Heralde çok bi sorun omaz diye düşünüyorum bidiğim kadarıyla illa iki kat artmalı diye bi kesinlik yok.Doktorun ne diyo bu konudamrblar transferin 10. gününde bhcg 120 çıktı bugün 12. günü tekrar test yaptım 230. sizce bir sorun olur mu. Tam ikiye katlanmadığı için çok üzülüyorum
Çok iyi yapiyosun bitanem prensinle prensesin napiyoİyiyim kuzum ben de çok şükür :)
Arada giriyorum size hal hatır sormadan cıkmayayım dedim :)
İnşallah bir sorun çıkmaz.Doktorun hemşiresiyle görüştüm.Cuma testi tekrarla tam artma olmamış dediHeralde çok bi sorun omaz diye düşünüyorum bidiğim kadarıyla illa iki kat artmalı diye bi kesinlik yok.Doktorun ne diyo bu konuda
İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun.Bende kalp atışını duydum ama hala diken üstündeyim.Ne zaman derin bi ohh çekip rahat edicem hiç bilmiyorumİnşallah bir sorun çıkmaz.Doktorun hemşiresiyle görüştüm.Cuma testi tekrarla tam artma olmamış dedi
Allah korusun. Hepimizde böyle kaygılar var. Düşecek mi Kalp atımı olacak mı, kimyasal mı, heralde doğana kadar böyle hissedicezKızlar ara ara aklıma kötü kötü şeyler geliyo.İlki gibi bu bebegiminde kalbi durur diye çok korkuyorum
Seni çok iyi anlıyorum. Sağlıklı sıhhatli Doğunca rahatlıcaz inşallahİnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun.Bende kalp atışını duydum ama hala diken üstündeyim.Ne zaman derin bi ohh çekip rahat edicem hiç bilmiyorum
İnsallah görürüz o günleri.Günler bir an önce geçsin istiyorum.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinSeni çok iyi anlıyorum. Sağlıklı sıhhatli Doğunca rahatlıcaz inşallah
çok şükür canim bu ara kafa dagitma modundayim spora falan gidiyorum oluruna biraktim bebis işini :)Bizim nazli bebis onumuzdeki eylule kadar gelmezse dondurulmus minnosu alacagiz Allah in izniyle . Ama insaalah çok bekletmez bizi minis
Amiin inşallahİnsallah görürüz o günleri.Günler bir an önce geçsin istiyorum.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Evet görünür canım.Değerin yüksek çıkmış çift embriyo konulduysa ikiz olabilirMerhaba arkadaşlar benim 13.GÜN test sonucum 1417 çıktı doktorda 4 gün sonra muaneye çağırdi kese görmek için muane günü 5+1 olmuş olucam kese gören varmı benim haftamdayken inşallah görebiliriz
Ben de iyiyim kuzum iste benimkiler artık büyüyor karnımda çıktı :) Onlar büyüdükce benim kasılmalarım artıyor ama herseye deger yeter ki olsunlarÇok iyi yapiyosun bitanem prensinle prensesin napiyo
Çok iyi yapmıssın canım :) Belkide oluruna bırakıp hic ummadığınız anda olacak :) İnşallah en kısa zamanda olur ama olmazsada bir tane minnoşun zaten seni bekliyor :)çok şükür canim bu ara kafa dagitma modundayim spora falan gidiyorum oluruna biraktim bebis işini :)Bizim nazli bebis onumuzdeki eylule kadar gelmezse dondurulmus minnosu alacagiz Allah in izniyle . Ama insaalah çok bekletmez bizi minis
Aynen kuzucum onlar yeter ki sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsinler ALLAH'IN izniyle tabi bide iki minnoş olunca kasilmalarinda iki katına çikiyo ay yerim o karnı ben büyümüşlerde belli olmayamı başlamışlar biz burdayizmi diyolarBen de iyiyim kuzum iste benimkiler artık büyüyor karnımda çıktı :) Onlar büyüdükce benim kasılmalarım artıyor ama herseye deger yeter ki olsunlar
Kuzumun hiç korkma ALLAH'IN izniyle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın INŞAALLAH o psikoloji çok zor bişey anlıyorum seni ama korkunun bi faydası yok kuzum bişey olmicak ALLAH'IN izniyle sen stres yaptıkça bebeğinde etkileniyo o çok sağlıklı annesi ALLAH'IN izniyle arkana yaslan hamileliğinin tadını çikartİnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun.Bende kalp atışını duydum ama hala diken üstündeyim.Ne zaman derin bi ohh çekip rahat edicem hiç bilmiyorum
Saol canım yazdıkların için inşallah güzel günler bizi bekliyodurKuzumun hiç korkma ALLAH'IN izniyle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın INŞAALLAH o psikoloji çok zor bişey anlıyorum seni ama korkunun bi faydası yok kuzum bişey olmicak ALLAH'IN izniyle sen stres yaptıkça bebeğinde etkileniyo o çok sağlıklı annesi ALLAH'IN izniyle arkana yaslan hamileliğinin tadını çikart