Ayy Allah beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün... mesajlarını okuyorum rahat ol kuzumKız yeni ismin çok hoş olmuş çok beyendimBanada böyle bi isim bulalım bende istiyorum
Çift embriyodu cnm iki tane 5.gün embriyosuydu hayırlısi çok merak ediyorum tek çift farketmez inşallah keseyi kalp atışını duyabilirim benim 11.gün 817 çıktı değerim 13.gün 1417 tam iki katına ulaşmadığı için tedirgin oldumEvet görünür canım.Değerin yüksek çıkmış çift embriyo konulduysa ikiz olabilir
Benim de tam ikiye katlamadı kötü düşünmemeye çalışıyorum oğlumda da öyle olmuştu sonra fırladı inşallah yine öyle olurmrblar transferin 10. gününde bhcg 120 çıktı bugün 12. günü tekrar test yaptım 230. sizce bir sorun olur mu. Tam ikiye katlanmadığı için çok üzülüyorum
Bekleyip göreceğiz ben de tedirginim inşallah toparlar değerlerimizÇift embriyodu cnm iki tane 5.gün embriyosuydu hayırlısi çok merak ediyorum tek çift farketmez inşallah keseyi kalp atışını duyabilirim benim 11.gün 817 çıktı değerim 13.gün 1417 tam iki katına ulaşmadığı için tedirgin oldum
Eminim kuzum ferah tut içiniSaol canım yazdıkların için inşallah güzel günler bizi bekliyodur
O kaar erken cıkıyomu canımKızlar bugün transferimin 4.günü
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
5.gün emriyolariO kaar erken cıkıyomu canım
Canım daha çok çok erken sakın kendini üzme biraz daha bekle bence.Kızlar bugün transferimin 4.günü
Yarın yap canım bıde ınsallah erken yaptıgın ıcın dır5.gün emriyolari
5.gün idrar testinden cikiyormuş
Ama ben 1 gün önce yaptım dayanamayip
Bitanem bu kadar erken çıkmaz 5.gün embiryosu 7. Günde çıkar idrarda o da çok silik benimde 2 transferim 5.gün embiryosuydu biri 7. Günde biride 8. Günde çıktı biraz zaman tani kendine dinlenKızlar bugün transferimin 4.günü
7.günde beta hcg yavaş yavaş salgilanirmiş 3.gün embiruosuda 10. Günde belli olurmuş yarinda yapma sakin moralin bozulur yok diye oda etkiler seniKızlar bugün transferimin 4.günü
7.günde beta hcg yavaş yavaş salgilanirmiş 3.gün embiruosuda 10. Günde belli olurmuş yarinda yapma sakin moralin bozulur yok diye oda etkiler seni
Aynen bitanem kendini üzmekten başka bişey olmaz garanti o günlerde yapTamam canım
En iyisi 8.9 günde yapıyım ben
Canm 5.gün pozitif çıkanı çok nadir duydum da 4.günü hiç duymadım. Testi yapmadın farzet. Çok erken çünkü. :)Kızlar bugün transferimin 4.günü
Kızlar bugün transferimin 4.günü
Evet haklısınız amaSelamBal10cukkk
Kaçıncı gün emnriyosu?
5. Gün embriyosu bile 8. Gün ancak kanda beta hcg cikar o da kanda
İdrarda cikma ihtimali cok cok zor
Bosuna strese sokmusun kendini
Kan testi yaptıracağın güne kadar sabret bence