2018 Tüp bebek tedavisi,Tüp bebek pozitifleri

Test sonucum çıktı 0.77 negatif maalesef :KK43:
Çok üzuldüm canım keşke güzel haberler verebilseydin. Daha vakti gelmemiş demek ki malesef.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese.

Kızlar crino jeli yazdırdım sağlık ocağında yazdırılabiliyomuş

Slm kizlar Allah hepize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Bol hamisli bir topik plsun insallah. Benimde 1 cocugum var hayirlisiyla 2. Tedavime basladim cumartesi transfer insallah

Slm kizlar Allah hepize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Bol hamisli bir topik plsun insallah. Benimde 1 cocugum var hayirlisiyla 2. Tedavime basladim cumartesi transfer insallah
Amin canım aramıza hoşgeldin :) Şimdiden hayırlı olsun.Hadi bize güzel haberler ver inşallah :anneadayı: :emir_bebek:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Grip olma yolunda ilerliyorum maalesef :KK43: bugün işyerinde stresli saatler yaşadım :KK43: çok korktum bebeğim etkilenirmi diye. Nasıl geçecek bu aylar bilemiyorum.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Grip olma yolunda ilerliyorum maalesef :KK43: bugün işyerinde stresli saatler yaşadım :KK43: çok korktum bebeğim etkilenirmi diye. Nasıl geçecek bu aylar bilemiyorum.
Gecmis olsun canim ben 1aydir cekiyorum maalesef :KK43: 1hafta serum taktilar... mecbur kaldim artik bebek etkilenecekti yoksa :KK43: hala da gecmis degil ama eskisi kadar kötü degilim şükür...bol bol dinlen C vitamini al ve beslenmeni ihmal etme ilacsiz atlatman en guzeli insallah cabuk atlatirsin

Gecmis olsun canim ben 1aydir cekiyorum maalesef :KK43: 1hafta serum taktilar... mecbur kaldim artik bebek etkilenecekti yoksa :KK43: hala da gecmis degil ama eskisi kadar kötü degilim şükür...bol bol dinlen C vitamini al ve beslenmeni ihmal etme ilacsiz atlatman en guzeli insallah cabuk atlatirsin
Sağol canım benim. Kızın nasıl oldu?

Allah şifa versin canım.Inşallah çabucak atlatırsın.Çalışınca ister istemez mikroplara açık oluyoruz.O kadar insanla yüz yüzeyiz normaldir.Bende korkmaya başladım inşallah bende grip olmam malum grip zamanları

Kızlar estrofemi ne kadar süre kullandınız 12. Haftaya kadar devam ettiniz mi?

Multivitamin de içiyorum cnm. Bol süt ve mandalin tüketiyorum. Umarım kötüleşmez. Sen nasılsın?
Ben de kalp duymak icin can atiyorum :) transferden bi gun sonra cok kotu bogazim agrimisti sonra fena bir grip oldum. Sambucol c vitamini vermisti bana da dr. Insallah tez zamanda iyilesirsin annesi

Ben de kalp duymak icin can atiyorum :) transferden bi gun sonra cok kotu bogazim agrimisti sonra fena bir grip oldum. Sambucol c vitamini vermisti bana da dr. Insallah tez zamanda iyilesirsin annesi
6. Haftadasın cnm kalp atılın başlamış bebeişin, bu gidişinde kontrole duyucaksın pıt pıtları :)

X