Ya canım cok üzüldüm, Rabbim inşallah bir dahaki sefer yüzünü güldürsünTest sonucum çıktı 0.77 negatif maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya canım cok üzüldüm, Rabbim inşallah bir dahaki sefer yüzünü güldürsünTest sonucum çıktı 0.77 negatif maalesef
Çok üzuldüm canım keşke güzel haberler verebilseydin. Daha vakti gelmemiş demek ki malesef.Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana ve isteyen herkese.Test sonucum çıktı 0.77 negatif maalesef
Inşallah canım dualarımız seninleKozlar sabah transfer oldu çok şükür iki embriyo transferi yapıldı çok şükür inşallah tutar yaa
Hadi hayırlı olsun canım.İnşallah güzel haberler alırsınKozlar sabah transfer oldu çok şükür iki embriyo transferi yapıldı çok şükür inşallah tutar yaa
Amin canım aramıza hoşgeldin :) Şimdiden hayırlı olsun.Hadi bize güzel haberler ver inşallahSlm kizlar Allah hepize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Bol hamisli bir topik plsun insallah. Benimde 1 cocugum var hayirlisiyla 2. Tedavime basladim cumartesi transfer insallah
Gözün aydın canım
Sağolun kızlar darısı isteyen herkese inşallahCok sukur darisi bize :)
Bol c vitamini tuket canimİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Grip olma yolunda ilerliyorum maalesef bugün işyerinde stresli saatler yaşadım çok korktum bebeğim etkilenirmi diye. Nasıl geçecek bu aylar bilemiyorum.
Multivitamin de içiyorum cnm. Bol süt ve mandalin tüketiyorum. Umarım kötüleşmez. Sen nasılsın?Bol c vitamini tuket canim
Gecmis olsun canim ben 1aydir cekiyorum maalesef 1hafta serum taktilar... mecbur kaldim artik bebek etkilenecekti yoksa hala da gecmis degil ama eskisi kadar kötü degilim şükür...bol bol dinlen C vitamini al ve beslenmeni ihmal etme ilacsiz atlatman en guzeli insallah cabuk atlatirsinİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Grip olma yolunda ilerliyorum maalesef bugün işyerinde stresli saatler yaşadım çok korktum bebeğim etkilenirmi diye. Nasıl geçecek bu aylar bilemiyorum.
Sağol canım benim. Kızın nasıl oldu?Gecmis olsun canim ben 1aydir cekiyorum maalesef 1hafta serum taktilar... mecbur kaldim artik bebek etkilenecekti yoksa hala da gecmis degil ama eskisi kadar kötü degilim şükür...bol bol dinlen C vitamini al ve beslenmeni ihmal etme ilacsiz atlatman en guzeli insallah cabuk atlatirsin
Allah şifa versin canım.Inşallah çabucak atlatırsın.Çalışınca ister istemez mikroplara açık oluyoruz.O kadar insanla yüz yüzeyiz normaldir.Bende korkmaya başladım inşallah bende grip olmam malum grip zamanlarıİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Grip olma yolunda ilerliyorum maalesef bugün işyerinde stresli saatler yaşadım çok korktum bebeğim etkilenirmi diye. Nasıl geçecek bu aylar bilemiyorum.
Ben de kalp duymak icin can atiyorum :) transferden bi gun sonra cok kotu bogazim agrimisti sonra fena bir grip oldum. Sambucol c vitamini vermisti bana da dr. Insallah tez zamanda iyilesirsin annesiMultivitamin de içiyorum cnm. Bol süt ve mandalin tüketiyorum. Umarım kötüleşmez. Sen nasılsın?
6. Haftadasın cnm kalp atılın başlamış bebeişin, bu gidişinde kontrole duyucaksın pıt pıtları :)Ben de kalp duymak icin can atiyorum :) transferden bi gun sonra cok kotu bogazim agrimisti sonra fena bir grip oldum. Sambucol c vitamini vermisti bana da dr. Insallah tez zamanda iyilesirsin annesi
Canım ben hala devam ediyorum, doktor azaltarak kesicek bana.Kızlar estrofemi ne kadar süre kullandınız 12. Haftaya kadar devam ettiniz mi?