İlk kez duydum bağırsakta çözülenini doktora gidince sorıyım saol canım
Eşim iki isim koymaya da karşı. Çözücez bir şekilde.İkiniz de birer isim söyleyin iki ismi olsun en güzeli
Tamam canım sana zahmet bende ondan kullanıyım nerdeyse 2 ay oldu şimdiden rahatsız ediyo midemi ağrı oluyoBen ömür boyu kullanacam diye eczacım bana bağırsakta çözülen verdiki uzun süre kullanımda mide sorunu yaşatmasın. Akşam eve gidince görselini atayım sana benim içtiğimin.
Nasıl yani canım :)Kızlar @Ssy8491 ile beraber çay içiyoruz ve HAMILEYİZZZZZ
İnşallah sağ salim görürsün cnm iyi düşün bende yeni geldim çok şükür gördük şimdi kalp atışında sıra inşallah onu duymakta nasip olurkızlar Merhaba yavrumuzun kesesini görmeye gidiyoruz dualarinizda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
Canım ikimizde test yaptık silik çizgi çıktıNasıl yani canım :)
amin canim inşallah Allah razı olsun sen de yavrucugunu sag salim kucağına alırsın insallah yolk kesesi iyi birsey onu biliyorum sadece ben :)İnşallah sağ salim görürsün cnm iyi düşün bende yeni geldim çok şükür gördük şimdi kalp atışında sıra inşallah onu duymakta nasip olur
Evet canım yolk kesesi olustuysa bebekte oluşacak:)Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 haftalık olarak keseyi gördük çok şükür doktor 7mm dedi haftaya da kalp atışı için çağırdı 6+1 de çok erken mi bu haftalarda duyan oldu mu hiç bide kesede yolk kesesi oluşmuş dedi sevinmelimiyim
Hadi ordan yeme biziKızlar @Ssy8491 ile beraber çay içiyoruz ve HAMILEYİZZZZZ
Evettttt
Eve gidince foto atcammmmHadi ordan yeme bizi
Gördüm testlerinizi ikinizinde silik var çok sevindim :)Evettttt