2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Canım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasın
Saol kuzum gözün aydın olsun RABBIM sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmalarini nasip etsin çok sevindim
RABBIM dualarını kabul eylesin INŞAALLAH

Canım çok iyiler maşallah Rabbime şükürler olsun :) Bir kız bir erkek dedi doktor :) İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olsun hep dualarımdasın
Ohhhh ohhhh maşallah cok sevindim adina canim bir kiz bir erkek hakikatten muhtesem olmus ikisini de saglicakla al kucagina insallah

Canım benim ya. Nasıl bir yol izleyecek doktorun şimdi. Embriyoları genetiğemi yollayacakmış? Trizomi 13 mü? Genelde o görülüyor düşüklerde.
Yok canım 69... Canım bu gen çok değişik altıncı ayında öğrenenler var bu şekilde doğum yapıp bebeğini onuncu ayda Kaybedenler var... ben şükür ettim valla tekrarlamaz dedi dr um

Ohhhh ohhhh maşallah cok sevindim adina canim bir kiz bir erkek hakikatten muhtesem olmus ikisini de saglicakla al kucagina insallah
Canım benim amin inşallah :) Ben de cok mutlu oldum oncelikle saglıklı olmasını diliyordum ama gönlümden gecende bir kız bir erkekti :)

Kızlar ben transferden hemen sonra grip oldum bu tutunmamada etki olabilir miz sizce

Iki haftadir bebegimin kalbi hizlanmiyor 50-60 atiyor napicam kizlaar dua etmekten baska elimden biaey gelmiyor. Var mi aranizda yavasken kalbi hizlanan minnos

Iki haftadir bebegimin kalbi hizlanmiyor 50-60 atiyor napicam kizlaar dua etmekten baska elimden biaey gelmiyor. Var mi aranizda yavasken kalbi hizlanan minnos
Allah yardımcın olsun canım.İlk kez duyuyorum böyle bişeyi inşallah düşük yaşamazsın senin beta hcg değerin nasıldı düzenli yükselmişmiydi

Kızlar ben transferden hemen sonra grip oldum bu tutunmamada etki olabilir miz sizce
Direk bi etki etmiyebilir canım.Ama grip olmak iyi deil bu süreçlerde.Eyer Allah isteseydi o grip emin ol hiç bi etki yapamazdı olmayacagı varmış

Allah yardımcın olsun canım.İlk kez duyuyorum böyle bişeyi inşallah düşük yaşamazsın senin beta hcg değerin nasıldı düzenli yükselmişmiydi
Evet hep yuzde doksan oraninda artiyordu doktorum haftaya bidaha git dedi

Evet hep yuzde doksan oraninda artiyordu doktorum haftaya bidaha git dedi
Git bencede takip et canım.Olucağa çare yok ama yinede elinden geleni yap.Benim herşey normal olmasına ragmen ben bile ilk hamileliğimde bebeğimin kalp atısı durduğu için çok korkuyorum bisey olucak diye.Allah yardımcımız olsun

Aynen canim ya. Tuttu tutmadi kese oldu olmadi bebek var mi yok mu derken simdi kalbi icin dertleniyorum. Stres olmamak elde degil. Bir hafta rapor verdi doktorum yat dinlen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…