2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

İlk kez duydum bağırsakta çözülenini doktora gidince sorıyım saol canım
Ben ömür boyu kullanacam diye eczacım bana bağırsakta çözülen verdiki uzun süre kullanımda mide sorunu yaşatmasın. Akşam eve gidince görselini atayım sana benim içtiğimin.

Ben ömür boyu kullanacam diye eczacım bana bağırsakta çözülen verdiki uzun süre kullanımda mide sorunu yaşatmasın. Akşam eve gidince görselini atayım sana benim içtiğimin.
Tamam canım sana zahmet bende ondan kullanıyım nerdeyse 2 ay oldu şimdiden rahatsız ediyo midemi ağrı oluyo

Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 haftalık olarak keseyi gördük çok şükür doktor 7mm dedi haftaya da kalp atışı için çağırdı 6+1 de çok erken mi bu haftalarda duyan oldu mu hiç bide kesede yolk kesesi oluşmuş dedi sevinmelimiyim

İnşallah sağ salim görürsün cnm iyi düşün bende yeni geldim çok şükür gördük şimdi kalp atışında sıra inşallah onu duymakta nasip olur
amin canim inşallah Allah razı olsun sen de yavrucugunu sag salim kucağına alırsın insallah yolk kesesi iyi birsey onu biliyorum sadece ben :)

Merhaba arkadaşlar bugün 5+1 haftalık olarak keseyi gördük çok şükür doktor 7mm dedi haftaya da kalp atışı için çağırdı 6+1 de çok erken mi bu haftalarda duyan oldu mu hiç bide kesede yolk kesesi oluşmuş dedi sevinmelimiyim
Evet canım yolk kesesi olustuysa bebekte oluşacak:)

X