2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

mrblar transferin 10. gününde bhcg 120 çıktı bugün 12. günü tekrar test yaptım 230. sizce bir sorun olur mu. Tam ikiye katlanmadığı için çok üzülüyorum
Heralde çok bi sorun omaz diye düşünüyorum bidiğim kadarıyla illa iki kat artmalı diye bi kesinlik yok.Doktorun ne diyo bu konuda

Heralde çok bi sorun omaz diye düşünüyorum bidiğim kadarıyla illa iki kat artmalı diye bi kesinlik yok.Doktorun ne diyo bu konuda
İnşallah bir sorun çıkmaz.Doktorun hemşiresiyle görüştüm.Cuma testi tekrarla tam artma olmamış dedi

Kızlar ara ara aklıma kötü kötü şeyler geliyo.İlki gibi bu bebegiminde kalbi durur diye çok korkuyorum :olamaz: :KK17:

İnşallah bir sorun çıkmaz.Doktorun hemşiresiyle görüştüm.Cuma testi tekrarla tam artma olmamış dedi
İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun.Bende kalp atışını duydum ama hala diken üstündeyim.Ne zaman derin bi ohh çekip rahat edicem hiç bilmiyorum :KK43:

Kızlar ara ara aklıma kötü kötü şeyler geliyo.İlki gibi bu bebegiminde kalbi durur diye çok korkuyorum :olamaz: :KK17:
Allah korusun. Hepimizde böyle kaygılar var. Düşecek mi Kalp atımı olacak mı, kimyasal mı, heralde doğana kadar böyle hissedicez

Seni çok iyi anlıyorum. Sağlıklı sıhhatli Doğunca rahatlıcaz inşallah
İnsallah görürüz o günleri.Günler bir an önce geçsin istiyorum.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :dua:

@papatya4680 Hercai91 Hercai91 @purple81 pastelmom pastelmom Kızlar sizler nasılsınızzzzz ? Her şey yolunda mı :KK68:
çok şükür canim bu ara kafa dagitma modundayim spora falan gidiyorum oluruna biraktim bebis işini :)Bizim nazli bebis onumuzdeki eylule kadar gelmezse dondurulmus minnosu alacagiz Allah in izniyle . Ama insaalah çok bekletmez bizi minis

Merhaba arkadaşlar benim 13.GÜN test sonucum 1417 çıktı doktorda 4 gün sonra muaneye çağırdi kese görmek için muane günü 5+1 olmuş olucam kese gören varmı benim haftamdayken inşallah görebiliriz

Merhaba arkadaşlar benim 13.GÜN test sonucum 1417 çıktı doktorda 4 gün sonra muaneye çağırdi kese görmek için muane günü 5+1 olmuş olucam kese gören varmı benim haftamdayken inşallah görebiliriz
Evet görünür canım.Değerin yüksek çıkmış çift embriyo konulduysa ikiz olabilir

çok şükür canim bu ara kafa dagitma modundayim spora falan gidiyorum oluruna biraktim bebis işini :)Bizim nazli bebis onumuzdeki eylule kadar gelmezse dondurulmus minnosu alacagiz Allah in izniyle . Ama insaalah çok bekletmez bizi minis
Çok iyi yapmıssın canım :) Belkide oluruna bırakıp hic ummadığınız anda olacak :) İnşallah en kısa zamanda olur ama olmazsada bir tane minnoşun zaten seni bekliyor :)

Ben de iyiyim kuzum iste benimkiler artık büyüyor karnımda çıktı :) Onlar büyüdükce benim kasılmalarım artıyor ama herseye deger yeter ki olsunlar :KK200::nazar:
Aynen kuzucum onlar yeter ki sağlıklı sıhhatli bir şekilde gelsinler ALLAH'IN izniyle tabi bide iki minnoş olunca kasilmalarinda iki katına çikiyo ay yerim o karnı ben büyümüşlerde belli olmayamı başlamışlar biz burdayizmi diyolar :KK70::nazar::KK200:

İnşallah canım Rabbim yardımcımız olsun.Bende kalp atışını duydum ama hala diken üstündeyim.Ne zaman derin bi ohh çekip rahat edicem hiç bilmiyorum :KK43:
Kuzumun hiç korkma ALLAH'IN izniyle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın INŞAALLAH o psikoloji çok zor bişey anlıyorum seni ama korkunun bi faydası yok kuzum bişey olmicak ALLAH'IN izniyle sen stres yaptıkça bebeğinde etkileniyo o çok sağlıklı annesi ALLAH'IN izniyle arkana yaslan hamileliğinin tadını çikart:KK54:

Kuzumun hiç korkma ALLAH'IN izniyle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın INŞAALLAH o psikoloji çok zor bişey anlıyorum seni ama korkunun bi faydası yok kuzum bişey olmicak ALLAH'IN izniyle sen stres yaptıkça bebeğinde etkileniyo o çok sağlıklı annesi ALLAH'IN izniyle arkana yaslan hamileliğinin tadını çikart:KK54:
Saol canım yazdıkların için inşallah güzel günler bizi bekliyodur :dua:

M mry86 Canım çok sağol ben de iyiyim okula gitmeye başladım ama yapamayacağım galiba... dün eşim senin adın papatya mı dedi cibili cibili yap dedi ismim değişti ondan En Büyük TÜRKİYE:dondurma:
Kız yeni ismin çok hoş olmuş çok beyendim :KK70:Banada böyle bi isim bulalım bende istiyorum :p

X